Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Neutral
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Neutral » 27 maj 2013, 18:38

bistrikboy je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Olimpic je jedne sezone imao sve uslove za Evropu, no poslali su nekoga drugoga. Kasniej se ispostavila da je savez ili ko već pogriješio no kasno je bilo za promjenu. To nije bila nepravda ? :roll: :roll: :roll:
A kad se to desilo bgt?

Evo reče kolega, Sloboda a ne Olimpic. Znam da je jedan klub bio drastično oštečen.

;)

I nije nepravda naspram Slobodi ? :lol:

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 27 maj 2013, 18:41

Ti nasu ligu ne pratis nikako, ne znam koji k... pametujes ?
NO PYRO NO PARTY

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 maj 2013, 18:47

Neutral je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Olimpic je jedne sezone imao sve uslove za Evropu, no poslali su nekoga drugoga. Kasniej se ispostavila da je savez ili ko već pogriješio no kasno je bilo za promjenu. To nije bila nepravda ? :roll: :roll: :roll:
A kad se to desilo bgt?

Evo reče kolega, Sloboda a ne Olimpic. Znam da je jedan klub bio drastično oštečen.

;)

I nije nepravda naspram Slobodi ? :lol:
Da je tako kako pisu sto Sloboda nije naplatila,sto Sloboda danas te pare ne trazi,daj ba,nema vise nista nazor,nije ko prije,evo im kita..
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 27 maj 2013, 18:48

Ako Borac, Celik i Olimpic ostanu bez licenci, bojim se da ce to biti jos jedan prevelik udarac za bh fudbal. Steta zbog igraca koji to izbore na terenu. :|
#divovi

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 maj 2013, 19:10

davno sam ja govorio Osim (i njegova bagra) su isto gov.no kao i Munib, s izuzetkom sto si sa Munibom znao na cemu si, ali tad je samo Sloboda bila u pitanju, sad i ostali nadolazite polako kakva se liga zeli. Borac je fkt u gov.nima inace bi dobili licencu 100%.

sto se tice Slobode, presuda je pravosnazna i stoji . Sud je dokazao krivicu saveza ali pare nisu u cjelosti naplacene jer sadasnja gov.na NE PRIZNAJu dug, a nase uprave bile kakve su bile trazile sebe tu i prebijale to na drugi nacin. Sta mislite sto su se zainatili pa skoro citavo kolo namjestili da nas u drugu ligu izbace, nego zbog tih para i prebijanja ;)

sta je konkretno problem u vezi Celika ? Stadion imaju, dug za porez drzavi se NE GLEDA, jer ga imaju i Zeljo i Sarajevo i Sloboda i Celik- onda niko ne smije dobit licencu? A koliko zna isplatili su sve dugove pojedincima i pravnim licima, sta je kod njih obrazlozenje?...isto pitanje i za Olimpic? Sloboda je navodno pored duga koji se ne gleda pala i zbog stadiona a koliko se sjecam ni Zeljo ne igra na Grbavici, tako da me zanima u cemu je problem sa Olimpicom koji nema ni duga drzavi?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 maj 2013, 19:13

ultrasstyle_tz je napisao/la:davno sam ja govorio Osim (i njegova bagra) su isto gov.no kao i Munib, s izuzetkom sto si sa Munibom znao na cemu si, ali tad je samo Sloboda bila u pitanju, sad i ostali nadolazite polako kakva se liga zeli. Borac je fkt u gov.nima inace bi dobili licencu 100%.

sto se tice Slobode, presuda je pravosnazna i stoji . Sud je dokazao krivicu saveza ali pare nisu u cjelosti naplacene jer sadasnja gov.na NE PRIZNAJu dug, a nase uprave bile kakve su bile trazile sebe tu i prebijale to na drugi nacin. Sta mislite sto su se zainatili pa skoro citavo kolo namjestili da nas u drugu ligu izbace, nego zbog tih para i prebijanja ;)

sta je konkretno problem u vezi Celika ? Stadion imaju, dug za porez drzavi se NE GLEDA, jer ga imaju i Zeljo i Sarajevo i Sloboda i Celik- onda niko ne smije dobit licencu? A koliko zna isplatili su sve dugove pojedincima i pravnim licima, sta je kod njih obrazlozenje?...isto pitanje i za Olimpic? Sloboda je navodno pored duga koji se ne gleda pala i zbog stadiona a koliko se sjecam ni Zeljo ne igra na Grbavici, tako da me zanima u cemu je problem sa Olimpicom koji nema ni duga drzavi?
Ma karinu su isplatili,Adilovicu se duguje na sudu je slucaj,znaci odmah u startu nema licence...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 27 maj 2013, 19:25

ultrasstyle_tz je napisao/la:davno sam ja govorio Osim (i njegova bagra) su isto gov.no kao i Munib, s izuzetkom sto si sa Munibom znao na cemu si, ali tad je samo Sloboda bila u pitanju, sad i ostali nadolazite polako kakva se liga zeli. Borac je fkt u gov.nima inace bi dobili licencu 100%.

