Pa bit će mrtvih po primeri
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Pepe + Suarez
Ja ne znam jel iko od vas cuo za Messia i citav Bayern , pa na svijetu ima bar 10 igraca koji su bolji od Balea , a jedna samo od Ronalda .LBJ MVP je napisao/la:Ronaldo i Gareth,2 najbolja igrača na svijetu u istom klubu.Da opet ponovim to se desilo samo u vrijeme Puskasa i Di Stefana.
- JohnLennon
- Kontakt:
Martha?nerkolfc je napisao/la: a jedna samo od Ronalda .
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
jedanJohnLennon je napisao/la:Martha?nerkolfc je napisao/la: a jedna samo od Ronalda .
Midžet je možda 5. igrač svijeta trenutno,normalno daleko iza Ronalda i Balea kao prve dvojice.nerkolfc je napisao/la:Ja ne znam jel iko od vas cuo za Messia i citav Bayern , pa na svijetu ima bar 10 igraca koji su bolji od Balea , a jedna samo od Ronalda .LBJ MVP je napisao/la:Ronaldo i Gareth,2 najbolja igrača na svijetu u istom klubu.Da opet ponovim to se desilo samo u vrijeme Puskasa i Di Stefana.
Bayern je najbolja ekipa na svijetu,ali iz Bayerna samo Javi,Lahm i Alaba spadaju među najbolje na svijetu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- JohnLennon
- Kontakt:

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
@LBJ nastavi, ja uzivam.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ne mogu vjerovati da neko toliko osporava Messia . Al stvarno , do ozljeda ove sezone je bio daleko najbolji . Sljedece kad se oporavi bit ce opet bolji . Pa covjek je masina za golove . Najefikasniji ikad u top 5 ligama .LBJ MVP je napisao/la:Midžet je možda 5. igrač svijeta trenutno,normalno daleko iza Ronalda i Balea kao prve dvojice.nerkolfc je napisao/la:Ja ne znam jel iko od vas cuo za Messia i citav Bayern , pa na svijetu ima bar 10 igraca koji su bolji od Balea , a jedna samo od Ronalda .LBJ MVP je napisao/la:Ronaldo i Gareth,2 najbolja igrača na svijetu u istom klubu.Da opet ponovim to se desilo samo u vrijeme Puskasa i Di Stefana.
Bayern je najbolja ekipa na svijetu,ali iz Bayerna samo Javi,Lahm i Alaba spadaju među najbolje na svijetu.
Je li imaš nešto što može ovo potvrditi?nerkolfc je napisao/la: Najefikasniji ikad u top 5 ligama .
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
95-6 golova u kalendarskoj godini , rekorder . Pokusat cu evo pronaci taj neki podatak . I bdw , vise favoriziram Real od Barce , al Messi je bar u top 3 ikad igraca koji su igrali ovu igru .LBJ MVP je napisao/la:Je li imaš nešto što može ovo potvrditi?nerkolfc je napisao/la: Najefikasniji ikad u top 5 ligama .
Vidi @nerke sto nasjede na jeftin troll @LBJ-a. 
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Rekao si ikad,čak i ja znam to za kalendarsku godinu.Lako ćeš shvatiti da kalendarska godina nije isto što i ikad.nerkolfc je napisao/la:95-6 golova u kalendarskoj godini , rekorder . Pokusat cu evo pronaci taj neki podatak . I bdw , vise favoriziram Real od Barce , al Messi je bar u top 3 ikad igraca koji su igrali ovu igru .LBJ MVP je napisao/la:Je li imaš nešto što može ovo potvrditi?nerkolfc je napisao/la: Najefikasniji ikad u top 5 ligama .
I ja više favoriziram Real od Barce,nek se bar slažemo u nečemu.
Jesi čuo za Di Stefana,Puskasa,Pelea,Ronalda,Nazaria da Limu i slične?
Kako znas kad je dao 91 gol, ne 95.
Bolje tebi ide kosarka ja mislim.
Bolje tebi ide kosarka ja mislim.
Rekao si ikad,čak i ja znam to za kalendarsku godinu.Lako ćeš shvatiti da kalendarska godina nije isto što i ikad.
Jesi čuo za Di Stefana,Puskasa,Pelea,Ronalda,Nazaria da Limu i slične?[/quote]
Da cuo sam , Pele nije igrao u Evropi . Uglavnom , ne sjecam se da je ijedan od tih sto si nabrojao zabijao vise od Messia , cak do 25 godine jesu li zabijali koliko i on . Ako imas kakve dokaze da su oni efikasniji od njega slobodno izlozi i ako se uvjerim onda ja vise nemam sta pricati .
Jesi čuo za Di Stefana,Puskasa,Pelea,Ronalda,Nazaria da Limu i slične?[/quote]
Da cuo sam , Pele nije igrao u Evropi . Uglavnom , ne sjecam se da je ijedan od tih sto si nabrojao zabijao vise od Messia , cak do 25 godine jesu li zabijali koliko i on . Ako imas kakve dokaze da su oni efikasniji od njega slobodno izlozi i ako se uvjerim onda ja vise nemam sta pricati .
- JohnLennon
- Kontakt:
Dosta o tom nedojebanom lobotomcu od Midzeta na ovoj temi.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Al' cuj ovo Best free kicks ever.

Masinaaa,kako lopta samo ide uz Beksa i Carlosa i Ronaldinha( u najboljim danima ) najbolji izvodjac FKJohnLennon je napisao/la:Dosta o tom nedojebanom lobotomcu od Midzeta na ovoj temi.
[youtube][/youtube]
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Jedan je Juninho.
@geoxx dobro je pa povuce taj post. 
Crisitano je uz Beckhama i Juninha najbolji izvodjac slobodnih svih vremena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.