Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Zeman
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Zeman » 26 maj 2013, 22:32

Ukratko, samo Borac pošten. Dakako, već je bio spreman scenarij za Olimpic i Čelik da su završili ispred FK Buda BL, ali kako nisu onda njih nećemo napadati. Ne, ja ne govorim da je sve regularno što se Želje tiče. Naprotiv, meni je od svega ovoga muka. Ali isto tako znam da niti jedan klub u PLBiH, a pogotovo ne Borac, nije bez mrlje u ovoj, kao ni u prošlim sezonama. Znaju to i neki sa "onog" foruma, čini mi se @nova varoš ili tako nekako da je nick. Međutim, postovi takvih se brišu brzinom svjetlosti.
Moj Schlageru ili burazeru, da si ti meni živ i zdrav... I sretno u Europi, koju možete zaigrati samo ako sutra nešto gadno smuljate sa ekipom za očevid. To znaš i sam, zar ne?
NAPRIJED NARODE!

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 26 maj 2013, 22:40

@Armageddon2012

uglavnom hoces da kazes: svi su neposteni, kupuju-prodaju, sve je uvezano i svi su okrenuti protiv tvog Borca..vi ste zrtve u svemu tome jer vi ste kao posteni...

bla bla bla bla..

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 26 maj 2013, 22:42

hehe armagedon, ne da mi se citati taj tvoj post samo sam procitao ono sta me najvise zanima - o borcu xD okej ove sezone borac stvarno nije imao novca i vjerujem da su najmanje ista krivo radili ali reci da je ranije sve bilo casno ili u sampionskoj godini :( :( ne znam sta si ti gledao ranije :D :D bilo kako bilo aj borac u evropi :D

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 26 maj 2013, 22:56

Zeman je napisao/la:Ukratko, samo Borac pošten. Dakako, već je bio spreman scenarij za Olimpic i Čelik da su završili ispred FK Buda BL, ali kako nisu onda njih nećemo napadati. Ne, ja ne govorim da je sve regularno što se Želje tiče. Naprotiv, meni je od svega ovoga muka. Ali isto tako znam da niti jedan klub u PLBiH, a pogotovo ne Borac, nije bez mrlje u ovoj, kao ni u prošlim sezonama. Znaju to i neki sa "onog" foruma, čini mi se @nova varoš ili tako nekako da je nick. Međutim, postovi takvih se brišu brzinom svjetlosti.
Moj Schlageru ili burazeru, da si ti meni živ i zdrav... I sretno u Europi, koju možete zaigrati samo ako sutra nešto gadno smuljate sa ekipom za očevid. To znaš i sam, zar ne?

pa nemam ja pojma sta ce se desiti sutra,zato sam i napisao da bih volio da celik dobije tu licencu ako je mi ne dobijemo...nisu me impresionirali igrom na nase dvije utakmice u zenici ove godine,a u banjaluci pogotovo,ali zasluzili su evropu zbog ove invazije na sarajevo danas i postene igre tokom cijele sezone.....u svakom slucaju,ako vec bude kriterijum nesto drugo,a ne teren,bolje gledat veliki evropski spektakl u zenici,nego na istom stadionu gledat olimpic pred 50 gledalaca...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 26 maj 2013, 23:09

delko je napisao/la:hehe armagedon, ne da mi se citati taj tvoj post samo sam procitao ono sta me najvise zanima - o borcu xD okej ove sezone borac stvarno nije imao novca i vjerujem da su najmanje ista krivo radili ali reci da je ranije sve bilo casno ili u sampionskoj godini :( :( ne znam sta si ti gledao ranije :D :D bilo kako bilo aj borac u evropi :D
Navijam za Celik al se nadam da ce Borac dobiti licencu jer Europu ste zaradili na terenu i nebi bilo uredu da je izgubite za stolom.Sretno vama u Evropi
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 26 maj 2013, 23:10

jbm ti Premier Ligu kad Vitez i neka Mladost ulaze, haj nadjite ovu Veliku Obarsku na karti BiH evo vam dukat :D

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 maj 2013, 23:11

EmirTM87 je napisao/la:jbm ti Premier Ligu kad Vitez i neka Mladost ulaze, haj nadjite ovu Veliku Obarsku na karti BiH evo vam dukat :D
Uvijek sam se hvalio da dobro poznajem geografiju BiH, ali fakat nemam pojma gdje se nalazi ova Velika Obarska :oops: :oops: :) :) :? :?

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 maj 2013, 23:12

EmirTM87 je napisao/la:jbm ti Premier Ligu kad Vitez i neka Mladost ulaze, haj nadjite ovu Veliku Obarsku na karti BiH evo vam dukat :D
:arrow: https://www.facebook.com/pages/Velika-O ... 3827734410

slika
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 26 maj 2013, 23:13

hilmo je napisao/la:
Uvijek sam se hvalio da dobro poznajem geografiju BiH, ali fakat nemam pojma gdje se nalazi ova Velika Obarska :oops: :oops: :) :) :? :?
znam da je u republici srpskoj :lol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 26 maj 2013, 23:13

Elegant je napisao/la:
:arrow: https://www.facebook.com/pages/Velika-O ... 3827734410

slika
ja sam juce jedva nasao negdje iznad Bijeljine

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 maj 2013, 23:25

hilmo je napisao/la:
Hilmo pošto mi pušimo od ovih malih mi ima da je dobro zapamtimo (Obarsku)kao je trend krenuo i Vitez hehehehehe :o ;) :D
Sarajevo ljubavi moja!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 26 maj 2013, 23:29

Ja koliko čitam, ove iz Obarske i ne zanima Premijer Liga, uđoše ljudi slučajno. Mislim da je ovo definitivno prilika da se liga skrati. Jer bezveze se gubi vrijeme, ionako će se skratiti za godinu, dvije, tri...neminovnost. Ovako samo kvalitet opada, a sve zbog raznoraznih interesa. Kriza čini svoje, kao i pooštreni UEFA kriteriji za prvoligaški status. Definitivno bi se trebalo ovakvo stanje iskoristiti. Oni što zastupaju nekakve nacionalne interese ne mogu ništa jer kao što vidim na primjeru ovih iz Obarske, nema ni interesa. Po meni je bolje skratiti ligu, nego da je popunjavaju klubovima koji su završili 5, 6 samo zbog toga što će nekako sklepati minimalne uslove za licencu.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 26 maj 2013, 23:57

Slažem se, ako ništa da je skratimo na 14 za početak.I to je nešto.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 27 maj 2013, 00:02

Shanks je napisao/la:Slažem se, ako ništa da je skratimo na 14 za početak.I to je nešto.
ma na 10 odmah i kraj :D jedini spas ;)

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 maj 2013, 00:04

Ne moze u visi rang uci 5.-6.-7. ili koji vec na tabeli. Mozda peti, ali ispod sumnjam. Za dobijanje licence potrebno je da se zadovolji i sportski dio. Zelim reci da postoji pravilo po kojem se odredjuje do koje pozicije klub moze uci u visi rang. Ne znam za BH PL, ali znam da je u HNL-u prosle sezone bilo do petog, a ove do treceg mjesta. To znaci da ako nitko od prva tri, odnosno pet prije godinu dana nije zadovoljio kriterije oni nize plasirani nece uci u visi rang bez obzira sto zadovoljavaju sve uvjete. Slicno pravilo postoji i u BiH, ja pretpostavljam da je prvih pet ekipa u pitanju. Ako iz RS ta Mladost ne bude htjela uci, kao ni par ekipa iza njih u ligi ce ostati GOSK, jer je on predzadnji, a pravila nalazu da samo zadnji mora ispasti, tj. da predzadnji moze ostati i popuniti ligu. Mozda udje Modrica koja ima sanse da zavrsi treca. Sloga Doboj sigurno nece uci, jer gradski oci nemaju zelju za ulaganjem u stadion, a u blizini se ne nalazi ni jedan stadion koji zadovoljava uvjete.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 27 maj 2013, 00:07

Nema ti sportskog dijela u ovim banana organizacijama... FSRS zove sve klubove iz Prve lige RS na sastanak da se vidi tko bi išao gore. :lol: :lol: :lol:
Hayley <3

