Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

samolukavac
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la samolukavac » 29 maj 2013, 17:34

Čini mi se ovo sa Baleom će biti isto kao sa Modrićem, do zadnjih dana valja se natezati s njima, a kontam ako mu i jesu ugovor produžili na godinu dana još, to je samo da uzmu još više para od Reala, svjesni su i oni da ga na kraju moraju pustiti ali uz pune kofere sigurno.....:)

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 29 maj 2013, 18:33

Jel ovo njegov profil?
slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 maj 2013, 18:56

Jeste. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bukowski
Kontakt:

Post Postao/la Bukowski » 29 maj 2013, 19:38

Neće proći prva polusezona, a svi u Madridu, uključujući i El Presidentea, će zaplakati za Mourinhom. Vrlo moguć scenarij.

Opet mi se čini da se kupuje neplanski, bahato, ništa s ničim. S Mourinhom se bar znalo da su to igrači koje on želi, ciljana pojačanja.
"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho

"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."

6.3.1902

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 maj 2013, 19:41

Bukowski je napisao/la:Opet mi se čini da se kupuje neplanski, bahato, ništa s ničim.
Koga je to tocno Real doveo ?

usput Zidan ce voditi poslove oko transfera
Realu je preporucio jednog igraca od 18 godina ciji je klub ispao u Francusku drugu ligu
taj igrac je dobro ispao..

Higuain ide,Coentrao 99%
i ostavio bi odredjen prostor za Angela

a zamjene su ocite..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Bukowski
Kontakt:

Post Postao/la Bukowski » 29 maj 2013, 19:52

Raul_64 je napisao/la:
Bukowski je napisao/la:Opet mi se čini da se kupuje neplanski, bahato, ništa s ničim.
Koga je to tocno Real doveo ?

usput Zidan ce voditi poslove oko transfera
Realu je preporucio jednog igraca od 18 godina ciji je klub ispao u Francusku drugu ligu
taj igrac je dobro ispao..

Higuain ide,Coentrao 99%
i ostavio bi odredjen prostor za Angela

a zamjene su ocite..
Prodaju se vrlo dobri, čak odlični igrači, rekao bih. Priviknuti da rade zajedno, priviknuti na Madrid. Di Maria, Coentrao, pa čak i Pipita su odlični igrači. U radu, Pipita ide, eto Cavanija najvjerovatnije, to je u redu. Ali, Coentrao ide, ostaje Marcelo i ko još? Nema se jasan plan.

Isco skoro gotova stvar, bar tako tvrde...zašto Isco? Svaka mu čast, po meni je jedan vanserijski talent, ali dovođenjem njega se samo pravi nepotrebna gužva, realno.

Mislim da problem Reala u ovoj sezoni nisu bili igrači. Ove godine, Real ne treba rekonstrukciju tima, nije u tome kvaka. Ovaj tim je i dalje odličan. Problem je bio što se Mou zavadio sa svima i igrači nisu bili ni sretni, ni zadovoljni, a ni motivisani da rade pod vodstvom Portugalca. Jednostavno, atmosfera u i oko kluba je bila nezdrava.

Novi trener, eventualna zamjena Pipite nekim kvalitetnijim napadačem i to je to. Nema potrebe da se vrši totalni remont. ;)
"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho

6.3.1902

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 29 maj 2013, 19:52

slika

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 maj 2013, 19:59

Prodaju se vrlo dobri, čak odlični igrači, rekao bih. Priviknuti da rade zajedno, priviknuti na Madrid. Di Maria, Coentrao, pa čak i Pipita su odlični igrači. U radu, Pipita ide, eto Cavanija najvjerovatnije, to je u redu. Ali, Coentrao ide, ostaje Marcelo i ko još? Nema se jasan plan.

Isco skoro gotova stvar, bar tako tvrde...zašto Isco? Svaka mu čast, po meni je jedan vanserijski talent, ali dovođenjem njega se samo pravi nepotrebna gužva, realno.

Mislim da problem Reala u ovoj sezoni nisu bili igrači. Ove godine, Real ne treba rekonstrukciju tima, nije u tome kvaka. Ovaj tim je i dalje odličan. Problem je bio što se Mou zavadio sa svima i igrači nisu bili ni sretni, ni zadovoljni, a ni motivisani da rade pod vodstvom Portugalca. Jednostavno, atmosfera u i oko kluba je bila nezdrava.

Novi trener, eventualna zamjena Pipite nekim kvalitetnijim napadačem i to je to. Nema potrebe da se vrši totalni remont.
Rano je za bilo sta govoriti..
3 igraca unutra , 4 vani ne bi bio veliki remont i zbog toga treba sacekati da se nesto pocne desavati..

Gonzalo je imao 6 sezona , dovoljno prilika i vrijeme je za promjenu.
Coentrao po igrama koje je pruzio nakon povrede Marcela ne bi trebao otici , ali to je Mourinhov transfer bio
Perez uopste nije zelio davati 30 + miliona za rezervnog lijevog beka
kasnije cemo vidjet jel trebalo ili ne , al skoro je sigurno da ide..

Dani Carvajal ce zauzeti mjesto desnog beka
Cavani ili Suarez su najrealnije opcije za zamjenu Higuaina za sada

i spominje se Isco i , ili Bale..
sto povlaci pricu o Angelu , problem s njim je sto je bio bolji prvu sezonu a ne ovu trecu kad se vec jel navikao na ekipu..
od povrede krajem 2011 vise nije isti igrac
gubi 4 lopte po mecu a ucinak je mizeran
njegova transakcija bi se mogla razmisliti jer je jednostavno limitiran igrac koji ce tesko napredovati i popraviti desnu nogu ili neke nedostatke..

Iker,Ramos,Varane,Pepe,Marcelo,Xabi,Khedira,Modric,Ronaldo,Ozil,Benzema ce ostati
sto je jaka baza..

Bukowski
Kontakt:

Post Postao/la Bukowski » 29 maj 2013, 20:36

Ma dobro kažeš, vrijeme će reći, treba sačekati i vidjeti koji će biti prvi potezi uprave i novog trenera, ko god to bio.

Dobro, Pipita je jedan limitiran igrač, ruku na srce. Jednostavno, nije kalibar za najveće ekipe. On bi funkcionisao možda u Bayernu, jer bi tamo i moj 6-godišnji daidžić zabijao 15 po sezoni, u onakvom sistemu i sa onakvim veznim redom iza sebe.

Kad smo kod Bayerna, zašto ne Gomez? Znam da nije popularno riješenje i ne bi bio BUM ! kao ovi ostali, ali zašto ne? Po meni, to je fantastičan napadač, bolji za koplje od Mandžukića.

Što se tiče Di Marie...ma šta ja znam, ne bih se složio da je limitiran i to...da je malo opao ove sezone, jeste, ali treba biti realan, pa reći da nije jedini, nego jedan u nizu. Utopio se u sivilo. Nekako sam ubijeđen da će u sljedećoj ekipi za koju bude igrao, Angelito eksplodirati. 8-) :)

Povratak Carvajala: Palac gore ! Imali bi 2 dobra desna beka i tu ne bi puhalo nakon povrede Arbeloe, kao nekih ranijih godina.

Bale: Neupitno je da je riječ o fenomenalnom igraču i ko god kaže da nije pojačanje za SVAKU ekipu na svijetu, taj laže. Ili je debelo nerealan, ili ne zna, ili samo trolla. :D

Isco: Već sam rekao. Odličan igrač, najveći talent na svijetu, na svojoj poziciji, ali nepotreban. U redu, ići će Kaka', ali...zar nije grijeh držati Isca/Ozila na klupi? Ja mislim da jeste. :D A i, što se samog Isca tiče, dolazak u Real bi bio ravan samoubojstvu. To bi totalno zaustavilo njegov razvoj kao igrača i upropastilo jednu veliku karijeru u najavi.

Suarez: Ne ulazim u to kakav je igrač, ali još jedan prgavac nam ne treba. :roll: Ovaj bi pola sezone odrađivao suspenzije zbog kojekakvih marifetluka, a to bi nas opet ostavilo sa samo jednim napadačem.

Cavani: SAMO NAPRIJED, MOMČINO ! :D

6.3.1902

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 29 maj 2013, 23:29

Sta milite vi o Suarezu,mogli bi ga dobiti za 40-50 milki,extra je to igrac samo glava nevalja.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 29 maj 2013, 23:33

emir18 je napisao/la:Sta milite vi o Suarezu,mogli bi ga dobiti za 40-50 milki,extra je to igrac samo glava nevalja.
Najsavrsenija alternativa za Cavanija.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 29 maj 2013, 23:38

A za tu lovu Cavanija se može dovest,mislim ako je Suarez 50 onda brat bratu Cavani vrijedi 60 .
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 29 maj 2013, 23:39

emir18 je napisao/la:Sta milite vi o Suarezu,mogli bi ga dobiti za 40-50 milki,extra je to igrac samo glava nevalja.
Odlicno . Sto se ponasanja tice jeebo to, ne moze biti gori od Pepea al' nikako , covjek je klasa i to je najbitnije. Cavani je opet prvi pick, mada je izvjesno da jedan od njih dvojice dolazi. Koji god da dodje , iduce sezone sex sex sex . :mrgreen:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 29 maj 2013, 23:39

madridist je napisao/la:A za tu lovu Cavanija se može dovest,mislim ako je Suarez 50 onda brat bratu Cavani vrijedi 60 .
Ako mislis po fudbalskim vjestinama onda ne vrijedi 10 miliona vise , ma ni centa vise , mozda cak i manje , ali Suarezovo ponasanje jednostavno spusta njegovu cijenu na najmanju mogucu skalu .

Bukowski
Kontakt:

Post Postao/la Bukowski » 29 maj 2013, 23:40

Extra igrač, ali...ja bih ga u Madridu volio vidjeti jedino ako su oni koji ga dovode sigurni da znaju kako ga smiriti. A ovako "ludog" ga dovoditi...to je bačenih 40-50 miliona, a to je puno, čak i za Pereza. ;)

6.3.1902

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 29 maj 2013, 23:40

Bolji od Bejla, dakako.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 maj 2013, 23:49

Od Garetha je bolji samo Ronaldo..

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 29 maj 2013, 23:52

.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 29 maj 2013, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 29 maj 2013, 23:52

Raul_64 je napisao/la:Od Garetha je bolji samo Ronaldo..
:mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 29 maj 2013, 23:54

Ronaldo i Gareth,2 najbolja igrača na svijetu u istom klubu.Da opet ponovim to se desilo samo u vrijeme Puskasa i Di Stefana.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.