super vijesthandballspieler je napisao/la:Damir ostaje do kraja play off-a ... 100 % provjeren info...GradacacC je napisao/la:Hoće li Damir igrate preostale utakmice do kraja Play-off-a ili je već otputovao?

super vijesthandballspieler je napisao/la:Damir ostaje do kraja play off-a ... 100 % provjeren info...GradacacC je napisao/la:Hoće li Damir igrate preostale utakmice do kraja Play-off-a ili je već otputovao?
uuu kako dobra utakmica.sloga bolja prvo poluvrijeme i na iskustvo nas uzela dva razlike.dok u drugom poluvremenu nasa ekipa na krilima sahdanovica damira i cace prave dar mar na terenu.sdamljeli smo ekipu sloge.sudenje po meni perfektno.cestitke nasima junacima koji i oslabljeni ne igranjem tri standardna igraca igraju odlicnoDzin je napisao/la:Gradacac-Sloga 35-30
ma kakva crna evropa..nismo mi za toga i ovo je nama tamamastra1922 je napisao/la:izgleda ni treci necemo moci biti,mozda je i bolje dzabe evropu igrati trosak je to nama
Gdje ce to sad Caco?Brezovac je napisao/la:ma kakva crna evropa..nismo mi za toga i ovo je nama tamamastra1922 je napisao/la:izgleda ni treci necemo moci biti,mozda je i bolje dzabe evropu igrati trosak je to namanit se ima para nit dobrih igraca, narocito sad kad ode Damir a kako cujem i Caco nas napusta..bit ce veselo pravo
kako sam cuo ode negdje u Srbijugradacac10 je napisao/la:Gdje ce to sad Caco?Brezovac je napisao/la:ma kakva crna evropa..nismo mi za toga i ovo je nama tamamastra1922 je napisao/la:izgleda ni treci necemo moci biti,mozda je i bolje dzabe evropu igrati trosak je to namanit se ima para nit dobrih igraca, narocito sad kad ode Damir a kako cujem i Caco nas napusta..bit ce veselo pravo
astra nezna nista.po meni vjerovatno slozit ce se ekipa za sredinu tabele.imamo jos uvijek nasih igraca rasida almira sarajlica sahdanovica isica neznam sta je sa sarencem i ilicem uglavnom za plate onih koji odu dovesti imalo kvalitetnije igrace i sredina tabele zagarantovana.gradacac10 je napisao/la:Imal kakvih pojacanja za sljedecu sezonu, znal ko vise,Astra lifebook ... ?
sretno i edi i azri nadam se da cemo dovesti i neka pojacanja da bar izborimo sredinu tabelegradacac10 je napisao/la:Novi predsjednik RK Gradacac je Edin Osmanovic, a doprijedsjednik Azrudin Causevic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.