FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Zekoo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zekoo » 01 jun 2013, 18:21

ceze je napisao/la:Sinoć su meni najbolji bili Arežina, Prcić, Cimirot, Bevab, Kvesić, Mešanović.

Od njih samo su Mešanović, Arežina i Cimirot realni transferi, ostali igraju van BiH.
Uz njih bi dodao i Adnana Kovačević iz Travnika koji je solidno odigrao, Travančić nije bio loš, ali voli solirati previše, mada mislim da se to može ispraviti :D
Duljević ništa posebno, bar jučer.
Travancica sam upamtio da je sebičan al sinoć baš nije bio sebičan.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 01 jun 2013, 18:26

Kad kažem da voli solirati mislim na to da je bar puta zanijetio da prođe Lulića i fokusirao se na to :D
Bolji je bio nego inače, slažem se.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 01 jun 2013, 18:27

DonPippo9 je napisao/la:slika
Treba isprintati i polijepiti po općini...
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 01 jun 2013, 18:32

Definitivno!
Amare hvala ti...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 jun 2013, 18:42

zeljooooo je napisao/la:Tu smo znači znao sam ja odavno da ovi nazovi ultra manijaci to namjerno rade ucjenjuju klub sa bakljama da im nešto plaća gostovanja, đabne ulaze i koreografije, e pa neće moći što se ne ponašate korektno i ljudski ako volite klub ne ko posljednji papci i divljaci, i odete na gostovanje navijate tako što **** neki klub i grad protivnika, umjesto da podržavate svoj klub.
yebo te koji mozak.Jel' se ti pripremaš za ovo ili samo onako pustiš mozak na pašu ?
DRUG NEBI TI PUNCA

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 jun 2013, 19:06

Glupa slika totalno,kao da opstina sama moze napraviti nesto,bolje sa ste napravili plakate sa Litexovom slikom...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 01 jun 2013, 19:09

ako cete to vec printat, isprintajte i jedan, svi mi levati koji smo se lozili na koldzinu pricu i stadion ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 01 jun 2013, 19:17

ili stavite u potpis ovog, još bolje.

pa čovjek je političar i to SDA, to mu je zanimanje, životno opredjeljenje...

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 01 jun 2013, 19:40

bistrikboy je napisao/la:Glupa slika totalno,kao da opstina sama moze napraviti nesto,bolje sa ste napravili plakate sa Litexovom slikom...
Znao je da ne moze i kada je obecavao ali ga to nije sprijecilo da laze pred 10.000 ljudi.. Slika je adekvatna..
BUDI ŽELJO !!!

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 01 jun 2013, 19:44

Slika je apsolutno na svom mjestu, nek' ide na obraz njemu koji je pričao laži (bez obzira koliko su one bile providne i tada) a nek' ide i na obraz onima koji su mu uprkos svemu dali povjerenje da još vlada našom općinom bez nekih pomaka u vidu potpore našem klubu.
I da naglasim da sam potpuno apolitičan i ne želim da pokrenem raspravu o bilo kojim partijama koje nam nisu donijele ništa dobro u ovom poslijeratnom periodu.
Il club piu titolato al mondo!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 01 jun 2013, 19:48

evo gledajuci prvenstva bivsih republika, dolazim do zakljucka da u 4 od 6 republika se stvorila dominacija jendog kluba (slovenija: maribor, hrvatska: dinamo, srbija: partizan i bih: zeljeznicar), samo u crnoj gori i makedoniji se prvaci i pobjednici kupa mjenjaju ko na traci...

bravo amare!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 01 jun 2013, 19:56

olako koristite rijec dominacija, i olako zeljine dvije uzastopne titule i 3 u 4 godine uporedjujete sa nizom ovih klubova u regiji,moje subjetivno misljenje rano jos uvjek pricat o dominaciji na taj nacin ,Zelji svaka cast ali nije to bas uporedivo,pogotovo s nizom dinama i partizana,gdje je dinamo stvarno prejak i 5 zadnjih titula je osvojio pred novu godinu,partizan s manjom dominacijom ali slicno. dok kod nas u BIH to nije slucaj do unazad nekoliko kola je sve bilo bara bara a ni jedan klub se nije isticao nekim ekstra kvaltietom u odnosu na ostale

