O kakvoj vi sudijskoj pomoci pricate ?
Je li to ono bez cega Jug ne bi cak ni Partizana prosao ? Pa svako ko se imalo razume u vaterpolo zna da su Italijan i Rumun zaklali Partizana u toj utakmici ali se realni navijaci vidim pridrzavaju samo ranijeg ulaska u bazen.
A sinoc ? Pa sinoc samo lud i glup covek moze reci da je sudija presudio. Da nije priznat gol Jugu ali hajde vi malo bolje pogledajte utakmicu i vidite udaranja za koja smo mi dobijali iskljucenje a Jug cak ni prekrsaj.
Previse sam lud da bi pisao o svemu sto se dogadjalo u ova dva divna dana rukometa na Banjici,za nekih 10-ak dana cu o tome.
Uostalom za Jug se pricalo unazad par meseci da je stroj,da im ne moze niko nista,da ce se prosetati. Pa se zapitam da je taj Jug stvarno takav bio on bi trebao da dobije sa najmanje 2 razlike i uz sudijsku pomoc na stranu njegovih konkurenata,a ne da jedva pobedi Partizan i izgubi od Zvezde.

Ali kao i uvek za neuspeh su uvek svi krivi samo ne oni sami,cak su vidim i komentatorima sa HRT-a bili krivi i navijaci koji su uskocili u bazen po zavrsetku utakmice.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))