Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Olimpic je jedne sezone imao sve uslove za Evropu, no poslali su nekoga drugoga. Kasniej se ispostavila da je savez ili ko već pogriješio no kasno je bilo za promjenu. To nije bila nepravda ?

Glavni razlog klubova koji nisu ispunili uslove za igranje u PL BiH je stadion, a to je lahko rjesivo. Ako treba svih 16 klubova ce se na BP rasporediti, ali liga se nece smanjiti.
NO PYRO NO PARTY
ovo je referenca i nagovjestaj da se moze kad se hoce u obzir uzimam celik, sada je evidentno da se klubske strukture trebaju uozbiljit oko ovih stvari vi bi svake godine evropu igrali da je sve ok u klubu i oko kluba bili bi **** protivnik svakom u ligi ali sta tu je do vas je sada sve, a sto se tice ostalih ne treba ih uzimat za ozbiljno a sto se tice zrinjskog jbg i oni znaju sastavit ekipu za evropuu i za ligu kao sto ce sada i uradit pojacat ce se drama i ocigledno da i treba smanjit ligu i uvest play off...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Sta fali Vitezu??? Mnoge ekipe su igrale I igraju u PL koji su mnogo slabije bile od Viteza u ex-yu kad je Vitez bio standardniu republickoj ligi. Najveci uspjeh kluba je bio polufinale Kupa Marsala Tita, I uvjeren sam ako pojedini ljudi u Vitezu htjednu da uloze lovu u klub I stadion da ce Vitez biti dosta uspjesan u PL.EmirTM87 je napisao/la:jbm ti Premier Ligu kad Vitez i neka Mladost ulaze, haj nadjite ovu Veliku Obarsku na karti BiH evo vam dukat
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
- bistrikboy
- Kontakt:
A kad se to desilo bgt?Neutral je napisao/la:Olimpic je jedne sezone imao sve uslove za Evropu, no poslali su nekoga drugoga. Kasniej se ispostavila da je savez ili ko već pogriješio no kasno je bilo za promjenu. To nije bila nepravda ?![]()
![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Probisvjet
- Kontakt:
Svi se sjecamo kada Sloboda nije dobila licencu, a onda dobila na sudu. "Sloboda dobila tužbu protiv NSBiH! Odšteta preko 200.000 KM !"
Neka tuzi onaj ko misli da je u pravu.
http://www.rtvtk.ba/index.php?option=co ... Itemid=181
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
ma igrao sam na vasem stadionu, tribina je ko na grbavici istok samo malo manja i to je to, jel mislis da je to dovoljno za Premier Ligu??Cepi1981 je napisao/la:Sta fali Vitezu??? Mnoge ekipe su igrale I igraju u PL koji su mnogo slabije bile od Viteza u ex-yu kad je Vitez bio standardniu republickoj ligi. Najveci uspjeh kluba je bio polufinale Kupa Marsala Tita, I uvjeren sam ako pojedini ljudi u Vitezu htjednu da uloze lovu u klub I stadion da ce Vitez biti dosta uspjesan u PL.EmirTM87 je napisao/la:jbm ti Premier Ligu kad Vitez i neka Mladost ulaze, haj nadjite ovu Veliku Obarsku na karti BiH evo vam dukat
ne znam imate li sad stolice, ja sam igrao prije 4-5 godina i tad nije bilo
I jesu li te pare ikad isplacene??Probisvjet je napisao/la:Svi se sjecamo kada Sloboda nije dobila licencu, a onda dobila na sudu. "Sloboda dobila tužbu protiv NSBiH! Odšteta preko 200.000 KM !"
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
- Probisvjet
- Kontakt:
Nisu nikada 100%!jbmilan je napisao/la:I jesu li te pare ikad isplacene??Probisvjet je napisao/la:Svi se sjecamo kada Sloboda nije dobila licencu, a onda dobila na sudu. "Sloboda dobila tužbu protiv NSBiH! Odšteta preko 200.000 KM !"
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
bistrikboy je napisao/la:A kad se to desilo bgt?Neutral je napisao/la:Olimpic je jedne sezone imao sve uslove za Evropu, no poslali su nekoga drugoga. Kasniej se ispostavila da je savez ili ko već pogriješio no kasno je bilo za promjenu. To nije bila nepravda ?![]()
![]()
Evo reče kolega, Sloboda a ne Olimpic. Znam da je jedan klub bio drastično oštečen.
I nije nepravda naspram Slobodi ?
Ti nasu ligu ne pratis nikako, ne znam koji k... pametujes ?
NO PYRO NO PARTY
- bistrikboy
- Kontakt:
Da je tako kako pisu sto Sloboda nije naplatila,sto Sloboda danas te pare ne trazi,daj ba,nema vise nista nazor,nije ko prije,evo im kita..Neutral je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:A kad se to desilo bgt?Neutral je napisao/la:Olimpic je jedne sezone imao sve uslove za Evropu, no poslali su nekoga drugoga. Kasniej se ispostavila da je savez ili ko već pogriješio no kasno je bilo za promjenu. To nije bila nepravda ?![]()
![]()
Evo reče kolega, Sloboda a ne Olimpic. Znam da je jedan klub bio drastično oštečen.
![]()
I nije nepravda naspram Slobodi ?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- moustapha
- Kontakt:
Ako Borac, Celik i Olimpic ostanu bez licenci, bojim se da ce to biti jos jedan prevelik udarac za bh fudbal. Steta zbog igraca koji to izbore na terenu. 
