Pa bit će mrtvih po primeri

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Ja ne znam jel iko od vas cuo za Messia i citav Bayern , pa na svijetu ima bar 10 igraca koji su bolji od Balea , a jedna samo od Ronalda .LBJ MVP je napisao/la:Ronaldo i Gareth,2 najbolja igrača na svijetu u istom klubu.Da opet ponovim to se desilo samo u vrijeme Puskasa i Di Stefana.
Martha?nerkolfc je napisao/la: a jedna samo od Ronalda .
jedanJohnLennon je napisao/la:Martha?nerkolfc je napisao/la: a jedna samo od Ronalda .
Midžet je možda 5. igrač svijeta trenutno,normalno daleko iza Ronalda i Balea kao prve dvojice.nerkolfc je napisao/la:Ja ne znam jel iko od vas cuo za Messia i citav Bayern , pa na svijetu ima bar 10 igraca koji su bolji od Balea , a jedna samo od Ronalda .LBJ MVP je napisao/la:Ronaldo i Gareth,2 najbolja igrača na svijetu u istom klubu.Da opet ponovim to se desilo samo u vrijeme Puskasa i Di Stefana.
Ne mogu vjerovati da neko toliko osporava Messia . Al stvarno , do ozljeda ove sezone je bio daleko najbolji . Sljedece kad se oporavi bit ce opet bolji . Pa covjek je masina za golove . Najefikasniji ikad u top 5 ligama .LBJ MVP je napisao/la:Midžet je možda 5. igrač svijeta trenutno,normalno daleko iza Ronalda i Balea kao prve dvojice.nerkolfc je napisao/la:Ja ne znam jel iko od vas cuo za Messia i citav Bayern , pa na svijetu ima bar 10 igraca koji su bolji od Balea , a jedna samo od Ronalda .LBJ MVP je napisao/la:Ronaldo i Gareth,2 najbolja igrača na svijetu u istom klubu.Da opet ponovim to se desilo samo u vrijeme Puskasa i Di Stefana.
Bayern je najbolja ekipa na svijetu,ali iz Bayerna samo Javi,Lahm i Alaba spadaju među najbolje na svijetu.
Je li imaš nešto što može ovo potvrditi?nerkolfc je napisao/la: Najefikasniji ikad u top 5 ligama .
95-6 golova u kalendarskoj godini , rekorder . Pokusat cu evo pronaci taj neki podatak . I bdw , vise favoriziram Real od Barce , al Messi je bar u top 3 ikad igraca koji su igrali ovu igru .LBJ MVP je napisao/la:Je li imaš nešto što može ovo potvrditi?nerkolfc je napisao/la: Najefikasniji ikad u top 5 ligama .
Rekao si ikad,čak i ja znam to za kalendarsku godinu.Lako ćeš shvatiti da kalendarska godina nije isto što i ikad.nerkolfc je napisao/la:95-6 golova u kalendarskoj godini , rekorder . Pokusat cu evo pronaci taj neki podatak . I bdw , vise favoriziram Real od Barce , al Messi je bar u top 3 ikad igraca koji su igrali ovu igru .LBJ MVP je napisao/la:Je li imaš nešto što može ovo potvrditi?nerkolfc je napisao/la: Najefikasniji ikad u top 5 ligama .
Masinaaa,kako lopta samo ide uz Beksa i Carlosa i Ronaldinha( u najboljim danima ) najbolji izvodjac FKJohnLennon je napisao/la:Dosta o tom nedojebanom lobotomcu od Midzeta na ovoj temi.
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.