FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

M4kaveli
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la M4kaveli » 28 maj 2013, 23:54

JohnLennon je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Pustite se napada vise, sada se trazi golman i stoperi. :P
Reina gotova stvar. Za stopera ako ostane para.
Nagadjas, ali znam da je blizu.
Stoper ce se dovesti taman ga Rosell iz svog dzepa morao placati. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 maj 2013, 23:55

Neymar: "I hope that the partnership with Messi works out"

Neymar has claimed that the decision to join Barcelona was a "tough" one, as although the prospect of the move makes him "very happy", he is also "a little sad" to leave Santos, the club where he developed and has spent the last nine seasons.

"I still have have butterflies in my stomach. Playing alongside stars like Messi, Xavi, Iniesta, Dani Alves and Adriano will be a dream", Neymar told assembled journalists at an event to launch his new boots.

Barça's latest big-money recruit, who refused to take questions from the press, also claimed that he feels a sense of duty to "honour" the Brazil shirt and is gunning to make the country's fans "proud" during the upcoming Confederations Cup.

The maverick forward said that he will give his "all" and do everything in his power to help his country, whether that be through "goals, passes or by making tackles".

"We have to pull together. We have a group of extremely talented players who can take Brazil to the top", noted the 21-year-old.

Neymar has already joined up with the Brazil squad ahead of the Confederations Cup and is set to face England in a friendly at the reopened Maracana stadium in Rio de Janeiro this weekend.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 29 maj 2013, 00:01

Obavezno pregledat' klip! :twisted: ...do 2:50

[youtube][/youtube]

Ali... :!:

...lik je hodajuća vicoteka, kažu da je bolji od Pinta. :mrgreen: :lol:

Ipak nije sve tako crno!

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 29 maj 2013, 00:02

mandraX je napisao/la:Neymar: "I hope that the partnership with Messi works out"

Neymar has claimed that the decision to join Barcelona was a "tough" one, as although the prospect of the move makes him "very happy", he is also "a little sad" to leave Santos, the club where he developed and has spent the last nine seasons.

"I still have have butterflies in my stomach. Playing alongside stars like Messi, Xavi, Iniesta, Dani Alves and Adriano will be a dream", Neymar told assembled journalists at an event to launch his new boots.

Barça's latest big-money recruit, who refused to take questions from the press, also claimed that he feels a sense of duty to "honour" the Brazil shirt and is gunning to make the country's fans "proud" during the upcoming Confederations Cup.

The maverick forward said that he will give his "all" and do everything in his power to help his country, whether that be through "goals, passes or by making tackles".

"We have to pull together. We have a group of extremely talented players who can take Brazil to the top", noted the 21-year-old.

Neymar has already joined up with the Brazil squad ahead of the Confederations Cup and is set to face England in a friendly at the reopened Maracana stadium in Rio de Janeiro this weekend.
Klasicna diskriminacija...zaboravio je pomenuti Busquetsa, a o Montoyi i Songu da ne pricamo :P ....ali nek se on sjetio svojih zemljaka, to je najbitnije 8-)

Šalu na stranu, izgleda da je Reina dolazi :? kažnjava nas Bog i dalje sa golmanima i neda nam sreće po tom pitanju.
Anatemisani smo na mjestu golmana...neko madridsko prokletstvo i sihre su bacene...sigurno je Lenon nešto nečastivo prizvao :mrgreen: :lol:
Stopera, što kaže Makaveli, nek dovede Sandrusco iz svog licnog džepa....boli me q kako zna i umije neka ga dovede....nek proda bubrege svoje, ne zanima me.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 29 maj 2013, 00:06

mandraX je napisao/la:Obavezno pregledat' klip! :twisted: ...do 2:50

[youtube][/youtube]

Ali... :!:

...lik je hodajuća vicoteka, kažu da je bolji od Pinta. :mrgreen: :lol:

Ipak nije sve tako crno!
Djecem' ja pomislio ono 2-3 kiksa kad ono mini film o njegovim ultra glupim kiksevima.Pa kladim se da on ne moze sastaviti duzu kompilaciju intervencija nego li kikseva.

Kakav ultra glupan.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 29 maj 2013, 00:07

M4kaveli je napisao/la:
JohnLennon je napisao/la:@Makaveli. Za godinu dana Midzo junior prestize Midzu seniora po visini. Vec su tu neđe. 8-)
Ma haj sto on prestize Messija po visini, ali sto ovako mlad osvaja vise od Ronalda kojeg placaju 10 mil po sezoni. :o
Jest teško osvojit više trofeja od Ronalda pa ja mislim da i klocina Emir Hadžić ima više trofeja od padavičara,epilepsičara i naravno pripadnika romske zajednice C.Ronalda.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 29 maj 2013, 00:09

ja jos ne vjerujem ,tj.ne zelim da vjerujem da ce degeni dovest hadalja reinu,pa to ce bit fail desetljeca :shock:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 29 maj 2013, 00:10

barca_87 je napisao/la:ja jos ne vjerujem ,tj.ne zelim da vjerujem da ce degeni dovest hadalja reinu,pa to ce bit fail desetljeca :shock:
Pa kad već imaju Pedra i Alexisa mogu dovest još jednu rudu.
Zadnja izmjena: Vandelanoitte, dana/u 29 maj 2013, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 29 maj 2013, 00:10

