NK Široki Brijeg

Android
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Android » 27 maj 2013, 22:34

Kevin je napisao/la:u subotu trening Hrvatske na Pecari otvoreno i besplatan ulaz

i onda poslije svi na kosarku Široki-Igokea 8-) 8-)
Nek barem odigraju 11 vs 11 :D
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 maj 2013, 22:35

Moram onda do Sirokog otic 8-)

Barem nesto da pogledam :D
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 27 maj 2013, 22:37

Lillard je napisao/la:Moram onda do Sirokog otic 8-)

Barem nesto da pogledam :D
ako se ne umiješa "viša sila" opet
i ako Široki iznenadi sutra Igokeu taman na proslavu u 20:30 samo se svi u dvoranu presele..fantazija..to može samo Široki Brijeg 8-)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 28 maj 2013, 21:57

6. Najorganizovaniji klub Premijer lige BiH - NK Široki Brijeg

Ocekivano i zasluzeno, jos jedan podstrijel da se nastavi istim putem, organizirano i racionalno rukovodjenje financijama i strukturom NK Široki Brijeg, jos jednom u nizu za primjer svima ostalima u ligi.
...Život za Široki...

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 29 maj 2013, 02:50

U subotu u 18.00 sati otvoreni trening reprezentacije Hrvatske na stadionu Pecara :D

HRHB

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 29 maj 2013, 03:02

Svaka cast Sirokom ljudi rade dobar posao nema sta pogotovo kada se uzme u obzir da dolaze iz malog grada.
Nemojmo se iznenaditi da NK Vitez krene istim stopama kao i Siroki. Vitez ima jedne od najjacih pooduzetnika u BiH a i sire i u stanju su da naprave cudo, kako cujem za koji dan se pocinje graditi novi stadion tako da ce biti zanimljivo gledati razvoj kluba.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 maj 2013, 03:05

Cepi1981 je napisao/la:Svaka cast Sirokom ljudi rade dobar posao nema sta pogotovo kada se uzme u obzir da dolaze iz malog grada.
Nemojmo se iznenaditi da NK Vitez krene istim stopama kao i Siroki. Vitez ima jedne od najjacih pooduzetnika u BiH a i sire i u stanju su da naprave cudo, kako cujem za koji dan se pocinje graditi novi stadion tako da ce biti zanimljivo gledati razvoj kluba.
Jedino ako Fis stane iza Viteza :mrgreen:

Široki ima odlične sponzore i to može svako iz ŠB potvrditi.

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 29 maj 2013, 12:59

Neutral je napisao/la:
Cepi1981 je napisao/la:Svaka cast Sirokom ljudi rade dobar posao nema sta pogotovo kada se uzme u obzir da dolaze iz malog grada.

To ni tko ne spori. Naravno da imamo odlične sponzore za naše prilike. Ali to ne umanjuje manipulativnu sposobnost raspolaganja financijama. Mogli smo i mi grlom u jagode i svake sezone ići na prvaka i biti bar u zadnjih 5 godina bar 1 prvaci. Nismo. Krenuli smo u jačanje kluba, rast, ne u rezultatskom smislu. Mi još čekamo naše vrijeme, a kada ono dođe, teško da će nam ko parirati. Ponavljam 0 KM duga po svim ročunovodstvenim kontima. A Europa se igra svake godine.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 maj 2013, 13:29

maxmore je napisao/la:
Neutral je napisao/la:

To ni tko ne spori. Naravno da imamo odlične sponzore za naše prilike. Ali to ne umanjuje manipulativnu sposobnost raspolaganja financijama. Mogli smo i mi grlom u jagode i svake sezone ići na prvaka i biti bar u zadnjih 5 godina bar 1 prvaci. Nismo. Krenuli smo u jačanje kluba, rast, ne u rezultatskom smislu. Mi još čekamo naše vrijeme, a kada ono dođe, teško da će nam ko parirati. Ponavljam 0 KM duga po svim ročunovodstvenim kontima. A Europa se igra svake godine.
i gradi se kamp, odnosno uređuje ;)

eo jos jedna fina vijest:
Ljetni kamp za godišta '96., '97. i '98.
Utorak, 28 Svibanj 2013

ŠIROKI BRIJEG – Omladinska škola NK Široki Brijeg organizira od 7. do 9. lipnja na terenima ŠRC Musa-Karačić Ljetni kamp za godišta 1996., 1997. i 1998. S polaznicima kampa će raditi treneri Omladinske škole NK Široki Brijeg, treneri iz prve momčadi, kao i treneri specijalisti za vratare i za kondiciju, svi s UEFA-inom „PRO“ i „A“ licencijom.

Tijekom Ljetnog kampa obavit će se testiranja motoričkih i funkcionalnih sposobnosti pod nadzorom profesora sa Kineziološkog fakulteta u Mostaru, TE-TA vježbi (tehničko- taktičkih vježbi) i nogometne igre.
Svi sudionici zadužit će odgovarajuću opremu i trenirat će pod nadzorom liječničke službe.

Prijave zaintersiranih za Ljetni kamp Omladinske škole NK Široki Brijeg primaju se do 5. lipnja na mail: [email protected]. Kontakt i dodatne informacije na broj: 063/886-755.

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 29 maj 2013, 14:48

eo jos jedna fina vijest:
Ljetni kamp za godišta '96., '97. i '98.
Utorak, 28 Svibanj 2013

ŠIROKI BRIJEG – Omladinska škola NK Široki Brijeg organizira od 7. do 9. lipnja na terenima ŠRC Musa-Karačić Ljetni kamp za godišta 1996., 1997. i 1998. S polaznicima kampa će raditi treneri Omladinske škole NK Široki Brijeg, treneri iz prve momčadi, kao i treneri specijalisti za vratare i za kondiciju, svi s UEFA-inom „PRO“ i „A“ licencijom.

Tijekom Ljetnog kampa obavit će se testiranja motoričkih i funkcionalnih sposobnosti pod nadzorom profesora sa Kineziološkog fakulteta u Mostaru, TE-TA vježbi (tehničko- taktičkih vježbi) i nogometne igre.
Svi sudionici zadužit će odgovarajuću opremu i trenirat će pod nadzorom liječničke službe.

Prijave zaintersiranih za Ljetni kamp Omladinske škole NK Široki Brijeg primaju se do 5. lipnja na mail: [email protected]. Kontakt i dodatne informacije na broj: 063/886-755.
[/quote]

Odošmo daleko. Kao što rekoh. Neki se guše u dugovima, ne mogu isplatiti autoprevoz i sl. Neki grade i organiziraju kamp..ove. 100 puta sam spomenuo, u nas je nezahvalna sredina i rijetki vide uspjehe NK ŠB. Nas par rijetkih uđemo malo dublje u anale pa istražimo. Ogroman posao se radi. Široki kao klub raste. Ne zadovoljavamo se titulom, totalno je nebitna ako ima i marka duga iza nje. Da me netko ne razumije pogrešno. Ah ta titula, bilo bi je ljepo donjeti na Pecaru ali zadovoljiti se titulom u vitrini a sve ostalo zaustaviti je totalno bespotrebno. I onako smo u EL, a da ne spominjemo LŠ, totalni prolaznici, 2 kola odradimo, ako odradimo, i doma. Sada je takva situacija. Ono što me veseli je ogroribinan broj menađera i skauta na tribinama, prepoznaje se dobar rad kluba. Ako se završi sve što je se planiralo u kampu, definitivno će biti jedan od boljih ako ne i najbolji kamp na Balkanu. Još da se Liga popravi i da neki igrači koji ne žele doći u BIH PL krenu dolaziti, smatrati nas mjestom bar za dalju afirmaciju, to će biti sjajno. Sljedom okolnosti iduće sezone znam da naši neće krenuti na prvenstvo, mislim na titulu,staviti će kao cilj EL ali slušajući razne priče dolasci /odlasci sigurno ćemo biti u najmanju ruku dark horse za sve ekipe koje budu planirale titulu, i vrebati sa strane. Biti će kvalitete. I zato ne treba fućkati ni pljuvati.

Lištica

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 29 maj 2013, 17:39

Zlomislic otisao u Rijeku ;)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

laufer87
Kontakt:

Post Postao/la laufer87 » 29 maj 2013, 19:20

http://radio.hrt.hr/radio-rijeka/clanak ... ali/17129/" onclick="window.open(this.href);return false;
Možete li napisati kakvi su vam bili Zlomislić i Bertoša?
Lijep pozdrav iz Rijeke

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 29 maj 2013, 20:14

Sta je ovo sad,rekli su da osim Roskama nitko nece otici :evil:

HRHB

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 29 maj 2013, 22:12

Android je napisao/la:Sta je ovo sad,rekli su da osim Roskama nitko nece otici :evil:
Neki dan sam rekao da ide jedan naš kapitalac. Nisam ga imenovao iz razloga što ne želim da krenu priče. Znao sam za Zlomu da je blizu transfera. Ne trebamo se brinuti imamo mi kvalitete.

Lištica

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 29 maj 2013, 22:15

laufer87 je napisao/la:http://radio.hrt.hr/radio-rijeka/clanak ... ali/17129/
Možete li napisati kakvi su vam bili Zlomislić i Bertoša?
Lijep pozdrav iz Rijeke
Zloma pono više od dobrog igrača. Može biti odličan, uglavnom dobili ste odličnog igrača. Bertoša, ništa posebno. Definitivno nije za Rijeke. Meni nije ni solidan igrač imamo i boljih na toj poziciji. Ali ko mene pita!!! Vodite ga.

Lištica

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 29 maj 2013, 22:59

Zlome mi je malo zao jer mi se svidja kao igrac, ali boze moj, razumijem, momak mlad, zeli napredovati, nemam nista protiv zbog njega samog, imamo mi jos kvalitetnih nasih mladih veznjaka, pokrit cemo.
Bertosa se jednostavno nije adaptirao kako bi trebao, ispadao je precesto, iako ne smatram da je toliko kritican igrac koliko ga brojni prozivaju, dosta je zahvalan sto se tice trkacke spreme, ali nije pravio neku razliku na terenu, tako da mi je i to ocekivano, a tu vec imamo Stipu, tako da, pokrijemo mi to vec sve bez problema. Samo davati prostor i sansu novim igracima i popunjavati rupe igracima iz omladinskog pogona, to je ono na sto se baziramo.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 maj 2013, 23:06

Android je napisao/la:Sta je ovo sad,rekli su da osim Roskama nitko nece otici :evil:
ma radi financijske situacije..moraš prodavat da bi mogao opstat i dalje kupovat...

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 29 maj 2013, 23:28

Kevin je napisao/la:
ma radi financijske situacije..moraš prodavat da bi mogao opstat i dalje kupovat...
Daj Bože da Zloma pokaže svu svoju raskoš, da bude bolji nego što je bio u Širokom i da nam dovede još skauta i menađera na Pecaru. Moramo prodavati ako zelimo naprijed.

Lištica

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 31 maj 2013, 08:40

slika

eventualno transformacija na 4-2-3
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 31 maj 2013, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 31 maj 2013, 13:43

Jesuli bili pod ugovorom,jel se uzeo koji euro?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.