Ruzno je to da Muniba, tu fudbalsku velicinu poredis s korumpiranim osimom
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 maj 2013, 19:36

ako je na sudu ne racuna se to vec samo pravosnazne presude, a znaci to je kod Celika dug prema igracima ?
Olimpic?

a ovo sam govorio iz ugla FK Sloboda o Munibu i sadasnjoj garnituri i svako ce ti rec da smo sa Munibom znali na cemu smo :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 maj 2013, 19:36

Buraz fulio si temu, ne pričamo o drugoligašima.
DRUG NEBI TI PUNCA

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 maj 2013, 19:37

ultrasstyle_tz je napisao/la:ako je na sudu ne racuna se to vec samo pravosnazne presude, a znaci to je kod Celika dug prema igracima ?
Olimpic?

a ovo sam govorio iz ugla FK Sloboda o Munibu i sadasnjoj garnituri i svako ce ti rec da smo sa Munibom znali na cemu smo :D
Joj razbojnik si vazda bio :mrgreen: Mah pravila su poostrena i to je to,nema vise guzovace

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 27 maj 2013, 19:38

VAM je napisao/la:

Ruzno je to da Muniba, tu fudbalsku velicinu poredis s korumpiranim osimom
dobro ali kakve veze ima Osim sa savezom,da vas obavijestim izbori su bili davno ja koliko znam novi ljudi su tu,zasto Osima spominjete,znam ustvari kompleks ;)
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 maj 2013, 19:40

kakve veze ima Dominkovic sa Munibom pa Ilju nam na pravdi boga otjerase sa posla? cuj kakve veze ima :D

nego pusti to sad :D , fkt me zanimaju ti razlozi i obrazlozenje zasto Borac, Celik i Olimpic nemaju licence ? bar ovo sto navijaci naslucuju ako nema zvanicnog obavjestenja jos.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 maj 2013, 20:05

Buu je napisao/la:Ti nasu ligu ne pratis nikako, ne znam koji k... pametujes ?

Idio.. glupi, ovo je bilo prije par godina. Ima prečih stvari u životu nego znati da li je Olimpic ili Sloboda bila oštečena.

Spamao si hajvanskim postovima po temi Čelika i otpepaj ret... :roll:

@Bistrik

Što Željo ne dobije pare za Šehića ?

Ljudi rade šta hoće i kad hoće. Nikad Sloboda neće dobiti tu lovu.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 maj 2013, 20:07

Kakve veze ima hoće li Željo dobiti pare za Šehića ili neće, sa bilo čim od ovoga ?
DRUG NEBI TI PUNCA

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 maj 2013, 20:08

bagrcavi je napisao/la:Kakve veze ima hoće li Željo dobiti pare za Šehića ili neće, sa bilo čim od ovoga ?

Razlika između odluke da se Želji MORA isplatiti keš za Šehića sa odlukom u našoj državi da se treba isplatiti keš Slobodi. Ako neće Turci Želji, onda će sigurno i naši Slobodi.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 27 maj 2013, 20:10

Neutral je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Kakve veze ima hoće li Željo dobiti pare za Šehića ili neće, sa bilo čim od ovoga ?

Razlika između odluke da se Želji MORA isplatiti keš za Šehića sa odlukom u našoj državi da se treba isplatiti keš Slobodi. Ako neće Turci Želji, onda će sigurno i naši Slobodi.
Slobodi je isplacen kes ne pocinji tu temu ponovo. Raspitaj se kako ste dobili te pare prebijanje ovo ono oprostaj kazni i sve ostalo.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 maj 2013, 20:11

Sada napisaše Tuzlaci da nisu nikada dobili taj keš.

Usotalom nebitno, pojedinci su ugroženo kao i uvijek, dok drugi gube (prodaju tekme) i odu u Evropi :mrgreen:
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 27 maj 2013, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 maj 2013, 20:12

Neutral je napisao/la:

Ko je reko da se mora isplatiti dug Želji ?
I kakve veze ima naš savez sa turskim savezom ? Gdje piše da Sloboda nije dobila marke ? Prebijali su oni te dugove, svako uzimo po malo.
DRUG NEBI TI PUNCA

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 27 maj 2013, 20:13

[youtube][/youtube]
SAMO ČELIK !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 27 maj 2013, 20:14

Neutral je napisao/la:Sada napisaše Tuzlaci da nisu nikada dobili taj keš.
Nek se raspitaju sta je bilo od toga ne da mi se pisati. Sloboda nije placala sudije kazne i jos mnogo toga pa im je to preko toga prebijeno i jos neke stvari davno je to bilo ili se prave blesavi ili ne znaju sta se desilo i ne pocinji tu temu bezz. To je rijeseno davnooo.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []