Sakuragi je napisao/la:haj mu to reci u facu ako smijes:_dreamer_ je napisao/la:Ajmo se malo uozbiljiti, moze? Ne pravite od ove teme chat, znate kako to onda zavrsava.
![]()
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
E ako je tako onda ok .. Ali eto on se vratio , tako da je ustanovljena ravnoteža na forumu._dreamer_ je napisao/la:Ne druze, pisalo se o majstoru, forumasu...viKK je napisao/la:Al što je najgore mi pričamo o jednom zaboravljenom i potencijalnom fudbaleru u reprezentaciji BiH ..
Ko ima nesto protiv Majstora, Kolasinac ce ga ufatit za uho.
Ma pusti Sea imaš li ti naše papire da te pozovemo u reprezentaciju kao moralistu, nako tvog govora igrači bi rušili sve pred sobom, a umjesto treninga sudzuke im dati..inače si dobar momak, legenda, pravi rušilacmajstorija10 je napisao/la:dobar ti je avatar aferim momcino to je kad mu se drao howedes bezveze nezna jos njemac ko je i sta je momak i sa kim ima kontakt uhvatice ga strah kad bude saznao odakle poticu dedovi rusilca bice tu malo batine a znate na koji nacinFOURTHOFFICIAL je napisao/la:hahahaahhahah evo gaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
wahahhaahahahahinace legenda je mislim na sea![]()
![]()
inace jedem kolac pijem kahvu i citam malo novine uz prirode ma napolje je ljepota podsjeca me na moje selo u sandzaku,, nista cuo sam da je seo dobio ne jednu nego dvije nagrade od strane sportsporta za idol nacije a potvrdio kakva je to legenda kad se nije ni pojavio na ceremoniju momak nije imao ni intervju jedini on to je sve nebitan stvar za sea momak odradi ono sto treba a to je da rusi sve pred sobom a koje nagrade i od koga ga dobija nije bitno bitno je da se covjek najede i naspava za novi dan kad ponovo razbija i lomi kicme
inace momak je legenda za nezaborav
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nemojte zapostavljati hercegovacki dio u porijeklu naseg See, ipak mu je mama iscapljine. Sto se moze primjetiti po Seinim misicima koji su poprimili karakteristiku i tvrdocu hercegovackog kamena sa stecaka. 
Evo i dokaz, isti Seo

Evo i dokaz, isti Seo

ni blizucalcio je napisao/la:Nemojte zapostavljati hercegovacki dio u porijeklu naseg See, ipak mu je mama iscapljine. Sto se moze primjetiti po Seinim misicima koji su poprimili karakteristiku i tvrdocu hercegovackog kamena sa stecaka.
Evo i dokaz, isti Seo
eventualno neka mini verzija rusioca i legende dok je bio beba i nije jeo ovcetinu,suho meso i tak te suhe fazone
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
nemojte preseravati sad..
inače momak je legenda i rušilac,omiljeni sport mu je boks, a evo i slika koja to dokazuje

gdje ces na sandzak?
inače momak je legenda i rušilac,omiljeni sport mu je boks, a evo i slika koja to dokazuje

gdje ces na sandzak?
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Ja mislio Džeko idol nacije, kad ono ispade da sam se prevario. 
Smoke Weed Everyday!
- majstorija10
- Kontakt:
ne, najbolji U21 igrac i najbolji otkrica, ali uskoro i pobjednik idol nacijeEvoMene je napisao/la:Ja mislio Džeko idol nacije, kad ono ispade da sam se prevario.
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
je li istina majstore da bi nas Seo mogao predstavljati na Olimpijskim igrama narednim u Boksu, mislim da bi on bio veliki plus za našu reprezentaciju boksersku,ipak je to rušilac,sparinguje sa felixom sturmom,inače momak je legenda za nezaboravmajstorija10 je napisao/la:ne, najbolji U21 igrac i najbolji otkrica, ali uskoro i pobjednik idol nacijeEvoMene je napisao/la:Ja mislio Džeko idol nacije, kad ono ispade da sam se prevario.
- majstorija10
- Kontakt:
to ili bacanje kuglu kao evropski sampion asmir kolasinac koji je 135 kilograma a pretrci 100 metara u 11 sekundi ovo je ziva istina pogledaj mu intervju na jutub a kod njega nema dopinga steroida ili slicno nego samo suhog mesa sudzuke mlijeko i ovcavine iz sandzaka od toga je covjek najjaci inace familija seaduFOURTHOFFICIAL je napisao/la:je li istina majstore da bi nas Seo mogao predstavljati na Olimpijskim igrama narednim u Boksu, mislim da bi on bio veliki plus za našu reprezentaciju boksersku,ipak je to rušilac,sparinguje sa felixom sturmom,inače momak je legenda za nezaboravmajstorija10 je napisao/la:ne, najbolji U21 igrac i najbolji otkrica, ali uskoro i pobjednik idol nacijeEvoMene je napisao/la:Ja mislio Džeko idol nacije, kad ono ispade da sam se prevario.
sto se tice hajrovica potpuno sam iznenadjen na njegovom debijom ipak prva utakmica za mladu a vec je igrao onako dobro a to protiv jednog od najboljeg napadaca svijeta inace nisam dosta pratio kovacevica sta mislite o njega?
majstorija10 je napisao/la: to ili bacanje kuglu kao evropski sampion asmir kolasinac koji je 135 kilograma a pretrci 100 metara u 11 sekundi ovo je ziva istina pogledaj mu intervju na jutub a kod njega nema dopinga steroida ili slicno nego samo suhog mesa sudzuke mlijeko i ovcavine iz sandzaka od toga je covjek najjaci inace familija seadu
sto se tice hajrovica potpuno sam iznenadjen na njegovom debijom ipak prva utakmica za mladu a vec je igrao onako dobro a to protiv jednog od najboljeg napadaca svijeta inace nisam dosta pratio kovacevica sta mislite o njega?
vidi se porodicna slicnost između asmira i sea to je ista krv sve prirodno bez dopinga misici su beton a otprilike tu su i velicinom glave prava bosanska
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
Meni nikako nije jasno kako u ovom trenutku u repki nema mjesta za Saida Huseinovića lik je podigao svoju formu za duplo u odnosu dok je bio u Sarajevu.Kad ima mjesta za ove gigante Svraku, Avdukića, i naravno sVršajevića onda mora biti i mjesta za Saida jer decko je u strasnoj formi. Nadam se da ce mo se rijesiti ubrzo ovih panjeva kada Kolasinac, Bicakcic i ostali dobiju te **** papire da mogu igrat.
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
strahoba od porodice realno,vidio sam tu momčinu,građen od sandzacke sudžuke i ovcavine,stvarno je najjaci od toga covjek,a Seo bi mogao ipak u boksu da se okuša,mislim da bi nam donio neku medalju s olimpijskih igara,naravno mislim na zlatnu,nista drugo ne doalzi u obzir, inače moamk je legenda i rušilacmajstorija10 je napisao/la:to ili bacanje kuglu kao evropski sampion asmir kolasinac koji je 135 kilograma a pretrci 100 metara u 11 sekundi ovo je ziva istina pogledaj mu intervju na jutub a kod njega nema dopinga steroida ili slicno nego samo suhog mesa sudzuke mlijeko i ovcavine iz sandzaka od toga je covjek najjaci inace familija seaduFOURTHOFFICIAL je napisao/la:je li istina majstore da bi nas Seo mogao predstavljati na Olimpijskim igrama narednim u Boksu, mislim da bi on bio veliki plus za našu reprezentaciju boksersku,ipak je to rušilac,sparinguje sa felixom sturmom,inače momak je legenda za nezaboravmajstorija10 je napisao/la: ne, najbolji U21 igrac i najbolji otkrica, ali uskoro i pobjednik idol nacije
ma seo je legenda momak voli boks sudžuke vidi se da povlački sandžačke korijene čim voli da se tuče njegova familija su sve rušilci tako i seo vidi se na slikama da momak voli prirodu podsjeća ga na njegov rodni sandžak a momak isto ima hobije boks i jedenje i lomljenje nosova na sandžački način a inače momak voli svoj klub šalke
SEAD KOLAŠINAC pročitajte unazad ŠALKE
momak je legenda i rušilac mislim na seu a evo i slika koja dokazuje da voli prirodu i svjež čist zrak ko u sandžaku

a evo inače i slika koja dokazuje da je momak sandžaklija pravi

a momak voli boks a evo i slika koja dokazuje to
za nezaborav
SEAD KOLAŠINAC pročitajte unazad ŠALKE
momak je legenda i rušilac mislim na seu a evo i slika koja dokazuje da voli prirodu i svjež čist zrak ko u sandžaku

a evo inače i slika koja dokazuje da je momak sandžaklija pravi

a momak voli boks a evo i slika koja dokazuje to
za nezaborav
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ovo gore za mlijeko, meso i ovcavinu ti je 100% istinamajstorija10 je napisao/la:samo suhog mesa sudzuke mlijeko i ovcavine iz sandzaka od toga je covjek najjaci
sto se tice hajrovica potpuno sam iznenadjen na njegovom debijom ipak prva utakmica za mladu a vec je igrao onako dobro a to protiv jednog od najboljeg napadaca svijeta
pa mora i hajrovic biti dobar kad je isto porijeklom iz sandzaka. Sve jaki ljudi. Svjez zrak, suho meso, ovcavina... aferim momcino
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Je li se odazvao Kola Njemackoj za EP?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
tad ima zakazano kod oftamologaCartman je napisao/la:Je li se odazvao Kola Njemackoj za EP?
inače momak je legenda,mislim na Sea
Aferim momcino.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:tad ima zakazano kod oftamologaCartman je napisao/la:Je li se odazvao Kola Njemackoj za EP?![]()
inače momak je legenda,mislim na Sea
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Jabroni, jasmin10, JHam, labostarmomosa, MiranGlasnic, nebeskasila, Proximic, signalidunapark, Slobodas, Tihi, VolimBiH96, zikerrz21, ZmajOdBosne33 i 87 gostiju.