Prodaju se vrlo dobri, čak odlični igrači, rekao bih. Priviknuti da rade zajedno, priviknuti na Madrid. Di Maria, Coentrao, pa čak i Pipita su odlični igrači. U radu, Pipita ide, eto Cavanija najvjerovatnije, to je u redu. Ali, Coentrao ide, ostaje Marcelo i ko još? Nema se jasan plan.Raul_64 je napisao/la:Koga je to tocno Real doveo ?Bukowski je napisao/la:Opet mi se čini da se kupuje neplanski, bahato, ništa s ničim.
usput Zidan ce voditi poslove oko transfera
Realu je preporucio jednog igraca od 18 godina ciji je klub ispao u Francusku drugu ligu
taj igrac je dobro ispao..
Higuain ide,Coentrao 99%
i ostavio bi odredjen prostor za Angela
a zamjene su ocite..
Isco skoro gotova stvar, bar tako tvrde...zašto Isco? Svaka mu čast, po meni je jedan vanserijski talent, ali dovođenjem njega se samo pravi nepotrebna gužva, realno.
Mislim da problem Reala u ovoj sezoni nisu bili igrači. Ove godine, Real ne treba rekonstrukciju tima, nije u tome kvaka. Ovaj tim je i dalje odličan. Problem je bio što se Mou zavadio sa svima i igrači nisu bili ni sretni, ni zadovoljni, a ni motivisani da rade pod vodstvom Portugalca. Jednostavno, atmosfera u i oko kluba je bila nezdrava.
Novi trener, eventualna zamjena Pipite nekim kvalitetnijim napadačem i to je to. Nema potrebe da se vrši totalni remont.