FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
najbolja opcija sto se tice golmana je dovesti ter stegena, a pinta ostaviti kao rezervu, ukoliko ter stegenu zapne, moze pinto priskociti, mada vrlo vjerovatno ce ter stegen biti dobar od samog pocetka i brzo ce izrasti u golmacinu, treba vjerovati tom momku, neka ispocetka ponekad i pogrijesi,ne treba to uzimati zaozbiljno,lijepa je buducnost pred njim
sto se tice para za transfere, tu se ne trebati brinuti i nasijedati na spekulacije, transfer budzet je 50 miliona, na neymara je otislo 25, jos toliko je dakle ostalo, s obzirom da vidimo kako ce vilja brzo potpisati za totenham za 15 i valdez za monaco za 10 miliona, vrlo brzo cemo od prodaje dobiti 25 i tako ce se vratiti pare za neymata, tj, ostat ce i dalje 50 miliona za nove transfere, od tih 50 miliona stoper i golman se mogu lagano kupiti
to su sve cinjenice, a ova naklapanja nemaju veze sa stvarnim stanjem stvari i sa cinjenicama, rossel mudro to odradjuje i vidjet cete kad vrlo brzo dobijemo i golmana i stopera svjetske klase, jednom je pogrijesio proslog ljeta, ovaj put greske nema
sto se tice para za transfere, tu se ne trebati brinuti i nasijedati na spekulacije, transfer budzet je 50 miliona, na neymara je otislo 25, jos toliko je dakle ostalo, s obzirom da vidimo kako ce vilja brzo potpisati za totenham za 15 i valdez za monaco za 10 miliona, vrlo brzo cemo od prodaje dobiti 25 i tako ce se vratiti pare za neymata, tj, ostat ce i dalje 50 miliona za nove transfere, od tih 50 miliona stoper i golman se mogu lagano kupiti
to su sve cinjenice, a ova naklapanja nemaju veze sa stvarnim stanjem stvari i sa cinjenicama, rossel mudro to odradjuje i vidjet cete kad vrlo brzo dobijemo i golmana i stopera svjetske klase, jednom je pogrijesio proslog ljeta, ovaj put greske nema
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Kakav si ti fistas pa ti i dalje pricas o budzetuRomariooo je napisao/la:najbolja opcija sto se tice golmana je dovesti ter stegena, a pinta ostaviti kao rezervu, ukoliko ter stegenu zapne, moze pinto priskociti, mada vrlo vjerovatno ce ter stegen biti dobar od samog pocetka i brzo ce izrasti u golmacinu, treba vjerovati tom momku, neka ispocetka ponekad i pogrijesi,ne treba to uzimati zaozbiljno,lijepa je buducnost pred njim
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Ma brate da je na jedan dan - ne valja!Donnie Darko je napisao/la:Reina je rjesenje na jednu godinu ba.
Je li vi uopće znate da je Reina u 276 ligaških mečeva imao 128 clean sheetova? To je skoro pa svako drugu utakmicu bi sačuvao mrežu. U 83 meč u Evropi 38 puta je sačuvao svoju mrežu.
Samo je ove sezone u 31 meču sačuvao 14 puta svoju mrežu, dok je Stegen to uspio učiniti samo 8 puta u 34 utakmice.
Samo je ove sezone u 31 meču sačuvao 14 puta svoju mrežu, dok je Stegen to uspio učiniti samo 8 puta u 34 utakmice.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
E pa onda i jesu velike sanse da Reina dodje prije jer Ter Stegen nije nacisto sam sa sobom da li zeli vec ove sezone napustiti Bundesligu.barca_87 je napisao/la:sad pogotovo se nece dovoditi dva golmana ko sto se pricalo,nema sanse ,doce ili reina ili ter stegenM4kaveli je napisao/la:@blue Reina je blizu koliko i Ter Stegen.
Stvarno ne razumijem zasto dovoditi celavca iz La masie ako ce doci i Ter.
Mislim ja sam to skont'o kao da bi Reina bio rezervni golman, ali zasto bacati 7-8 miliona na njega ako mogu promovisati onog malog iz B tima ( Oier )koji brani jako dobro.
Bas bezveze. Na kraju ce ispasti da stvarno zele nekog klauna u svlacionici posto Pintu ugovor istice vec sljedece sezone.
Od stopera je i dalje najblizi mali Marquinhos. Meni se jako svidja.
a sad su haman vece sanse da dodje ovaj hadalj,ter stegena ce neko drugi uzet
ako dovedu reinu totalno su izgorili tito i zubi,pogotovo zubi,on je bio golman pa valjda vidi da je ovaj hadalj da ga nema veceg ,valdez je kahn za reinu
Onaj @pale sa pdf-a Bundeslige i veliki fan Borussie Mohengladbach kaze kako je Barca vec potpisala predugovor sa Ter Stegenom. Ja nisam mogao naci tu informaciju, ali mu vjerujem posto zna bas dosta oko ''svog'' kluba.
Mislim da nema sanse da ga neko ukrade Barceloni, samo je pitanje vremena kada ce doci. Ove ili sljedece sezone. Ima i zimski prijelazni rok.
Zubizaretina zelja je od pocetka bio Guaita koji se zadnjih mjeseci zaboravio skroz izgleda.
Reina bi kao sto kaze @blue vjerovatno bio doveden zbog tog La masia faktora a nije iskljuceno i to da ga igraci zele posto je dobar sa svima a i kaze Xavi da ima daleko najjace fazone.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
pa zar nije bolje odma ter stegena ,sto bi ga uzimali kroz godinu a ne sad ,nidje veze ,ak ga hoce da uzmu uzece ga sad ako nece, nece ga ni sljedece uzet ha yaDonnie Darko je napisao/la:Reina je rjesenje na jednu godinu ba.
Bolje Reinu sad, a sljedece godine Stegena, nego sad Handanovica za 30 miliona uzet.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Ima i Valdes 4 Zamora trofeja (3 više od jednog Ikera), pa šta?Henderson je napisao/la:Je li vi uopće znate da je Reina u 276 ligaških mečeva imao 128 clean sheetova? To je skoro pa svako drugu utakmicu bi sačuvao mrežu. U 83 meč u Evropi 38 puta je sačuvao svoju mrežu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja sam bas htio napisat da sam siguran da Barca ima nekakav predugovor sa njim, dok dovode Reinu. Mislim u zadnje vrijeme su se nafurali pravo na te predugovore. Reina na godinu, i onda zamjena Stegenu. Bolje zamjene koja ce ginut za klub necete pronaci.
i radi dobrih fazona ga dovodit,kakve veze imaju fazoni sa dovodjenjem golmana ,M4kaveli je napisao/la:
E pa onda i jesu velike sanse da Reina dodje prije jer Ter Stegen nije nacisto sam sa sobom da li zeli vec ove sezone napustiti Bundesligu.
Onaj @pale sa pdf-a Bundeslige i veliki fan Borussie Mohengladbach kaze kako je Barca vec potpisala predugovor sa Ter Stegenom. Ja nisam mogao naci tu informaciju, ali mu vjerujem posto zna bas dosta oko ''svog'' kluba.
Mislim da nema sanse da ga neko ukrade Barceloni, samo je pitanje vremena kada ce doci. Ove ili sljedece sezone. Ima i zimski prijelazni rok.![]()
Zubizaretina zelja je od pocetka bio Guaita koji se zadnjih mjeseci zaboravio skroz izgleda.