Ima onaj slobodnjak kad Bale suta. Zaluta k'o da je penal :lol:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ponovit ce se, again. Nadamo se 8-)
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 29 maj 2013, 00:11

@blue Reina je blizu koliko i Ter Stegen.
Stvarno ne razumijem zasto dovoditi celavca iz La masie ako ce doci i Ter.
Mislim ja sam to skont'o kao da bi Reina bio rezervni golman, ali zasto bacati 7-8 miliona na njega ako mogu promovisati onog malog iz B tima ( Oier )koji brani jako dobro.
Bas bezveze. Na kraju ce ispasti da stvarno zele nekog klauna u svlacionici posto Pintu ugovor istice vec sljedece sezone.

Od stopera je i dalje najblizi mali Marquinhos. Meni se jako svidja.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 29 maj 2013, 00:12

JohnLennon je napisao/la:Ima onaj slobodnjak kad Bale suta. Zaluta k'o da je penal :lol:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ponovit ce se, again. Nadamo se 8-)
Ponovit se može jedino ako Reina ostane u L'poolu.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 29 maj 2013, 00:15

Ultra glupan. :lol:
Na svaki @Johnyev post ja pisam u gace od smijeha. :lol: :lol:

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 29 maj 2013, 00:16

M4kaveli je napisao/la:@blue Reina je blizu koliko i Ter Stegen.
Mislim ja sam to skont'o kao da bi Reina bio rezervni golman, ali zasto bacati 7-8 miliona na njega ako mogu promovisati onog malog iz B tima ( Oier )koji brani jako dobro.
Bas bezveze. Na kraju ce ispasti da stvarno zele nekog klauna u svlacionici posto Pintu ugovor istice vec sljedece sezone.

Vec smo pisali o tome.
La Masija faktori su prejaki i blokiraju zdravo i logicko rasuđivanje.
Oni ce dovesti svog izgubljenog sina (cisto da nastave niz Pique, Fabregas, Alba), zažmiriti na sve one greške Reine i nebuloze njegove (eto ovo što fakin Lenon postavlja i priželjkuje :mrgreen: ), nego dovesti normalnog golmana.
Takvi naopaki i jbg....nema normalnog objašnjenja.

Bitno je da Reina raja sa svojim kolegama iz španske reprezentacije (koji su ga sigurno htjeli nakon odlaska VV-a) da je jako duhovit, da price viceve i anegdote....a golmanske kvalitete :?: mah to je manje bitn u Barci :lol: :lol:
Nikad se nace nauciti pameti.
Zadnja izmjena: bluemania, dana/u 29 maj 2013, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 29 maj 2013, 00:16

Otkud uopste informacija za Reusa?

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 29 maj 2013, 00:19

sad pogotovo se nece dovoditi dva golmana ko sto se pricalo,nema sanse ,doce ili reina ili ter stegen
a sad su haman vece sanse da dodje ovaj hadalj,ter stegena ce neko drugi uzet
ako dovedu reinu totalno su izgorili tito i zubi,pogotovo zubi,on je bio golman pa valjda vidi da je ovaj hadalj da ga nema veceg ,valdez je kahn za reinu :evil:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 29 maj 2013, 00:19

bluemania je napisao/la: Bitno je da Reina raja sa svojim kolegama iz španske reprezentacije (koji su ga sigurno htjeli nakon odlaska VV-a) da je jako duhovit, da price viceve i anegdote....a golmanske kvalitete :?: mah to je manje bitn u Barci :lol: :lol:
Nikad se nace nauciti pameti.
U njemu vide konkurenciju Pintu, jer se ovaj počeo za'ebavat', loše viceve priča. :mrgreen:

VALDES OSTANI!!! ...oca ti jbm ćelavog. :twisted:
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 29 maj 2013, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 29 maj 2013, 00:20

Donnie Darko je napisao/la:Otkud uopste informacija za Reusa?
MD.
Juce je predstavio kopacke za Pumu pa otuda i prica.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 29 maj 2013, 00:21

barca_87 je napisao/la:

sad pogotovo se nece dovoditi dva golmana ko sto se pricalo,nema sanse ,doce ili reina ili ter stegen
a sad su haman vece sanse da dodje ovaj hadalj,ter stegena ce neko drugi uzet
ako dovedu reinu totalno su izgorili tito i zubi,pogotovo zubi,on je bio golman pa valjda vidi da je ovaj hadalj da ga nema veceg ,valdez je kahn za reinu :evil:
Istina :!: ....zaista je ovo istina....jel moguce da sam i ovo docekao da napišem :shock: :(

Eventualni dolazak Reine nije ono što se kaže "Halid 'mjesto Halida", vec "sa konja na magarca"

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 29 maj 2013, 00:22

bgm treba svim snagama valdesa nagovorit da ostane ,kakav crni reina ,dat valdesu da bude placeniji od messija samo da ostane :D

MES QUE UN CLUB !!!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 29 maj 2013, 00:23

Reina je rjesenje na jednu godinu ba.

Bolje Reinu sad, a sljedece godine Stegena, nego sad Handanovica za 30 miliona uzet.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.