Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

JTS
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la JTS » 31 maj 2013, 15:14

Sakuragi je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:Ajmo se malo uozbiljiti, moze? Ne pravite od ove teme chat, znate kako to onda zavrsava.
haj mu to reci u facu ako smijes:

slika

:mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 31 maj 2013, 15:15

_dreamer_ je napisao/la:
viKK je napisao/la:Al što je najgore mi pričamo o jednom zaboravljenom i potencijalnom fudbaleru u reprezentaciji BiH .. :D
Ne druze, pisalo se o majstoru, forumasu...
E ako je tako onda ok .. Ali eto on se vratio , tako da je ustanovljena ravnoteža na forumu.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 31 maj 2013, 15:23

Ko ima nesto protiv Majstora, Kolasinac ce ga ufatit za uho.

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 31 maj 2013, 15:26

majstorija10 je napisao/la:
FOURTHOFFICIAL je napisao/la:hahahaahhahah evo gaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol:
inace legenda je mislim na sea
wahahhaahahahah :mrgreen: :mrgreen: :lol:
dobar ti je avatar aferim momcino to je kad mu se drao howedes bezveze nezna jos njemac ko je i sta je momak i sa kim ima kontakt uhvatice ga strah kad bude saznao odakle poticu dedovi rusilca bice tu malo batine a znate na koji nacin

inace jedem kolac pijem kahvu i citam malo novine uz prirode ma napolje je ljepota podsjeca me na moje selo u sandzaku,, nista cuo sam da je seo dobio ne jednu nego dvije nagrade od strane sportsporta za idol nacije a potvrdio kakva je to legenda kad se nije ni pojavio na ceremoniju momak nije imao ni intervju jedini on to je sve nebitan stvar za sea momak odradi ono sto treba a to je da rusi sve pred sobom a koje nagrade i od koga ga dobija nije bitno bitno je da se covjek najede i naspava za novi dan kad ponovo razbija i lomi kicme

inace momak je legenda za nezaborav

slika
Ma pusti Sea imaš li ti naše papire da te pozovemo u reprezentaciju kao moralistu, nako tvog govora igrači bi rušili sve pred sobom, a umjesto treninga sudzuke im dati..inače si dobar momak, legenda, pravi rušilac :lol: :lol: ali ti ovo ne bi smio reći u oči :lol:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 maj 2013, 16:13

Nemojte zapostavljati hercegovacki dio u porijeklu naseg See, ipak mu je mama iscapljine. Sto se moze primjetiti po Seinim misicima koji su poprimili karakteristiku i tvrdocu hercegovackog kamena sa stecaka. ;)
Evo i dokaz, isti Seo
slika

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 31 maj 2013, 16:39

calcio je napisao/la:Nemojte zapostavljati hercegovacki dio u porijeklu naseg See, ipak mu je mama iscapljine. Sto se moze primjetiti po Seinim misicima koji su poprimili karakteristiku i tvrdocu hercegovackog kamena sa stecaka. ;)
Evo i dokaz, isti Seo
slika
ni blizu :D kod sea je samo glava kao ovaj stecak :mrgreen:
eventualno neka mini verzija rusioca i legende dok je bio beba i nije jeo ovcetinu,suho meso i tak te suhe fazone :mrgreen:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 31 maj 2013, 19:39

nemojte preseravati sad..

inače momak je legenda i rušilac,omiljeni sport mu je boks, a evo i slika koja to dokazuje
slika

gdje ces na sandzak?
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 31 maj 2013, 20:30

Ja mislio Džeko idol nacije, kad ono ispade da sam se prevario. :mrgreen:
Smoke Weed Everyday!

majstorija10
Kontakt:

Post Postao/la majstorija10 » 31 maj 2013, 22:46

EvoMene je napisao/la:Ja mislio Džeko idol nacije, kad ono ispade da sam se prevario. :mrgreen:
ne, najbolji U21 igrac i najbolji otkrica, ali uskoro i pobjednik idol nacije

FOURTHOFFICIAL
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 01 jun 2013, 01:29

EvoMene je napisao/la:Ja mislio Džeko idol nacije, kad ono ispade da sam se prevario. :mrgreen:
je li istina majstore da bi nas Seo mogao predstavljati na Olimpijskim igrama narednim u Boksu, mislim da bi on bio veliki plus za našu reprezentaciju boksersku,ipak je to rušilac,sparinguje sa felixom sturmom,inače momak je legenda za nezaborav

majstorija10
Kontakt:

Post Postao/la majstorija10 » 01 jun 2013, 07:33

FOURTHOFFICIAL je napisao/la:
je li istina majstore da bi nas Seo mogao predstavljati na Olimpijskim igrama narednim u Boksu, mislim da bi on bio veliki plus za našu reprezentaciju boksersku,ipak je to rušilac,sparinguje sa felixom sturmom,inače momak je legenda za nezaborav
to ili bacanje kuglu kao evropski sampion asmir kolasinac koji je 135 kilograma a pretrci 100 metara u 11 sekundi ovo je ziva istina pogledaj mu intervju na jutub a kod njega nema dopinga steroida ili slicno nego samo suhog mesa sudzuke mlijeko i ovcavine iz sandzaka od toga je covjek najjaci inace familija seadu

sto se tice hajrovica potpuno sam iznenadjen na njegovom debijom ipak prva utakmica za mladu a vec je igrao onako dobro a to protiv jednog od najboljeg napadaca svijeta inace nisam dosta pratio kovacevica sta mislite o njega?

