Zao mi je Deportiva,navijao sam za njih ,ali mozda i bolje sto je Celta ostala jer ona ima jedan zdrav projekat koji u buducnosti klub moze uciniti jednim jakim,stabilnim prvoligasem. Celta u svome sastavu ima dosta igraca iz vlastitog omladinskog pogona,nisu u tako teskoj ekonomskoj situaciji kao Depor.i, uz pokoje pojacanje u sljedecoj sezoni ,oni mogu biti samo bolji . Posljednji u nizu igraca iz njihove skole je i ovaj malac sto je stao na gol umjesto Varasa. Klinac od 17 godina ,uleti da brani u najvaznijoj utakmici za Celtu u posljednjih nekoliko godina,i sve to odradi poput nekog iskusnog rutinera
Dok je Deportivo sacinjen od Portugalskih otpadaka koje im je servirao Mendez .
Tu je vecina igraca na posudbi ,nema nekih igraca na kome mogu planirati buduce sezone. Nosioci igre su im vremesni Valeron ,Riki i Manuel Pablo. Sve igraci preko 30 godina. Valeron i Pablo skoro 40 godina

.
Kao sto rece Ferdy,nadam se da ce vise otici jbeni Lendorio . S klubom je okusio i najbolje i najgore.
Vise nema sta tu da trazi . Klubu se potrebne promjene iz korijena. Neka samo ostave Vasqueza koji je odradio odlican posao od kako ih je preuzeo. Neka podmlade ekipo u Segundi,neka se baziraju na canteru gdje sam siguran da ima kvalitetnih igraca . Trebat ce vremena za povratak u Primeru,ali na silu nista se ne moze.
Preferirao sam Valenciu da ode u kvalifikacije za LP . Vidjecemo sta ce Real uraditi

Btw,Alaves u Segundi

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