Ja sve govorim u sebi neću pisati, ali uvijek mi izleti.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bice najteze sad opet uigrati nasu zadnju liniju to je najtezi dio. Amar je to najmanje dirao zato 4 godine haramo. Ali moramo biti realni Bogy je strasan stoper, ali je Vasilic tanak i spori su. Dok opet na drugu stranu imamo Kerlu koji je brzi od njih, ali se frajer postavlja katastrofa, ispada nevjerovatno, od njega nema nista.Trequartista je napisao/la:Bogiju ističe ugovor tako da nas on sigurno napušta, identična situacija je i sa Vasilićem.
Ja sve govorim u sebi neću pisati, ali uvijek mi izleti.
Znaci to je to, hvala!bagrcavi je napisao/la:Veoma jednostavno.Više se zarađuje, više se troši.Te 2009. godine igrači nisu imali ni približne plate ovim sada.Na pripreme se išlo malo drugačije i puno jeftinije. (Fojnica) I milion stvari kojih ne mogu da se sjetim u ova doba.
Hvala prijatelju i ja tebi cestitam jucerasnje tranje vjestackog kluba koji se nafurao da bi mogao vidjeti euro takmicenje.tareizo je napisao/la:Svim navijacima Zeljeznicara iskrene cestitke na zasluzenoj tituli.
Od srca vam zelim sto duzi opstanak na Ezro sceni i da dostojno predstavite ovu nam jednu i jedinu Bosnu i Hercegovinu
Pozz iz Zenice
terabajt je napisao/la:Zvrsi se jos jedna sezona sa kojom sam prezadovoljan. Osvojli smo titulu za dlaku nam izmakao i kup jbg penali su lutrija. Ako bog da da i naredna bude ovakva i ja prezadovoljan.
S tim da uvijek treba težiti nečem boljem, većem i ljepšem jelde, u smislu boljih aktraktivnijih igrača kupljenju mladih dobrih talentovanih igrača, a starijih se riješavati, igrati i gledati utakmice sa uživanjem ne kad se neko takmiči za najboljeg strijelca puca ko moja pokojna baba, riješavati stadion u hodu malo pomalo ono bitno, oprati stolice kad naplaćuješ karte bar da imaš za što, i niz drugih stvari.gavran je napisao/la:terabajt je napisao/la:Zvrsi se jos jedna sezona sa kojom sam prezadovoljan. Osvojli smo titulu za dlaku nam izmakao i kup jbg penali su lutrija. Ako bog da da i naredna bude ovakva i ja prezadovoljan.
kratko ali konkretno,
i dok bi se neki ubili od srece na nasem mjestu,nama nista i niko ne valja.sacuvaj boze ovakvih navijaca
Samo da ga zdravlje posluzi i fizicko i mentalno.. Samo ga treba upozoriti da ne laprda svasta.. Preko njega je procurila jedna informacija iz svlacionice koja nije smjela procuritipile87 je napisao/la:Ostaje za ocekivati je da iducu sezonu bude jos bolji !adillovic je napisao/la:jel Ara ostaje jos kod nas???
Ode on haman za parama...champions1921 je napisao/la:p.s. Kakav je status Rijada Bajica iz juniora? Ide li gdje za parama ili misli napraviti nesto od karijere?? Uz Aru i Zolu definitivno jedan od ponajboljih omladinaca koje smo izbacili u zadnjih 7-8 godina i bio bi bolje pojacanje od polovine ovih imena koja su se nabrajala zadnjih dana..pile87 je napisao/la:Ostaje za ocekivati je da iducu sezonu bude jos bolji !adillovic je napisao/la:jel Ara ostaje jos kod nas???
Ima ponudu iz Hrvatske,rece da mu se ide gore,vidjecemo hocel se sta mijenjati...bagrcavi je napisao/la:Gdje će ?
E ponjamke se ja njemu u stau ako je tako.. Prosle godine nas ispalilo lijevo a ove izgleda i desno krilo.. Koja je onda svrha ovih omladinskih pogona ako ne mozes igraca zadrzati nego ti zbrise prvom prilikom u neke olimpike, zapresice i koje sve vec male klubove.. Kako je Sarajevo potpisalo ugovore sa Radovcem i Handzicem? Ne mogu da vjerujem da se ne moze provaliti neki fazon da se ove stvari regulisu na vakat.. Onaj Hajradinovic mogao igrati za prvaka a on otisao na Otoku pa u Zapresicbistrikboy je napisao/la:Ima ponudu iz Hrvatske,rece da mu se ide gore,vidjecemo hocel se sta mijenjati...bagrcavi je napisao/la:Gdje će ?
Pa sta su ti uradili sto si ih nabrojao molim te? Seha branio 15 utakmica i proposad ga nigdje, Visca igra u klubu koji skoro ispao iz lige ni tu nije standardan ude po 15-20min, Benjo igro u mladoj reprezentaciji covjek pusi po kutiju na dan i to igrac, Svraka njega bih stvarno volio da se proda negdje drag mi je momak, ali on mora baciti cigare ili ce opet u Travnik.ZZtop10 je napisao/la:Ja ne kontam sta je s mozgom tih nasih juniora. Pa eto imaju kolko hoces losih primjera kao sto je Hajradinovic, Vila... I oni opet lete za parama i to u HrvatskuBolje im je ostat uz Amara, dosta ce nauciti i napraviti bolji transfer iz Želje nego iz Zapresica nekog( i slicnih) 100 %. A pozitivnih primjera imaju koliko hoce, Zola,Benjo,Svraka, Šeha i da ne nabrajam ove sto su dosli iz drugih klubova kod nas kao Visca i Bekric.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.