FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- JohnLennon
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Puno para.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Nema nista od toga.miki_92 je napisao/la:koliko istine ima u svemu ovome pojma nemam
Galatasaray je odbio ponudu Barcelone, koja je iznosila 17 miliona eura za golmana Fernanda Musleru.U Barceloni vjeruju da bi ga Galatasaray pustio za 20 miliona eura.
BTW. odakle ti ovo ?
Za te pare mozes kupiti dvojicu boljih golmana.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
ovo inf. je objavio dopisnik portala Goal.com iz TurskeM4kaveli je napisao/la:Nema nista od toga.miki_92 je napisao/la:koliko istine ima u svemu ovome pojma nemam
Galatasaray je odbio ponudu Barcelone, koja je iznosila 17 miliona eura za golmana Fernanda Musleru.U Barceloni vjeruju da bi ga Galatasaray pustio za 20 miliona eura.
BTW. odakle ti ovo ?
Za te pare mozes kupiti dvojicu boljih golmana.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ma ja, tek sam sad siguran da nema nista od toga.
Ter Stegen je tu.
A i onaj Reina svaki dan negira bilo sta vezano za Barcelonu.
Ter Stegen je tu.
A i onaj Reina svaki dan negira bilo sta vezano za Barcelonu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
[youtube][/youtube]
On se odozgo ,sa nedostižnog vrha, smije svima.
Messi class
On se odozgo ,sa nedostižnog vrha, smije svima.
Messi class

Sta reci ? Nije da ne bi legao .
Poslije Silve, mislim da se on bolje uklapa od svih ostalih stopera za sistem Barce.
Al' posto mi je antipatican
ja bi prije volio vidjeti Vertonghena ili nekog treceg.
Al' posto mi je antipatican
Ja sam mislio da ste popunjeni na dajverskim pozicijama. 
ma ja bi prije luiza nego vertongena a taj lik se uopste i ne spominje ko pojacanje barce ,M4kaveli je napisao/la:Poslije Silve, mislim da se on bolje uklapa od svih ostalih stopera za sistem Barce.
Al' posto mi je antipaticanja bi prije volio vidjeti Vertonghena ili nekog treceg.
luiz top stoper,bolje je rjesenje od onog djeteta marquinosa a i od hummelsa koji me razocaro u finalu LP ,sad je pitanje hocel ga mou pustiti
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Pa bila je kao ona prica da ce ga Mourinho prodati Barci za iste pare za koje je i doveden, tacnije 25 mil eura.barca_87 je napisao/la:ma ja bi prije luiza nego vertongena a taj lik se uopste i ne spominje ko pojacanje barce ,M4kaveli je napisao/la:Poslije Silve, mislim da se on bolje uklapa od svih ostalih stopera za sistem Barce.
Al' posto mi je antipaticanja bi prije volio vidjeti Vertonghena ili nekog treceg.
luiz top stoper,bolje je rjesenje od onog djeteta marquinosa a i od hummelsa koji me razocaro u finalu LP ,sad je pitanje hocel ga mou pustiti
Po svim pricama Chelsea dovodi 6 igraca Reala. Tako da malo se treba medijima vjerovati. Al hajd znaj mozda ima ovdje i istine neke.M4kaveli je napisao/la:Pa bila je kao ona prica da ce ga Mourinho prodati Barci za iste pare za koje je i doveden, tacnije 25 mil eura.barca_87 je napisao/la:ma ja bi prije luiza nego vertongena a taj lik se uopste i ne spominje ko pojacanje barce ,M4kaveli je napisao/la:Poslije Silve, mislim da se on bolje uklapa od svih ostalih stopera za sistem Barce.
[youtube][/youtube]
'bem ti miša, trpaj!
'bem ti miša, trpaj!
Barcelona je osvojila Kup Katalonije porazivši gradske rivale Espanyol nakon izvođenja jedanaesteraca, rezultatom 4-2. U seriji jedanaesteraca za Barcelonu su pogodili Cesc, Pique, Alexis i Villa.

Galatasaray je odbio ponudu Barcelone, koja je iznosila 17 miliona eura za golmana Fernanda Musleru. U Barceloni vjeruju da bi ga Galatasaray pustio za 20 miliona eura.
Na zvaničnom predstavljanju Neymara kao novog igrača Barcelone na Nou Campu moglo bi biti oko čak 50.000 ljudi, što bi bila najveća posjeta stadiona pri predstavljanju igrača.
SLUŽBENO: U ponedjeljak, Neymar će biti predstavljen kao novi igrač FC Barcelone.

Galatasaray je odbio ponudu Barcelone, koja je iznosila 17 miliona eura za golmana Fernanda Musleru. U Barceloni vjeruju da bi ga Galatasaray pustio za 20 miliona eura.
Na zvaničnom predstavljanju Neymara kao novog igrača Barcelone na Nou Campu moglo bi biti oko čak 50.000 ljudi, što bi bila najveća posjeta stadiona pri predstavljanju igrača.
SLUŽBENO: U ponedjeljak, Neymar će biti predstavljen kao novi igrač FC Barcelone.
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Ako dovedemo CR-a,Pepea,Arbelou,Di Mariu jesmo.Dzoni je napisao/la:Ja sam mislio da ste popunjeni na dajverskim pozicijama.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
@soxx
Vodi firaun svoje portugalsko stado sa sobom.
Vodi firaun svoje portugalsko stado sa sobom.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
bacelonafan
- Kontakt:
On je odlican igrac,al sta da se ocekuje kad dobija priliku da igra na kapaljku,i tako tesko moze nesto pokazati,jos ga rotira na 101 poziciju,al da ima kvalitet i talenat to je evidentno,strasan je bio u Arsenalu ali i kod nas kad je dobivao prilikuM4kaveli je napisao/la:Sto je branio branio je.DesimaL je napisao/la:Zamjenili se on i AlexisM4kaveli je napisao/la:Villa je igrac bez samopouzdanja.
Sta fula ..![]()
OOdlicna asistencija Songa za Fabregasa.
Benitez zeli Mascherana.Prodao bi ga bez i malo razmisljanja.Zahvalan i dobar igrac ali u Barci nema poziciju koju moze adekvatno odigrati.Stoper nije , na DMF-u je Song definitivno bolji igrac 
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Golgeter u odbarni po meni nije ono sto se ocekivalo al haj'
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Štedi se na odbrani Reina,Muslera wtf
Ali se nije štedilo na Neymara.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.