odjeca, patike etc etc

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

gio10
Kontakt:

Re: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la gio10 » 27 maj 2013, 18:43

Amoxicillin je napisao/la: (kad smo bili djeca, pa ko god ima dres ronaldinja, odma čuješ "ide ronaldinjo, ševa ševa, jednog, jao šta mu je uradio i gooooooooooooooo) :mrgreen:

Zato sam ja uvijek imao dres Ronaldinha i Messija :mrgreen:

Hajd sve, i sa polo dresom u grad, al kad vidim lika da obuče Adidas F50 pogotovo jarke boje i hoda po gradu smuči mi se :ugeek:
Ja te volim, volim Željo..

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 27 maj 2013, 19:40

Sedmodnevni odmor, ne moraš u svakom drugom postu psovati boga i Aliju.
Nama je Željo svetinja jedina.

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 27 maj 2013, 19:42

rope11 je napisao/la:Hvala na savjetu, ipak si shvatio sta hocu reci :mrgreen:
Nisam ni ja mislio na neke izlaske, vec cisto onako po gradu malo prohodat, a s obzirom da ne nosim dresove pitam uz sta najbolje ide, jer kad vec dobijam dres pa da se i malo kurcim, a usput i fino izgledam :P

Jedina nedoumica mi je bila boja posto sam uvijek preferirao crveno-crnu, ali vidim da bijela ipak bolje lezi uz neke stvari.

iskreno i nije bas najdivniji, ali recimo da u kombinaciji sa sivim hlacama (ne farmerke) i ne izgleda lose.
slika
Ma ne izgleda ovaj dres nešto bajno al eto može proći :mrgreen:
Šta ste ljudi napali čo'eka, ovako kad se izađe sa jaranima u po dana po cicvari da se hoda, na sok na sladoled ofo ono da se osvježiš :mrgreen:
Meni bi ovaj tvoj dres mogao uz sive hlače ali ne bi bilo loše ni uz farmerke al zavisi kakve imaš farmerke ;)
Prije su dresovi bili možeš i jaran i ti stat u njega baš su ono bili samo za igre ali sad ima slim fit ili polo fazon pa ljepše izgleda :)
Nemam ništa protiv samo biraj kakv ćeš dres obući ;)

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 27 maj 2013, 19:49

gio10 je napisao/la:
Amoxicillin je napisao/la: (kad smo bili djeca, pa ko god ima dres ronaldinja, odma čuješ "ide ronaldinjo, ševa ševa, jednog, jao šta mu je uradio i gooooooooooooooo) :mrgreen:

Zato sam ja uvijek imao dres Ronaldinha i Messija :mrgreen:

Hajd sve, i sa polo dresom u grad, al kad vidim lika da obuče Adidas F50 pogotovo jarke boje i hoda po gradu smuči mi se :ugeek:
Tako moj komsija,obuce neke narandzaste adidaske,crvene hlace,majicu usku,digne friz i ode tako po gradu.
Pa ja bi radije u zemlju propao neg tako hodao.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 27 maj 2013, 21:13

Frizura ala Justin Bieber Senaide, nemoj takvu veličinu vrijeđat tako što ne spominješ njegovo ime :mrgreen:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 maj 2013, 21:38

rope11 je napisao/la:Raja, de malo pomozite u odabiru dresa, je li bolje zvuci bijeli ili onaj klasika Milanov domaci dres ?

ukratko da rezimiram, pitanje postavljeno cisto onako sa prakticne strane jer dugi niz godina ne nosim dresove, koji se recimo bolje kombinira sa odjecom, koji bolje zvuci i izgleda onako za dnevnog izlaska, je li bijeli vise gotiva uz hlace i tako ? :mrgreen:

uhvatila me neka luda pa hocu bijeli dres mada sam uvijek preferirao crveno-crni, pa eto da cujem misljenja :P
Jesi se ovo ti sliko na maturi?

slika
1946

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 27 maj 2013, 21:43

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja te volim, volim Željo..

Invincibles
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles » 27 maj 2013, 21:47

Ovaj bijeli polo dres francuske repke je jedan od najljepsih i najelegantnijih dresova koje sam vidio :o
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 27 maj 2013, 21:58

pa dres NE MOZE ni do prodavnice bola bolaaaa.. tako sam jednom vidio lika u bijeloj potkosulji u Strosi, gleda utakmicu :o ?!?