Reina bi kao sto kaze @blue vjerovatno bio doveden zbog tog La masia faktora a nije iskljuceno i to da ga igraci zele posto je dobar sa svima a i kaze Xavi da ima daleko najjace fazone.
dobro nek se oni zezaju koliko hoce al ti ovdje navodis ko neka predost reine xavi reko on ima najjace fazone
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Jarane šta si se uozbiljio, na tu temu se za'ebajemo otkad je Reina prvi put povezan sa Barcom.barca_87 je napisao/la: i radi dobrih fazona ga dovodit,kakve veze imaju fazoni sa dovodjenjem golmana ,
dobro nek se oni zezaju koliko hoce al ti ovdje navodis ko neka predost reine xavi reko on ima najjace fazone
@barca_87 ma zayebajem se ba. 
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
nezz dal je bilo al da napisem
sadasnja klauzula od 18 miliona thiaga ce biti samo na snazi do 1. augusta kad se opet povecaje na 90 miliona
tako je precizirano u ugovoru ako ne odigra vise od 60% utakmica (30 +minuta na terenu) klauzula se smanjuje na 18 ali 1.augusta se vraca na 90 .
sadasnja klauzula od 18 miliona thiaga ce biti samo na snazi do 1. augusta kad se opet povecaje na 90 miliona
tako je precizirano u ugovoru ako ne odigra vise od 60% utakmica (30 +minuta na terenu) klauzula se smanjuje na 18 ali 1.augusta se vraca na 90 .
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 29 maj 2013, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
dobro je ,ja kontam ti ozbiljanM4kaveli je napisao/la:@barca_87 ma zayebajem se ba.
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
[youtube][/youtube]
..od 30 sec Reina pokazuje zasto ga uprava hoce.
Ovakve isprogramirane igrace koje Barcelona ima mora neko i rastrzat.
..od 30 sec Reina pokazuje zasto ga uprava hoce.
Ovakve isprogramirane igrace koje Barcelona ima mora neko i rastrzat.
- adriano_leite
- Kontakt:
Jos brate kad pomislis koliko suteva je bilo upuceno prema Valdesu, a koliko prema Reini, onda mozes zakljuciti da bi Reina vjerovatno manje golova primio od Valdesa. Da karikiram, Valdes ima 1 sut prema golu i primi 2 golamandraX je napisao/la:Ima i Valdes 4 Zamora trofeja (3 više od jednog Ikera), pa šta?Henderson je napisao/la:Je li vi uopće znate da je Reina u 276 ligaških mečeva imao 128 clean sheetova? To je skoro pa svako drugu utakmicu bi sačuvao mrežu. U 83 meč u Evropi 38 puta je sačuvao svoju mrežu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Katalonski Sport u svom jutrošnjem izdanju piše kako će Barca do kraja prelaznog roka pokušati dodatno pojačati napad i to jednim klasičnim centarforom, koji bi bio svojevrsni Plan B kada igramo protiv bunkera, a koji ne bi imao svoje mjesto u prvoj postavi cijele sezone. Na listi igrača tog profila nalazi se devet imena: Chicharito (Manchester United), Leandro Damiao (Internacional), Miroslav Klose (Lazio), Romelu Lukaku (Chelsea), Fernando Torres (Chelsea), Daniel Osvaldo (Roma), Mario Gomez (Bayern) i Wilfried Bonny (Vitesse).

Pobjeda je bolja od orgazma!
Nisam za tu opciju, prvo treba riješiti stopera i golmana, podhitno...pa tek onda o tome razmišljat'.
Al' eto, ukoliko pojačaju odbranu, pa onda budu htjeli dovest' nekoga od ovih, samo ću reći:
Força Osvaldo!
Al' eto, ukoliko pojačaju odbranu, pa onda budu htjeli dovest' nekoga od ovih, samo ću reći:
Força Osvaldo!
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Mario Gomez 
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Za tebe nema zime, Pedro ostaje u Barci.Vandelanoitte je napisao/la:Mario Gomez
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Nadam se da će bit jedna lakša povreda od 11 mjesecimandraX je napisao/la:Za tebe nema zime, Pedro ostaje u Barci.Vandelanoitte je napisao/la:Mario Gomez
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.