Nek barem odigraju 11 vs 11Kevin je napisao/la:u subotu trening Hrvatske na Pecari otvoreno i besplatan ulaz
i onda poslije svi na kosarku Široki-Igokea![]()

Nek barem odigraju 11 vs 11Kevin je napisao/la:u subotu trening Hrvatske na Pecari otvoreno i besplatan ulaz
i onda poslije svi na kosarku Široki-Igokea![]()
ako se ne umiješa "viša sila" opetLillard je napisao/la:Moram onda do Sirokog otic![]()
Barem nesto da pogledam
Jedino ako Fis stane iza VitezaCepi1981 je napisao/la:Svaka cast Sirokom ljudi rade dobar posao nema sta pogotovo kada se uzme u obzir da dolaze iz malog grada.
Nemojmo se iznenaditi da NK Vitez krene istim stopama kao i Siroki. Vitez ima jedne od najjacih pooduzetnika u BiH a i sire i u stanju su da naprave cudo, kako cujem za koji dan se pocinje graditi novi stadion tako da ce biti zanimljivo gledati razvoj kluba.
To ni tko ne spori. Naravno da imamo odlične sponzore za naše prilike. Ali to ne umanjuje manipulativnu sposobnost raspolaganja financijama. Mogli smo i mi grlom u jagode i svake sezone ići na prvaka i biti bar u zadnjih 5 godina bar 1 prvaci. Nismo. Krenuli smo u jačanje kluba, rast, ne u rezultatskom smislu. Mi još čekamo naše vrijeme, a kada ono dođe, teško da će nam ko parirati. Ponavljam 0 KM duga po svim ročunovodstvenim kontima. A Europa se igra svake godine.Neutral je napisao/la:Jedino ako Fis stane iza VitezaCepi1981 je napisao/la:Svaka cast Sirokom ljudi rade dobar posao nema sta pogotovo kada se uzme u obzir da dolaze iz malog grada.
Nemojmo se iznenaditi da NK Vitez krene istim stopama kao i Siroki. Vitez ima jedne od najjacih pooduzetnika u BiH a i sire i u stanju su da naprave cudo, kako cujem za koji dan se pocinje graditi novi stadion tako da ce biti zanimljivo gledati razvoj kluba.![]()
Široki ima odlične sponzore i to može svako iz ŠB potvrditi.
i gradi se kamp, odnosno uređujemaxmore je napisao/la:To ni tko ne spori. Naravno da imamo odlične sponzore za naše prilike. Ali to ne umanjuje manipulativnu sposobnost raspolaganja financijama. Mogli smo i mi grlom u jagode i svake sezone ići na prvaka i biti bar u zadnjih 5 godina bar 1 prvaci. Nismo. Krenuli smo u jačanje kluba, rast, ne u rezultatskom smislu. Mi još čekamo naše vrijeme, a kada ono dođe, teško da će nam ko parirati. Ponavljam 0 KM duga po svim ročunovodstvenim kontima. A Europa se igra svake godine.Neutral je napisao/la:Jedino ako Fis stane iza VitezaCepi1981 je napisao/la:Svaka cast Sirokom ljudi rade dobar posao nema sta pogotovo kada se uzme u obzir da dolaze iz malog grada.
Nemojmo se iznenaditi da NK Vitez krene istim stopama kao i Siroki. Vitez ima jedne od najjacih pooduzetnika u BiH a i sire i u stanju su da naprave cudo, kako cujem za koji dan se pocinje graditi novi stadion tako da ce biti zanimljivo gledati razvoj kluba.![]()
Široki ima odlične sponzore i to može svako iz ŠB potvrditi.
Ljetni kamp za godišta '96., '97. i '98.
Utorak, 28 Svibanj 2013
ŠIROKI BRIJEG – Omladinska škola NK Široki Brijeg organizira od 7. do 9. lipnja na terenima ŠRC Musa-Karačić Ljetni kamp za godišta 1996., 1997. i 1998. S polaznicima kampa će raditi treneri Omladinske škole NK Široki Brijeg, treneri iz prve momčadi, kao i treneri specijalisti za vratare i za kondiciju, svi s UEFA-inom „PRO“ i „A“ licencijom.
Tijekom Ljetnog kampa obavit će se testiranja motoričkih i funkcionalnih sposobnosti pod nadzorom profesora sa Kineziološkog fakulteta u Mostaru, TE-TA vježbi (tehničko- taktičkih vježbi) i nogometne igre.
Svi sudionici zadužit će odgovarajuću opremu i trenirat će pod nadzorom liječničke službe.
Prijave zaintersiranih za Ljetni kamp Omladinske škole NK Široki Brijeg primaju se do 5. lipnja na mail: [email protected]. Kontakt i dodatne informacije na broj: 063/886-755.
[/quote]Ljetni kamp za godišta '96., '97. i '98.
Utorak, 28 Svibanj 2013
ŠIROKI BRIJEG – Omladinska škola NK Široki Brijeg organizira od 7. do 9. lipnja na terenima ŠRC Musa-Karačić Ljetni kamp za godišta 1996., 1997. i 1998. S polaznicima kampa će raditi treneri Omladinske škole NK Široki Brijeg, treneri iz prve momčadi, kao i treneri specijalisti za vratare i za kondiciju, svi s UEFA-inom „PRO“ i „A“ licencijom.
Tijekom Ljetnog kampa obavit će se testiranja motoričkih i funkcionalnih sposobnosti pod nadzorom profesora sa Kineziološkog fakulteta u Mostaru, TE-TA vježbi (tehničko- taktičkih vježbi) i nogometne igre.
Svi sudionici zadužit će odgovarajuću opremu i trenirat će pod nadzorom liječničke službe.
Prijave zaintersiranih za Ljetni kamp Omladinske škole NK Široki Brijeg primaju se do 5. lipnja na mail: [email protected]. Kontakt i dodatne informacije na broj: 063/886-755.
Neki dan sam rekao da ide jedan naš kapitalac. Nisam ga imenovao iz razloga što ne želim da krenu priče. Znao sam za Zlomu da je blizu transfera. Ne trebamo se brinuti imamo mi kvalitete.Android je napisao/la:Sta je ovo sad,rekli su da osim Roskama nitko nece otici
Zloma pono više od dobrog igrača. Može biti odličan, uglavnom dobili ste odličnog igrača. Bertoša, ništa posebno. Definitivno nije za Rijeke. Meni nije ni solidan igrač imamo i boljih na toj poziciji. Ali ko mene pita!!! Vodite ga.laufer87 je napisao/la:http://radio.hrt.hr/radio-rijeka/clanak ... ali/17129/
Možete li napisati kakvi su vam bili Zlomislić i Bertoša?
Lijep pozdrav iz Rijeke
ma radi financijske situacije..moraš prodavat da bi mogao opstat i dalje kupovat...Android je napisao/la:Sta je ovo sad,rekli su da osim Roskama nitko nece otici
Daj Bože da Zloma pokaže svu svoju raskoš, da bude bolji nego što je bio u Širokom i da nam dovede još skauta i menađera na Pecaru. Moramo prodavati ako zelimo naprijed.Kevin je napisao/la:ma radi financijske situacije..moraš prodavat da bi mogao opstat i dalje kupovat...Android je napisao/la:Sta je ovo sad,rekli su da osim Roskama nitko nece otici
Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday i 12 gostiju.