Bolje ti je prodaj dres i kupi sebi majcu/kosulju i obuci je normalno a ne da ti se raja smije.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 27 maj 2013, 22:07

Hocel bit kakav dobar popust na otvaranju deichamanna sad u Alti 30.05 ? :D
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Pacov

Post Postao/la Pacov » 27 maj 2013, 22:54

Planira li ovaj Deichmann otvoriti poslovnicu u Ze ? Extra ponuda,a cijene pristupacne,jeftinije nego na pijaci :lol:
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 27 maj 2013, 23:43

Cuj dres u grad pa covjece :lol:

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 27 maj 2013, 23:58

Ne kontam.
Ako hoćeš već da nosaš nešto od kluba, što ne kupiš npr. duks ili šuškavac onaj od Milana ? To ti je baš normala, a ne dres pa u grad, pa nije čaj bolan. :roll:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 28 maj 2013, 00:15

Pacov je napisao/la:Planira li ovaj Deichmann otvoriti poslovnicu u Ze ? Extra ponuda,a cijene pristupacne,jeftinije nego na pijaci :lol:
Planira pisalo je na oficijelno FB da će se otvori,sad jedino datum se ne zna :)
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 maj 2013, 07:11

rope11 je napisao/la:Raja, de malo pomozite u odabiru dresa, je li bolje zvuci bijeli ili onaj klasika Milanov domaci dres ?

ukratko da rezimiram, pitanje postavljeno cisto onako sa prakticne strane jer dugi niz godina ne nosim dresove, koji se recimo bolje kombinira sa odjecom, koji bolje zvuci i izgleda onako za dnevnog izlaska, je li bijeli vise gotiva uz hlace i tako ? :mrgreen:

uhvatila me neka luda pa hocu bijeli dres mada sam uvijek preferirao crveno-crni, pa eto da cujem misljenja :P
slika
Samo nek' patike ne odudaraju. Dobra je i kragna na ovakvim dresovima, možeš nabacit i kravatu. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 28 maj 2013, 07:44

Pa rekoh da nije do mene, ja inace ne nosim niti uopste volim dresove i sto se mene tice ne bi ga nikad ni obukao, ali eto kad vec kao na poklon dobijam dres kontam da ga ponekad i obucem, gre'ota da stoji :mrgreen:
Htio sam ja neku majicu ili duks sa logom Milana, ali kasno mi sad.

Hvala na savjetima, ako sam dobro skontao, dres samo do prodavnice i noga nazad kuci. :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 28 maj 2013, 09:52

rope11 je napisao/la:Pa rekoh da nije do mene, ja inace ne nosim niti uopste volim dresove i sto se mene tice ne bi ga nikad ni obukao, ali eto kad vec kao na poklon dobijam dres kontam da ga ponekad i obucem, gre'ota da stoji :mrgreen:
Htio sam ja neku majicu ili duks sa logom Milana, ali kasno mi sad.

Hvala na savjetima, ako sam dobro skontao, dres samo do prodavnice i noga nazad kuci. :mrgreen:
NE ZNAM samo sto sve slusas :mrgreen: ovaj sminka drs mozes obuc na neku podnevnu kaficu,ionako je tanak ispod nista i to je to,neke bermude nesto..cuj ne smijes obuc dres :roll:
Željeznicar za život cijeli !

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 28 maj 2013, 10:04

slika

Evo strašan duks, sad bi se naguzio za njega, bolje da su ti ovo uzeli ako je već poklon, al jbg ako već nisi mogao birati, zadovolji se dresom. :D
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

makkaj
Kontakt:

Post Postao/la makkaj » 28 maj 2013, 10:34

Nek ti pošalju ba komplet, pa na popodnevnu kaficu u maksimalnom komforu :mrgreen:

slika

Šalim se, al fkt pokušaj ga što više nosit na terminima, a što manje po gradu ;)

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 28 maj 2013, 11:20

Šta je ovo ko da je Milano il Pariz a ne Bosna pa moraš nosit po gradu samo Prada,Armani,Gucci i ostale markirane krpe :lol: Pa u Bosni smo šta fali obući na popodnenvnu šetnju uz neke bermude ha ja :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.