Nije on kriv uopste.DesimaL je napisao/la:Jao Songa![]()
Ja mislim da su ga pustili da bi pojeo Stuania
Stuani mu podapeo nogu i onda mu jos nesto dobacio.
Vjerovatno rasisticki ispad jer Song ne bi onako poludio ..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Nije on kriv uopste.DesimaL je napisao/la:Jao Songa![]()
Ja mislim da su ga pustili da bi pojeo Stuania
Galatasaray je odbio ponudu Barcelone, koja je iznosila 17 miliona eura za golmana Fernanda Musleru.U Barceloni vjeruju da bi ga Galatasaray pustio za 20 miliona eura.
Nema nista od toga.miki_92 je napisao/la:koliko istine ima u svemu ovome pojma nemam
Galatasaray je odbio ponudu Barcelone, koja je iznosila 17 miliona eura za golmana Fernanda Musleru.U Barceloni vjeruju da bi ga Galatasaray pustio za 20 miliona eura.
ovo inf. je objavio dopisnik portala Goal.com iz TurskeM4kaveli je napisao/la:Nema nista od toga.miki_92 je napisao/la:koliko istine ima u svemu ovome pojma nemam
BTW. odakle ti ovo ?
Za te pare mozes kupiti dvojicu boljih golmana.
ma ja bi prije luiza nego vertongena a taj lik se uopste i ne spominje ko pojacanje barce ,M4kaveli je napisao/la:Poslije Silve, mislim da se on bolje uklapa od svih ostalih stopera za sistem Barce.
Al' posto mi je antipaticanja bi prije volio vidjeti Vertonghena ili nekog treceg.
Pa bila je kao ona prica da ce ga Mourinho prodati Barci za iste pare za koje je i doveden, tacnije 25 mil eura.barca_87 je napisao/la:ma ja bi prije luiza nego vertongena a taj lik se uopste i ne spominje ko pojacanje barce ,M4kaveli je napisao/la:Poslije Silve, mislim da se on bolje uklapa od svih ostalih stopera za sistem Barce.
Al' posto mi je antipaticanja bi prije volio vidjeti Vertonghena ili nekog treceg.
luiz top stoper,bolje je rjesenje od onog djeteta marquinosa a i od hummelsa koji me razocaro u finalu LP ,sad je pitanje hocel ga mou pustiti
Po svim pricama Chelsea dovodi 6 igraca Reala. Tako da malo se treba medijima vjerovati. Al hajd znaj mozda ima ovdje i istine neke.M4kaveli je napisao/la:Pa bila je kao ona prica da ce ga Mourinho prodati Barci za iste pare za koje je i doveden, tacnije 25 mil eura.barca_87 je napisao/la:ma ja bi prije luiza nego vertongena a taj lik se uopste i ne spominje ko pojacanje barce ,M4kaveli je napisao/la:Poslije Silve, mislim da se on bolje uklapa od svih ostalih stopera za sistem Barce.
luiz top stoper,bolje je rjesenje od onog djeteta marquinosa a i od hummelsa koji me razocaro u finalu LP ,sad je pitanje hocel ga mou pustiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.