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 27 maj 2013, 00:08

Signore je napisao/la:Ne moze u visi rang uci 5.-6.-7. ili koji vec na tabeli. Mozda peti, ali ispod sumnjam. Za dobijanje licence potrebno je da se zadovolji i sportski dio. Zelim reci da postoji pravilo po kojem se odredjuje do koje pozicije klub moze uci u visi rang. Ne znam za BH PL, ali znam da je u HNL-u prosle sezone bilo do petog, a ove do treceg mjesta. To znaci da ako nitko od prva tri, odnosno pet prije godinu dana nije zadovoljio kriterije oni nize plasirani nece uci u visi rang bez obzira sto zadovoljavaju sve uvjete. Slicno pravilo postoji i u BiH, ja pretpostavljam da je prvih pet ekipa u pitanju. Ako iz RS ta Mladost ne bude htjela uci, kao ni par ekipa iza njih u ligi ce ostati GOSK, jer je on predzadnji, a pravila nalazu da samo zadnji mora ispasti, tj. da predzadnji moze ostati i popuniti ligu. Mozda udje Modrica koja ima sanse da zavrsi treca. Sloga Doboj sigurno nece uci, jer gradski oci nemaju zelju za ulaganjem u stadion, a u blizini se ne nalazi ni jedan stadion koji zadovoljava uvjete.
Ima stadiona u blizini Doboja.Srebrenik im je 40km,Tuzla i Gradačac oko 60.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 27 maj 2013, 00:08

Signore je napisao/la:Ne moze u visi rang uci 5.-6.-7. ili koji vec na tabeli. Mozda peti, ali ispod sumnjam. Za dobijanje licence potrebno je da se zadovolji i sportski dio. Zelim reci da postoji pravilo po kojem se odredjuje do koje pozicije klub moze uci u visi rang. Ne znam za BH PL, ali znam da je u HNL-u prosle sezone bilo do petog, a ove do treceg mjesta. To znaci da ako nitko od prva tri, odnosno pet prije godinu dana nije zadovoljio kriterije oni nize plasirani nece uci u visi rang bez obzira sto zadovoljavaju sve uvjete. Slicno pravilo postoji i u BiH, ja pretpostavljam da je prvih pet ekipa u pitanju. Ako iz RS ta Mladost ne bude htjela uci, kao ni par ekipa iza njih u ligi ce ostati GOSK, jer je on predzadnji, a pravila nalazu da samo zadnji mora ispasti, tj. da predzadnji moze ostati i popuniti ligu. Mozda udje Modrica koja ima sanse da zavrsi treca. Sloga Doboj sigurno nece uci, jer gradski oci nemaju zelju za ulaganjem u stadion, a u blizini se ne nalazi ni jedan stadion koji zadovoljava uvjete.
A ta Modrica je ko daleko :D
Ama igrace ovi u Bjeljini ionako su prigratsko naselje.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 27 maj 2013, 00:10

ovo sam bio napiso na temi "namjestaljke BiH klubova"

PostPostao/la ludinjo22 dana 28 apr 2013, 09:54
evo nekog mog misljenja sto se tice opstanka nekih klubova u PL Vitez je na polusezoni u 1. ligi FBiH imao 10 bodova prednosti nad ostalim konkurentima pa je tako i Gošk trebao ispast medjutim kad se je ta prednost istopila Gošk je nekom famoznom igrom poceo pobedjivat jer je očigledno da Vitez nece u PL a posto ualzi Radnički ili Sloboda onda mora ispasti neki "Bošnjački klub" u slucaju da Vitez zadrzi prvo mjesto i udje 90% sam siguran da ce Gošk ispast a ako se desi da Radnički ili Sloboda udje onda 90% ispada Travnik ili neki drugi "Bošnjački klub" da ponovim da ne bi po meni opalili paljbu ovo je samo moje mišljenje a kako ce sve zavrsit vidjet cemo na kraju prvenstva

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 maj 2013, 00:12

badblueboylivno je napisao/la:Nema ti sportskog dijela u ovim banana organizacijama... FSRS zove sve klubove iz Prve lige RS na sastanak da se vidi tko bi išao gore. :lol: :lol: :lol:
To ima samo u BiH, odnosno u RS. Tog ni na Kosovu nema :lol:
Vandelanoitte je napisao/la: Ima stadiona u blizini Doboja.Srebrenik im je 40km,Tuzla i Gradačac oko 60.
Ako ce igrati utakmice 40km daleko onda bolje da i ne igraju. Da je 10-15km pa i nekako, al kad ti treba 45 minuta do tog grada onda zaje*i, neces imat ni 100 gledatelja na utakmici. Toliki grad, stvarno sramotno.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []