davno sam ja govorio Osim (i njegova bagra) su isto gov.no kao i Munib, s izuzetkom sto si sa Munibom znao na cemu si, ali tad je samo Sloboda bila u pitanju, sad i ostali nadolazite polako kakva se liga zeli. Borac je fkt u gov.nima inace bi dobili licencu 100%.
sto se tice Slobode, presuda je pravosnazna i stoji . Sud je dokazao krivicu saveza ali pare nisu u cjelosti naplacene jer sadasnja gov.na NE PRIZNAJu dug, a nase uprave bile kakve su bile trazile sebe tu i prebijale to na drugi nacin. Sta mislite sto su se zainatili pa skoro citavo kolo namjestili da nas u drugu ligu izbace, nego zbog tih para i prebijanja
sta je konkretno problem u vezi Celika ? Stadion imaju, dug za porez drzavi se NE GLEDA, jer ga imaju i Zeljo i Sarajevo i Sloboda i Celik- onda niko ne smije dobit licencu? A koliko zna isplatili su sve dugove pojedincima i pravnim licima, sta je kod njih obrazlozenje?...isto pitanje i za Olimpic? Sloboda je navodno pored duga koji se ne gleda pala i zbog stadiona a koliko se sjecam ni Zeljo ne igra na Grbavici, tako da me zanima u cemu je problem sa Olimpicom koji nema ni duga drzavi?