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 01 jun 2013, 07:34

majstorija10 je napisao/la: to ili bacanje kuglu kao evropski sampion asmir kolasinac koji je 135 kilograma a pretrci 100 metara u 11 sekundi ovo je ziva istina pogledaj mu intervju na jutub a kod njega nema dopinga steroida ili slicno nego samo suhog mesa sudzuke mlijeko i ovcavine iz sandzaka od toga je covjek najjaci inace familija seadu

sto se tice hajrovica potpuno sam iznenadjen na njegovom debijom ipak prva utakmica za mladu a vec je igrao onako dobro a to protiv jednog od najboljeg napadaca svijeta inace nisam dosta pratio kovacevica sta mislite o njega?
:mrgreen:

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 01 jun 2013, 12:09

vidi se porodicna slicnost između asmira i sea to je ista krv sve prirodno bez dopinga misici su beton a otprilike tu su i velicinom glave prava bosanska
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 01 jun 2013, 12:11

Meni nikako nije jasno kako u ovom trenutku u repki nema mjesta za Saida Huseinovića lik je podigao svoju formu za duplo u odnosu dok je bio u Sarajevu.Kad ima mjesta za ove gigante Svraku, Avdukića, i naravno sVršajevića onda mora biti i mjesta za Saida jer decko je u strasnoj formi. Nadam se da ce mo se rijesiti ubrzo ovih panjeva kada Kolasinac, Bicakcic i ostali dobiju te **** papire da mogu igrat.
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

FOURTHOFFICIAL
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 01 jun 2013, 12:18

majstorija10 je napisao/la: ne, najbolji U21 igrac i najbolji otkrica, ali uskoro i pobjednik idol nacije
to ili bacanje kuglu kao evropski sampion asmir kolasinac koji je 135 kilograma a pretrci 100 metara u 11 sekundi ovo je ziva istina pogledaj mu intervju na jutub a kod njega nema dopinga steroida ili slicno nego samo suhog mesa sudzuke mlijeko i ovcavine iz sandzaka od toga je covjek najjaci inace familija seadu

strahoba od porodice realno,vidio sam tu momčinu,građen od sandzacke sudžuke i ovcavine,stvarno je najjaci od toga covjek,a Seo bi mogao ipak u boksu da se okuša,mislim da bi nam donio neku medalju s olimpijskih igara,naravno mislim na zlatnu,nista drugo ne doalzi u obzir, inače moamk je legenda i rušilac

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 01 jun 2013, 12:27

ma seo je legenda momak voli boks sudžuke vidi se da povlački sandžačke korijene čim voli da se tuče njegova familija su sve rušilci tako i seo vidi se na slikama da momak voli prirodu podsjeća ga na njegov rodni sandžak a momak isto ima hobije boks i jedenje i lomljenje nosova na sandžački način a inače momak voli svoj klub šalke
SEAD KOLAŠINAC pročitajte unazad ŠALKE

momak je legenda i rušilac mislim na seu a evo i slika koja dokazuje da voli prirodu i svjež čist zrak ko u sandžaku
slika

a evo inače i slika koja dokazuje da je momak sandžaklija pravi
slika

a momak voli boks a evo i slika koja dokazuje to
slika
za nezaborav

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 jun 2013, 12:35

majstorija10 je napisao/la:samo suhog mesa sudzuke mlijeko i ovcavine iz sandzaka od toga je covjek najjaci

sto se tice hajrovica potpuno sam iznenadjen na njegovom debijom ipak prva utakmica za mladu a vec je igrao onako dobro a to protiv jednog od najboljeg napadaca svijeta
ovo gore za mlijeko, meso i ovcavinu ti je 100% istina

pa mora i hajrovic biti dobar kad je isto porijeklom iz sandzaka. Sve jaki ljudi. Svjez zrak, suho meso, ovcavina... aferim momcino
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 jun 2013, 12:37

Je li se odazvao Kola Njemackoj za EP?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

FOURTHOFFICIAL
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 01 jun 2013, 12:40

Cartman je napisao/la:Je li se odazvao Kola Njemackoj za EP?
tad ima zakazano kod oftamologa :D
inače momak je legenda,mislim na Sea

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 jun 2013, 12:54

Cartman je napisao/la:Je li se odazvao Kola Njemackoj za EP?
tad ima zakazano kod oftamologa :D
inače momak je legenda,mislim na Sea
Aferim momcino.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 313, Amarinho, denza, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Jabroni, jasmin10, Jet2Holiday, JHam, leo1946, moreno123, PSV, random11, s4mke, Tihi, Zglavkar, zikerrz21 i 82 gosta.