super vijesthandballspieler je napisao/la:Damir ostaje do kraja play off-a ... 100 % provjeren info...GradacacC je napisao/la:Hoće li Damir igrate preostale utakmice do kraja Play-off-a ili je već otputovao?
RK Gradacac
Re: RK Gradacac
Gradacac-Sloga 35-30
uuu kako dobra utakmica.sloga bolja prvo poluvrijeme i na iskustvo nas uzela dva razlike.dok u drugom poluvremenu nasa ekipa na krilima sahdanovica damira i cace prave dar mar na terenu.sdamljeli smo ekipu sloge.sudenje po meni perfektno.cestitke nasima junacima koji i oslabljeni ne igranjem tri standardna igraca igraju odlicnoDzin je napisao/la:Gradacac-Sloga 35-30
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
handballspieler
- Kontakt:
Definitivno jedna od boljih utakmica RK Gradačac...sve čestitke...kapa dole za borbu,žrtvenost...ovako se igra iza svoj klub i ovako se voli i poštuje svoj klub....
suđenje + 10...bez komentara...
suđenje + 10...bez komentara...
imali habera iz zenice
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Poraz 29:24
Ako u subotu dobijete Borac ni titula nije nemoguća,sretno!
izgleda ni treci necemo moci biti,mozda je i bolje dzabe evropu igrati trosak je to nama
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ma kakva crna evropa..nismo mi za toga i ovo je nama tamamastra1922 je napisao/la:izgleda ni treci necemo moci biti,mozda je i bolje dzabe evropu igrati trosak je to nama
Gledao sam večeras Gradačac u Ljubuškom, kada ode Damir ova ekipa će imati velikih problema...
- gradacac10
- Kontakt:
Gdje ce to sad Caco?Brezovac je napisao/la:ma kakva crna evropa..nismo mi za toga i ovo je nama tamamastra1922 je napisao/la:izgleda ni treci necemo moci biti,mozda je i bolje dzabe evropu igrati trosak je to namanit se ima para nit dobrih igraca, narocito sad kad ode Damir a kako cujem i Caco nas napusta..bit ce veselo pravo
kako sam cuo ode negdje u Srbijugradacac10 je napisao/la:Gdje ce to sad Caco?Brezovac je napisao/la:ma kakva crna evropa..nismo mi za toga i ovo je nama tamamastra1922 je napisao/la:izgleda ni treci necemo moci biti,mozda je i bolje dzabe evropu igrati trosak je to namanit se ima para nit dobrih igraca, narocito sad kad ode Damir a kako cujem i Caco nas napusta..bit ce veselo pravo
- gradacac10
- Kontakt:
Imal kakvih pojacanja za sljedecu sezonu, znal ko vise,Astra lifebook ... ?
Mislim da Gradačac slijedecu sezonu bude u borbi za ostanak..
astra nezna nista.po meni vjerovatno slozit ce se ekipa za sredinu tabele.imamo jos uvijek nasih igraca rasida almira sarajlica sahdanovica isica neznam sta je sa sarencem i ilicem uglavnom za plate onih koji odu dovesti imalo kvalitetnije igrace i sredina tabele zagarantovana.gradacac10 je napisao/la:Imal kakvih pojacanja za sljedecu sezonu, znal ko vise,Astra lifebook ... ?
i ja bi molio lifebook da nam malo da neki izvjestaj
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Liga nam je toliko jaka da bi mi i s ovakvom ekipom zavrsili sigurno u sredini tabele, tako da nema brige za opstanak..
- gradacac10
- Kontakt:
Novi predsjednik RK Gradacac je Edin Osmanovic, a doprijedsjednik Azrudin Causevic.
sretno i edi i azri nadam se da cemo dovesti i neka pojacanja da bar izborimo sredinu tabelegradacac10 je napisao/la:Novi predsjednik RK Gradacac je Edin Osmanovic, a doprijedsjednik Azrudin Causevic.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- gradacac10
- Kontakt:
Darko Ilic je li nas napustio, Borac ili Sloga su ga htjeli dovest, gdje je zavrsio na kraju?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.