Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Neutral
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Neutral » 27 maj 2013, 18:18

Olimpic je jedne sezone imao sve uslove za Evropu, no poslali su nekoga drugoga. Kasniej se ispostavila da je savez ili ko već pogriješio no kasno je bilo za promjenu. To nije bila nepravda ? :roll: :roll: :roll:

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 27 maj 2013, 18:19

Glavni razlog klubova koji nisu ispunili uslove za igranje u PL BiH je stadion, a to je lahko rjesivo. Ako treba svih 16 klubova ce se na BP rasporediti, ali liga se nece smanjiti.
NO PYRO NO PARTY

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 27 maj 2013, 18:22

ovo je referenca i nagovjestaj da se moze kad se hoce u obzir uzimam celik, sada je evidentno da se klubske strukture trebaju uozbiljit oko ovih stvari vi bi svake godine evropu igrali da je sve ok u klubu i oko kluba bili bi **** protivnik svakom u ligi ali sta tu je do vas je sada sve, a sto se tice ostalih ne treba ih uzimat za ozbiljno a sto se tice zrinjskog jbg i oni znaju sastavit ekipu za evropuu i za ligu kao sto ce sada i uradit pojacat ce se drama i ocigledno da i treba smanjit ligu i uvest play off...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 27 maj 2013, 18:23

EmirTM87 je napisao/la:jbm ti Premier Ligu kad Vitez i neka Mladost ulaze, haj nadjite ovu Veliku Obarsku na karti BiH evo vam dukat :D
Sta fali Vitezu??? Mnoge ekipe su igrale I igraju u PL koji su mnogo slabije bile od Viteza u ex-yu kad je Vitez bio standardniu republickoj ligi. Najveci uspjeh kluba je bio polufinale Kupa Marsala Tita, I uvjeren sam ako pojedini ljudi u Vitezu htjednu da uloze lovu u klub I stadion da ce Vitez biti dosta uspjesan u PL.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 maj 2013, 18:24

Neutral je napisao/la:Olimpic je jedne sezone imao sve uslove za Evropu, no poslali su nekoga drugoga. Kasniej se ispostavila da je savez ili ko već pogriješio no kasno je bilo za promjenu. To nije bila nepravda ? :roll: :roll: :roll:
A kad se to desilo bgt?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 maj 2013, 18:27

Svi se sjecamo kada Sloboda nije dobila licencu, a onda dobila na sudu. "Sloboda dobila tužbu protiv NSBiH! Odšteta preko 200.000 KM !"
Neka tuzi onaj ko misli da je u pravu.
http://www.rtvtk.ba/index.php?option=co ... Itemid=181
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 27 maj 2013, 18:27

Cepi1981 je napisao/la:
EmirTM87 je napisao/la:jbm ti Premier Ligu kad Vitez i neka Mladost ulaze, haj nadjite ovu Veliku Obarsku na karti BiH evo vam dukat :D
Sta fali Vitezu??? Mnoge ekipe su igrale I igraju u PL koji su mnogo slabije bile od Viteza u ex-yu kad je Vitez bio standardniu republickoj ligi. Najveci uspjeh kluba je bio polufinale Kupa Marsala Tita, I uvjeren sam ako pojedini ljudi u Vitezu htjednu da uloze lovu u klub I stadion da ce Vitez biti dosta uspjesan u PL.
ma igrao sam na vasem stadionu, tribina je ko na grbavici istok samo malo manja i to je to, jel mislis da je to dovoljno za Premier Ligu??

ne znam imate li sad stolice, ja sam igrao prije 4-5 godina i tad nije bilo

jbmilan
Kontakt:

Post Postao/la jbmilan » 27 maj 2013, 18:30

Probisvjet je napisao/la:Svi se sjecamo kada Sloboda nije dobila licencu, a onda dobila na sudu. "Sloboda dobila tužbu protiv NSBiH! Odšteta preko 200.000 KM !"
I jesu li te pare ikad isplacene??
Amicci Di Nessuno

Vječna Ljubav Čeličnog Grada

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 maj 2013, 18:30

jbmilan je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Svi se sjecamo kada Sloboda nije dobila licencu, a onda dobila na sudu. "Sloboda dobila tužbu protiv NSBiH! Odšteta preko 200.000 KM !"
I jesu li te pare ikad isplacene??
Nisu nikada 100%!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 maj 2013, 18:38

bistrikboy je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Olimpic je jedne sezone imao sve uslove za Evropu, no poslali su nekoga drugoga. Kasniej se ispostavila da je savez ili ko već pogriješio no kasno je bilo za promjenu. To nije bila nepravda ? :roll: :roll: :roll:
A kad se to desilo bgt?

Evo reče kolega, Sloboda a ne Olimpic. Znam da je jedan klub bio drastično oštečen.

;)

I nije nepravda naspram Slobodi ? :lol:

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 27 maj 2013, 18:41

Ti nasu ligu ne pratis nikako, ne znam koji k... pametujes ?
NO PYRO NO PARTY

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 maj 2013, 18:47

Neutral je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
A kad se to desilo bgt?

Evo reče kolega, Sloboda a ne Olimpic. Znam da je jedan klub bio drastično oštečen.

