FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ceze
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ceze » 01 jun 2013, 16:18

Sinoć su meni najbolji bili Arežina, Prcić, Cimirot, Bevab, Kvesić, Mešanović.

Od njih samo su Mešanović, Arežina i Cimirot realni transferi, ostali igraju van BiH.
Uz njih bi dodao i Adnana Kovačević iz Travnika koji je solidno odigrao, Travančić nije bio loš, ali voli solirati previše, mada mislim da se to može ispraviti :D
Duljević ništa posebno, bar jučer.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 01 jun 2013, 18:20

slika
Il club piu titolato al mondo!

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 01 jun 2013, 18:21

ceze je napisao/la:Sinoć su meni najbolji bili Arežina, Prcić, Cimirot, Bevab, Kvesić, Mešanović.

Od njih samo su Mešanović, Arežina i Cimirot realni transferi, ostali igraju van BiH.
Uz njih bi dodao i Adnana Kovačević iz Travnika koji je solidno odigrao, Travančić nije bio loš, ali voli solirati previše, mada mislim da se to može ispraviti :D
Duljević ništa posebno, bar jučer.
Travancica sam upamtio da je sebičan al sinoć baš nije bio sebičan.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 01 jun 2013, 18:26

Kad kažem da voli solirati mislim na to da je bar puta zanijetio da prođe Lulića i fokusirao se na to :D
Bolji je bio nego inače, slažem se.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 01 jun 2013, 18:27

DonPippo9 je napisao/la:slika
Treba isprintati i polijepiti po općini...
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 01 jun 2013, 18:32

Definitivno!
Amare hvala ti...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 jun 2013, 18:42

zeljooooo je napisao/la:Tu smo znači znao sam ja odavno da ovi nazovi ultra manijaci to namjerno rade ucjenjuju klub sa bakljama da im nešto plaća gostovanja, đabne ulaze i koreografije, e pa neće moći što se ne ponašate korektno i ljudski ako volite klub ne ko posljednji papci i divljaci, i odete na gostovanje navijate tako što **** neki klub i grad protivnika, umjesto da podržavate svoj klub.
yebo te koji mozak.Jel' se ti pripremaš za ovo ili samo onako pustiš mozak na pašu ?
DRUG NEBI TI PUNCA

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 jun 2013, 19:06

Glupa slika totalno,kao da opstina sama moze napraviti nesto,bolje sa ste napravili plakate sa Litexovom slikom...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 01 jun 2013, 19:09

ako cete to vec printat, isprintajte i jedan, svi mi levati koji smo se lozili na koldzinu pricu i stadion ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 01 jun 2013, 19:17

ili stavite u potpis ovog, još bolje.

pa čovjek je političar i to SDA, to mu je zanimanje, životno opredjeljenje...

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 01 jun 2013, 19:40

bistrikboy je napisao/la:Glupa slika totalno,kao da opstina sama moze napraviti nesto,bolje sa ste napravili plakate sa Litexovom slikom...
Znao je da ne moze i kada je obecavao ali ga to nije sprijecilo da laze pred 10.000 ljudi.. Slika je adekvatna..
BUDI ŽELJO !!!

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 01 jun 2013, 19:44

Slika je apsolutno na svom mjestu, nek' ide na obraz njemu koji je pričao laži (bez obzira koliko su one bile providne i tada) a nek' ide i na obraz onima koji su mu uprkos svemu dali povjerenje da još vlada našom općinom bez nekih pomaka u vidu potpore našem klubu.
I da naglasim da sam potpuno apolitičan i ne želim da pokrenem raspravu o bilo kojim partijama koje nam nisu donijele ništa dobro u ovom poslijeratnom periodu.
Il club piu titolato al mondo!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 01 jun 2013, 19:48

evo gledajuci prvenstva bivsih republika, dolazim do zakljucka da u 4 od 6 republika se stvorila dominacija jendog kluba (slovenija: maribor, hrvatska: dinamo, srbija: partizan i bih: zeljeznicar), samo u crnoj gori i makedoniji se prvaci i pobjednici kupa mjenjaju ko na traci...

bravo amare!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 01 jun 2013, 19:56

olako koristite rijec dominacija, i olako zeljine dvije uzastopne titule i 3 u 4 godine uporedjujete sa nizom ovih klubova u regiji,moje subjetivno misljenje rano jos uvjek pricat o dominaciji na taj nacin ,Zelji svaka cast ali nije to bas uporedivo,pogotovo s nizom dinama i partizana,gdje je dinamo stvarno prejak i 5 zadnjih titula je osvojio pred novu godinu,partizan s manjom dominacijom ali slicno. dok kod nas u BIH to nije slucaj do unazad nekoliko kola je sve bilo bara bara a ni jedan klub se nije isticao nekim ekstra kvaltietom u odnosu na ostale

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 01 jun 2013, 19:57

jovanmaksimovic je napisao/la:evo gledajuci prvenstva bivsih republika, dolazim do zakljucka da u 4 od 6 republika se stvorila dominacija jendog kluba (slovenija: maribor, hrvatska: dinamo, srbija: partizan i bih: zeljeznicar), samo u crnoj gori i makedoniji se prvaci i pobjednici kupa mjenjaju ko na traci...

bravo amare!!!
ne moze se porediti to , ovo vase "domainacije" 3 godine i ovih klubova po 6-7 godina mozda i vise, osim toga ovi drugi kad nisu dominirali svojom ligom uvijek su bili u top 3 kluba , cak i top 2 , dok vi do prije 3 godine ste bili na korak od druge lige, bili ste najgora gostujuca ekipa koja nije imala po 2 godine pobjede u gostima itd ..
Znaci poredjenje ti je niđe veze !
Sad vi mozete govoriti nasao se pitar govoriti ovo ono, al ovo je samo istina ziva.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 01 jun 2013, 19:58

aS_Roma je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:evo gledajuci prvenstva bivsih republika, dolazim do zakljucka da u 4 od 6 republika se stvorila dominacija jendog kluba (slovenija: maribor, hrvatska: dinamo, srbija: partizan i bih: zeljeznicar), samo u crnoj gori i makedoniji se prvaci i pobjednici kupa mjenjaju ko na traci...

bravo amare!!!
ne moze se porediti to , ovo vase "domainacije" 3 godine i ovih klubova po 6-7 godina mozda i vise, osim toga ovi drugi kad nisu dominirali svojom ligom uvijek su bili u top 3 kluba , cak i top 2 , dok vi do prije 3 godine ste bili na korak od druge lige, bili ste najgora gostujuca ekipa koja nije imala po 2 godine pobjede u gostima itd ..
Sad vi mozete govoriti nasao se pitar govoriti ovo ono, al ovo je samo istina ziva.
Možda. Ali u perspektivi bojim se da će se ovo "do prije tri godine" (ustvari je četiri, ne tri) konstantno povećavati. Takva je tendencija.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 01 jun 2013, 20:02

ciza je napisao/la:olako koristite rijec dominacija, i olako zeljine dvije uzastopne titule i 3 u 4 godine uporedjujete sa nizom ovih klubova u regiji,moje subjetivno misljenje rano jos uvjek pricat o dominaciji na taj nacin ,Zelji svaka cast ali nije to bas uporedivo,pogotovo s nizom dinama i partizana,gdje je dinamo stvarno prejak i 5 zadnjih titula je osvojio pred novu godinu,partizan s manjom dominacijom ali slicno. dok kod nas u BIH to nije slucaj do unazad nekoliko kola je sve bilo bara bara a ni jedan klub se nije isticao nekim ekstra kvaltietom u odnosu na ostale
Kada govorimo o dominaciji onda mislimo na osvojene titule u zadnje vrijeme, a ne o igrackom kvalitetu. Mi smo u 3 godine uzeli vise titula, nego pa skoro citava premijer liga tokom svojeg postojanja. A to jeste dominacija.
NO PYRO NO PARTY

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 01 jun 2013, 20:07

kazem svaka cast,ali dominacija klubova s kojim se radi proedjenje traje od osnovanja ovih liga kako kod nas tako i u regji,jer ti klubovi titule osvajaju unazad 15 godina konstantno ,a taj tintenzitet imaju od samih osnivanja liga i klubova jos polovinom proslog stoljeca

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 01 jun 2013, 20:20

aS_Roma je napisao/la:

bravo amare!!!
pa dobro, misljenje postujem, ali gledajuci broj trofeja u tim godinama dominacije, docicu do istog zakljucka
srbija: partizan, od mogucih 12, osvojio 9 trofeja, hrvatska: dinamo, od mogucih 16, osvojio 13, bih: zeljeznicar, od mogucih 8, osvojio 5 i slovenija: maribor, od mogucih 10 osvojio 7...

dinamo odskace svakako... 8 godina haraju ligom i jos osvojili 5 od 8 kupova, u srbiji 6 godina partizan hara ligom takodjer + 3 kupa, u sloveniji 5 godina maribor 4 puta prvak i 3 puta kup (+1 finale), u bih zeljo od 4 zadnja uzeo 3 prvenstva a od 4 kupa uzeo 2 + 2 finala

nismo daleko od maribora i partizana sto se tice nacionalne dominacije, a dinamo je vec druga prica
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 01 jun 2013, 21:01

Evo jedan interesantan igrač, mlađi brat poznatijeg igrača Diabanga Boubacara Dialibe :)
Momak odlično igra, što je još važnije nema nikakav ugovor te može doći u Želju kao slobodan igrač :D

http://www.transfermarkt.co.uk/en/mouss ... 19087.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.