#divovi
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
davno sam ja govorio Osim (i njegova bagra) su isto gov.no kao i Munib, s izuzetkom sto si sa Munibom znao na cemu si, ali tad je samo Sloboda bila u pitanju, sad i ostali nadolazite polako kakva se liga zeli. Borac je fkt u gov.nima inace bi dobili licencu 100%.
sto se tice Slobode, presuda je pravosnazna i stoji . Sud je dokazao krivicu saveza ali pare nisu u cjelosti naplacene jer sadasnja gov.na NE PRIZNAJu dug, a nase uprave bile kakve su bile trazile sebe tu i prebijale to na drugi nacin. Sta mislite sto su se zainatili pa skoro citavo kolo namjestili da nas u drugu ligu izbace, nego zbog tih para i prebijanja
sta je konkretno problem u vezi Celika ? Stadion imaju, dug za porez drzavi se NE GLEDA, jer ga imaju i Zeljo i Sarajevo i Sloboda i Celik- onda niko ne smije dobit licencu? A koliko zna isplatili su sve dugove pojedincima i pravnim licima, sta je kod njih obrazlozenje?...isto pitanje i za Olimpic? Sloboda je navodno pored duga koji se ne gleda pala i zbog stadiona a koliko se sjecam ni Zeljo ne igra na Grbavici, tako da me zanima u cemu je problem sa Olimpicom koji nema ni duga drzavi?
sto se tice Slobode, presuda je pravosnazna i stoji . Sud je dokazao krivicu saveza ali pare nisu u cjelosti naplacene jer sadasnja gov.na NE PRIZNAJu dug, a nase uprave bile kakve su bile trazile sebe tu i prebijale to na drugi nacin. Sta mislite sto su se zainatili pa skoro citavo kolo namjestili da nas u drugu ligu izbace, nego zbog tih para i prebijanja
sta je konkretno problem u vezi Celika ? Stadion imaju, dug za porez drzavi se NE GLEDA, jer ga imaju i Zeljo i Sarajevo i Sloboda i Celik- onda niko ne smije dobit licencu? A koliko zna isplatili su sve dugove pojedincima i pravnim licima, sta je kod njih obrazlozenje?...isto pitanje i za Olimpic? Sloboda je navodno pored duga koji se ne gleda pala i zbog stadiona a koliko se sjecam ni Zeljo ne igra na Grbavici, tako da me zanima u cemu je problem sa Olimpicom koji nema ni duga drzavi?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma karinu su isplatili,Adilovicu se duguje na sudu je slucaj,znaci odmah u startu nema licence...ultrasstyle_tz je napisao/la:davno sam ja govorio Osim (i njegova bagra) su isto gov.no kao i Munib, s izuzetkom sto si sa Munibom znao na cemu si, ali tad je samo Sloboda bila u pitanju, sad i ostali nadolazite polako kakva se liga zeli. Borac je fkt u gov.nima inace bi dobili licencu 100%.
sto se tice Slobode, presuda je pravosnazna i stoji . Sud je dokazao krivicu saveza ali pare nisu u cjelosti naplacene jer sadasnja gov.na NE PRIZNAJu dug, a nase uprave bile kakve su bile trazile sebe tu i prebijale to na drugi nacin. Sta mislite sto su se zainatili pa skoro citavo kolo namjestili da nas u drugu ligu izbace, nego zbog tih para i prebijanja![]()
Ruzno je to da Muniba, tu fudbalsku velicinu poredis s korumpiranim osimomultrasstyle_tz je napisao/la:davno sam ja govorio Osim (i njegova bagra) su isto gov.no kao i Munib, s izuzetkom sto si sa Munibom znao na cemu si, ali tad je samo Sloboda bila u pitanju, sad i ostali nadolazite polako kakva se liga zeli. Borac je fkt u gov.nima inace bi dobili licencu 100%.
sto se tice Slobode, presuda je pravosnazna i stoji . Sud je dokazao krivicu saveza ali pare nisu u cjelosti naplacene jer sadasnja gov.na NE PRIZNAJu dug, a nase uprave bile kakve su bile trazile sebe tu i prebijale to na drugi nacin. Sta mislite sto su se zainatili pa skoro citavo kolo namjestili da nas u drugu ligu izbace, nego zbog tih para i prebijanja![]()
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ako je na sudu ne racuna se to vec samo pravosnazne presude, a znaci to je kod Celika dug prema igracima ?
Olimpic?
a ovo sam govorio iz ugla FK Sloboda o Munibu i sadasnjoj garnituri i svako ce ti rec da smo sa Munibom znali na cemu smo
Olimpic?
a ovo sam govorio iz ugla FK Sloboda o Munibu i sadasnjoj garnituri i svako ce ti rec da smo sa Munibom znali na cemu smo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Buraz fulio si temu, ne pričamo o drugoligašima.
DRUG NEBI TI PUNCA
- bistrikboy
- Kontakt:
Joj razbojnik si vazda bioultrasstyle_tz je napisao/la:ako je na sudu ne racuna se to vec samo pravosnazne presude, a znaci to je kod Celika dug prema igracima ?
Olimpic?
-
old school
- Kontakt:
dobro ali kakve veze ima Osim sa savezom,da vas obavijestim izbori su bili davno ja koliko znam novi ljudi su tu,zasto Osima spominjete,znam ustvari kompleksVAM je napisao/la:Ruzno je to da Muniba, tu fudbalsku velicinu poredis s korumpiranim osimomultrasstyle_tz je napisao/la:davno sam ja govorio Osim (i njegova bagra) su isto gov.no kao i Munib, s izuzetkom sto si sa Munibom znao na cemu si, ali tad je samo Sloboda bila u pitanju, sad i ostali nadolazite polako kakva se liga zeli. Borac je fkt u gov.nima inace bi dobili licencu 100%.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.