;)

I nije nepravda naspram Slobodi ? :lol:
Da je tako kako pisu sto Sloboda nije naplatila,sto Sloboda danas te pare ne trazi,daj ba,nema vise nista nazor,nije ko prije,evo im kita..
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 27 maj 2013, 18:48

Ako Borac, Celik i Olimpic ostanu bez licenci, bojim se da ce to biti jos jedan prevelik udarac za bh fudbal. Steta zbog igraca koji to izbore na terenu. :|
#divovi

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 maj 2013, 19:10

davno sam ja govorio Osim (i njegova bagra) su isto gov.no kao i Munib, s izuzetkom sto si sa Munibom znao na cemu si, ali tad je samo Sloboda bila u pitanju, sad i ostali nadolazite polako kakva se liga zeli. Borac je fkt u gov.nima inace bi dobili licencu 100%.

sto se tice Slobode, presuda je pravosnazna i stoji . Sud je dokazao krivicu saveza ali pare nisu u cjelosti naplacene jer sadasnja gov.na NE PRIZNAJu dug, a nase uprave bile kakve su bile trazile sebe tu i prebijale to na drugi nacin. Sta mislite sto su se zainatili pa skoro citavo kolo namjestili da nas u drugu ligu izbace, nego zbog tih para i prebijanja ;)

sta je konkretno problem u vezi Celika ? Stadion imaju, dug za porez drzavi se NE GLEDA, jer ga imaju i Zeljo i Sarajevo i Sloboda i Celik- onda niko ne smije dobit licencu? A koliko zna isplatili su sve dugove pojedincima i pravnim licima, sta je kod njih obrazlozenje?...isto pitanje i za Olimpic? Sloboda je navodno pored duga koji se ne gleda pala i zbog stadiona a koliko se sjecam ni Zeljo ne igra na Grbavici, tako da me zanima u cemu je problem sa Olimpicom koji nema ni duga drzavi?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 maj 2013, 19:13

ultrasstyle_tz je napisao/la:davno sam ja govorio Osim (i njegova bagra) su isto gov.no kao i Munib, s izuzetkom sto si sa Munibom znao na cemu si, ali tad je samo Sloboda bila u pitanju, sad i ostali nadolazite polako kakva se liga zeli. Borac je fkt u gov.nima inace bi dobili licencu 100%.

sto se tice Slobode, presuda je pravosnazna i stoji . Sud je dokazao krivicu saveza ali pare nisu u cjelosti naplacene jer sadasnja gov.na NE PRIZNAJu dug, a nase uprave bile kakve su bile trazile sebe tu i prebijale to na drugi nacin. Sta mislite sto su se zainatili pa skoro citavo kolo namjestili da nas u drugu ligu izbace, nego zbog tih para i prebijanja ;)

sta je konkretno problem u vezi Celika ? Stadion imaju, dug za porez drzavi se NE GLEDA, jer ga imaju i Zeljo i Sarajevo i Sloboda i Celik- onda niko ne smije dobit licencu? A koliko zna isplatili su sve dugove pojedincima i pravnim licima, sta je kod njih obrazlozenje?...isto pitanje i za Olimpic? Sloboda je navodno pored duga koji se ne gleda pala i zbog stadiona a koliko se sjecam ni Zeljo ne igra na Grbavici, tako da me zanima u cemu je problem sa Olimpicom koji nema ni duga drzavi?
Ma karinu su isplatili,Adilovicu se duguje na sudu je slucaj,znaci odmah u startu nema licence...

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 27 maj 2013, 19:25

ultrasstyle_tz je napisao/la:davno sam ja govorio Osim (i njegova bagra) su isto gov.no kao i Munib, s izuzetkom sto si sa Munibom znao na cemu si, ali tad je samo Sloboda bila u pitanju, sad i ostali nadolazite polako kakva se liga zeli. Borac je fkt u gov.nima inace bi dobili licencu 100%.

Ruzno je to da Muniba, tu fudbalsku velicinu poredis s korumpiranim osimom
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 maj 2013, 19:36

ako je na sudu ne racuna se to vec samo pravosnazne presude, a znaci to je kod Celika dug prema igracima ?
Olimpic?

a ovo sam govorio iz ugla FK Sloboda o Munibu i sadasnjoj garnituri i svako ce ti rec da smo sa Munibom znali na cemu smo :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 maj 2013, 19:36

Buraz fulio si temu, ne pričamo o drugoligašima.
DRUG NEBI TI PUNCA

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 maj 2013, 19:37

ultrasstyle_tz je napisao/la:ako je na sudu ne racuna se to vec samo pravosnazne presude, a znaci to je kod Celika dug prema igracima ?
Olimpic?

a ovo sam govorio iz ugla FK Sloboda o Munibu i sadasnjoj garnituri i svako ce ti rec da smo sa Munibom znali na cemu smo :D
Joj razbojnik si vazda bio :mrgreen: Mah pravila su poostrena i to je to,nema vise guzovace

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 27 maj 2013, 19:38

VAM je napisao/la:

Ruzno je to da Muniba, tu fudbalsku velicinu poredis s korumpiranim osimom
dobro ali kakve veze ima Osim sa savezom,da vas obavijestim izbori su bili davno ja koliko znam novi ljudi su tu,zasto Osima spominjete,znam ustvari kompleks ;)
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.