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 01 jun 2013, 19:57

jovanmaksimovic je napisao/la:evo gledajuci prvenstva bivsih republika, dolazim do zakljucka da u 4 od 6 republika se stvorila dominacija jendog kluba (slovenija: maribor, hrvatska: dinamo, srbija: partizan i bih: zeljeznicar), samo u crnoj gori i makedoniji se prvaci i pobjednici kupa mjenjaju ko na traci...

bravo amare!!!
ne moze se porediti to , ovo vase "domainacije" 3 godine i ovih klubova po 6-7 godina mozda i vise, osim toga ovi drugi kad nisu dominirali svojom ligom uvijek su bili u top 3 kluba , cak i top 2 , dok vi do prije 3 godine ste bili na korak od druge lige, bili ste najgora gostujuca ekipa koja nije imala po 2 godine pobjede u gostima itd ..
Znaci poredjenje ti je niđe veze !
Sad vi mozete govoriti nasao se pitar govoriti ovo ono, al ovo je samo istina ziva.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 01 jun 2013, 19:58

aS_Roma je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:evo gledajuci prvenstva bivsih republika, dolazim do zakljucka da u 4 od 6 republika se stvorila dominacija jendog kluba (slovenija: maribor, hrvatska: dinamo, srbija: partizan i bih: zeljeznicar), samo u crnoj gori i makedoniji se prvaci i pobjednici kupa mjenjaju ko na traci...

bravo amare!!!
ne moze se porediti to , ovo vase "domainacije" 3 godine i ovih klubova po 6-7 godina mozda i vise, osim toga ovi drugi kad nisu dominirali svojom ligom uvijek su bili u top 3 kluba , cak i top 2 , dok vi do prije 3 godine ste bili na korak od druge lige, bili ste najgora gostujuca ekipa koja nije imala po 2 godine pobjede u gostima itd ..
Sad vi mozete govoriti nasao se pitar govoriti ovo ono, al ovo je samo istina ziva.
Možda. Ali u perspektivi bojim se da će se ovo "do prije tri godine" (ustvari je četiri, ne tri) konstantno povećavati. Takva je tendencija.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 01 jun 2013, 20:02

ciza je napisao/la:olako koristite rijec dominacija, i olako zeljine dvije uzastopne titule i 3 u 4 godine uporedjujete sa nizom ovih klubova u regiji,moje subjetivno misljenje rano jos uvjek pricat o dominaciji na taj nacin ,Zelji svaka cast ali nije to bas uporedivo,pogotovo s nizom dinama i partizana,gdje je dinamo stvarno prejak i 5 zadnjih titula je osvojio pred novu godinu,partizan s manjom dominacijom ali slicno. dok kod nas u BIH to nije slucaj do unazad nekoliko kola je sve bilo bara bara a ni jedan klub se nije isticao nekim ekstra kvaltietom u odnosu na ostale
Kada govorimo o dominaciji onda mislimo na osvojene titule u zadnje vrijeme, a ne o igrackom kvalitetu. Mi smo u 3 godine uzeli vise titula, nego pa skoro citava premijer liga tokom svojeg postojanja. A to jeste dominacija.
NO PYRO NO PARTY

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 01 jun 2013, 20:07

kazem svaka cast,ali dominacija klubova s kojim se radi proedjenje traje od osnovanja ovih liga kako kod nas tako i u regji,jer ti klubovi titule osvajaju unazad 15 godina konstantno ,a taj tintenzitet imaju od samih osnivanja liga i klubova jos polovinom proslog stoljeca

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 01 jun 2013, 20:20

aS_Roma je napisao/la:

bravo amare!!!
pa dobro, misljenje postujem, ali gledajuci broj trofeja u tim godinama dominacije, docicu do istog zakljucka
srbija: partizan, od mogucih 12, osvojio 9 trofeja, hrvatska: dinamo, od mogucih 16, osvojio 13, bih: zeljeznicar, od mogucih 8, osvojio 5 i slovenija: maribor, od mogucih 10 osvojio 7...

dinamo odskace svakako... 8 godina haraju ligom i jos osvojili 5 od 8 kupova, u srbiji 6 godina partizan hara ligom takodjer + 3 kupa, u sloveniji 5 godina maribor 4 puta prvak i 3 puta kup (+1 finale), u bih zeljo od 4 zadnja uzeo 3 prvenstva a od 4 kupa uzeo 2 + 2 finala

nismo daleko od maribora i partizana sto se tice nacionalne dominacije, a dinamo je vec druga prica
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 01 jun 2013, 21:01

Evo jedan interesantan igrač, mlađi brat poznatijeg igrača Diabanga Boubacara Dialibe :)
Momak odlično igra, što je još važnije nema nikakav ugovor te može doći u Želju kao slobodan igrač :D

http://www.transfermarkt.co.uk/en/mouss ... 19087.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:mrgreen:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 01 jun 2013, 21:27

Slobodanpad1945 je napisao/la:Evo jedan interesantan igrač, mlađi brat poznatijeg igrača Diabanga Boubacara Dialibe :)
Momak odlično igra, što je još važnije nema nikakav ugovor te može doći u Želju kao slobodan igrač :D

http://www.transfermarkt.co.uk/en/mouss ... 19087.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:mrgreen:
davno je on bio na probi u želji, hodat nije znao
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

BlueTigers1987
Kontakt:

Post Postao/la BlueTigers1987 » 01 jun 2013, 21:56

Guvo je napisao/la:
BlueTigers1987 je napisao/la:Vozdra masvi

Znam da je ova tema namjenja samo klubu i njegovim desavanjima , a ne tribini i Manijacima ( sto je okej u svakom slucaju ) ali moram ovo da napisem. Zaista nisam mogao da vjerujem kada sam prije par dana citao neke postove u kojima se Manijaci pominju u veoma losem kontekstu pa dokle je to doslo da su cak neki pisali da smo placenici SDA. Ostao sam zatecen kakvi sve ljudi prate Zelju i dan danas ne mogu da vjerujem. Pa ljudi dragi kako vas nije stid tako nesto i pomislit , a ne napisat na forumu ? Gdje god Zeljo igra ima nasu podrsku od kluba nista ne dobivamo za uzvrat jer to i ne trazimo , tezimo ka tom famoznom "ultra pokretu" koji zagovara da klub placa koreografije , gostovanja i slicno. Kakavi crni placenici , svi smo spremni umrijet za klub i godinama dajemo bezuvjetnu podrsku i ljubav ;)

MI SMO ZELJINI , ZELJO JE NAS!

Adio
Jasta radi 200.000KM klub je platio, a ultra stila i go.vana. De ba manite se te djecije price, gostovanja su nam 50 ljudi od toga 40 ide da pravi belaj. Mani toga sviju ti.
Bice vama ultra kad ode Osim pa ce te furati to da neko placa gostovanja i koreografije :lol: kad Ahmedbegovic dodje. :lol:
E budalastina Boze dragi :lol: :lol: Volim Osima sto ih ne benda pet posto.
Kako te nije stid da takve gluposti da govoris? Zasto ti ne ides gostovanja da pruzis klubu podrsku ? Na koliko utakmica domaci odes ? Ti si sigurno jedan od onih pljuvaca sa sjevera i vas treba otjerati...Isti ti MANIJACI su pratili Zelju kada sezonama nije znao za pobjedu u gostima i bruku drugih stvari, gdje si ti tada bio i slicni tebi? :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: BosnianLevi, Google Adsense [Bot], Paromlinac, Sarun i 34 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []