Vaterpolo

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

ASD
Kontakt:

Re: Vaterpolo

Post Postao/la ASD » 02 jun 2013, 00:04

DejaNMG je napisao/la: Jug je 3 puta uzeo LS, i nikako van Dubrovnika. ;)
Nema to veze sa historijom.
Ove sezone je Jug daleko najkvalitetniji tim u Evropi i siguran sam da bi na neutralnom terenu sigurno dobili.

DejaNMG je napisao/la: Zvezda je imala domaci teren i navijace koje vaterpolo sport nije dozivio, i iskoristila.
To je meni OK i mislim da je bilo presudno.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 02 jun 2013, 00:07

ne mozes to usporedit s Realom i Dortmundom.

Zvezda nije bolja momcad od Juga i to je valjda jasno. Domaci teren je presudio i gotovo.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 02 jun 2013, 00:09

Lillard je napisao/la:ne mozes to usporedit s Realom i Dortmundom.

Zvezda nije bolja momcad od Juga i to je valjda jasno. Domaci teren je presudio i gotovo.
I Šefik je dosta presudio. ;)

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 02 jun 2013, 00:28

Titula i pobjeda se pise, ostalo je nebitno.
Momci su apsolutno zasluzeno osvojili trofej, borbenoscu nadomjestili manjak kvaliteta u odnosu na Jug.
To da je Jug kvalitetniji stoji, ali to nije presudno.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

ugursuz
Kontakt:

Post Postao/la ugursuz » 02 jun 2013, 00:52

Lillard je napisao/la:ne mozes to usporedit s Realom i Dortmundom.

Domaci teren veoma cesto presudi u mnogim sportovima. Zato se i zove domaci teren.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 jun 2013, 02:00

Lillard je napisao/la:Zvezda nije bolja momcad od Juga i to je valjda jasno. Domaci teren je presudio i gotovo.
Priča ti je glupa, bez uvrede. Pa što domaći teren nije presudio prekjuče protiv Partizana ili što nije presudio jesenas kad je Jug lagano dobio Zvezdu?
Ne znam što je problem reći da je Zvezda trenutno bolja ekipa? Po imenima Jug je pravi tim snova, ali milion puta smo se uvjerili da ne igraju imena nego kolektiv. To nema veze ni sa domaćim terenom, ni sa sudijama, a bogme ni sa parama. Jednostavno Dubrovčani nisu bili na očekivanom nivou (čak se može reći da su potpuno podbacili), slabo su odigrali obje utakmice, Zvezda je sastavila fantastičnu odbranu u prelomnim minutama finala i rezultat je tu. A priče kako je presudio domaći teren, sudije, kako bi Jug dobio da se igralo na neutralnom terenu... mačku o rep.

i brat Pantela bio na finalu :mrgreen:

slika

a kumara neverue :lol: :lol: :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 02 jun 2013, 11:23

Naravno da je sad glupo pricat o svemu kad je Zvezda pobijedila, ali necu reci kako price o doamcem terenu, sucima mozemo objesit macku o rep.

Jer budimo realni, to je igralo jako veliku ulogu. I da, Zvezda je zasluzeno osvojila, ali navijaci Juga i ja ne mozemo prijeci preko cinjenice da su Jugu ponistena 2 cista gola. Zato ti i kazem da je doamci teren igrao jako bitnu ulogu.

Ali to vise i nije vazno. Slazem se da Jug niej poakazao sto je trebao jer da je igrao kao protiv Primorja u prvenstvu zgazio bi sve na final-fouru. Ali eto, Đuho nije to dobro poslozio i mislim da mu se treba zahvalit i dovest novog i bolje trenera.

Sljedece sezone nas ocekuje puno jaca LP. Recco, Primorje, Jug, Zvezda ak ozadrzi postojecu ekipu - bit ce strasno zanimljivo.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 jun 2013, 15:33

Sinoć jedan gol poništen, danas već dva. :lol: :lol:
Poništena su dva gola, ali eto Zvezda je zasluženo slavila. :? :? Joj demagogije. Pa fino reci sudije su pomagale Zvezdi i kraj priče. Ali i na tu temu možemo pričati.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 02 jun 2013, 15:47

alan_kardec je napisao/la:Sinoć jedan gol poništen, danas već dva. :lol: :lol:
Poništena su dva gola, ali eto Zvezda je zasluženo slavila. :? :? Joj demagogije. Pa fino reci sudije su pomagale Zvezdi i kraj priče. Ali i na tu temu možemo pričati.
sorry, jucer sam se zabunio :mrgreen:

pa rekao sam ja vec prije da su vam suci pomagali tj. to sam smatrao pod "domaci teren". i nema se tu sta pricati kad je bilo tako.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 jun 2013, 15:47

PA LJUDI DA LI JE TO MOGUCE !!!!!!

SAMPIONI,SAMPIONI,SAMPIONI ALE ALE
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 jun 2013, 16:41

Lillard je napisao/la: pa rekao sam ja vec prije da su vam suci pomagali tj. to sam smatrao pod "domaci teren". i nema se tu sta pricati kad je bilo tako.

nisam znao da se pod terminom domaći teren automatski podrazumjeva i domaćinsko suđenje. Vidjeli smo domaćinsko suđenje u polufinalu kad je Jug bio bez isključenja zadnjih petnaestak minuta utakmice. ;) Domaćinsko suđenje je bilo kad su vam sinoć dosuđena jedno 3 diskutabilna kornera, pogotovo ovaj zadnji na 20 sekundi do kraja, domaćinsko suđenje je i kad ste odjednom imali dva igrača više i kad ste u jednom napadu dva puta imali po igrača više i sl. i u polufinalu i u finalu ste imali manje isključenja od domaćina.
Ne želim reći da nije bilo navlačenja na stranu Zvezde, ali je Jug ekipa sa renomeom u evropskim okvirima i reći da se navlačilo samo protiv njih, je šuplja priča. Kriterijum koji su imali u drugom poluvremenu protiv Partizana i sinoć u zadnjoj četvrtini, nema niko u Evropi, što je donekle i razumljivo s obzirom na to kakva imaju imena u ekipi i kakav je sport vaterpolo.
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 jun 2013, 16:46

O kakvoj vi sudijskoj pomoci pricate ?
Je li to ono bez cega Jug ne bi cak ni Partizana prosao ? Pa svako ko se imalo razume u vaterpolo zna da su Italijan i Rumun zaklali Partizana u toj utakmici ali se realni navijaci vidim pridrzavaju samo ranijeg ulaska u bazen. :roll:

A sinoc ? Pa sinoc samo lud i glup covek moze reci da je sudija presudio. Da nije priznat gol Jugu ali hajde vi malo bolje pogledajte utakmicu i vidite udaranja za koja smo mi dobijali iskljucenje a Jug cak ni prekrsaj. :oops:

Previse sam lud da bi pisao o svemu sto se dogadjalo u ova dva divna dana rukometa na Banjici,za nekih 10-ak dana cu o tome. :)

Uostalom za Jug se pricalo unazad par meseci da je stroj,da im ne moze niko nista,da ce se prosetati. Pa se zapitam da je taj Jug stvarno takav bio on bi trebao da dobije sa najmanje 2 razlike i uz sudijsku pomoc na stranu njegovih konkurenata,a ne da jedva pobedi Partizan i izgubi od Zvezde. :roll: Ali kao i uvek za neuspeh su uvek svi krivi samo ne oni sami,cak su vidim i komentatorima sa HRT-a bili krivi i navijaci koji su uskocili u bazen po zavrsetku utakmice. :roll:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 02 jun 2013, 17:27

Koliki je kapacitet ovog bazena u Beogradu?

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 02 jun 2013, 17:30

@devil nemoj mi po mići 8-)

Svatko od nas (navijaca Juga), a pritome i Mićo Dusanovic smo neobjektivni po pitanju ishoda. Tako je to. Ali jucer je Mićo cak rezonirao onako kako bih i ja. Cudio sam se i ja jer on ponekad previse forsira suce i njihove greske. Rekao je da je naravno bilo cudnih sudackih odluka, ali na kraju krajeva da Jug nije bio pravi. Da je Jug imao 2 napada an kraju utakmice za izjednacenje, a nije realizirao. A ono skakanje u bazen, rekao je da to nije lijepo sto je i tocno.

U trenutku frustracije covjek svasta kaze. Jug je bio stroj, pa momci su razbili Primorje koje je kvalitetnije od ekiap s final-foura. Ali kad su dosli u Beograd kao da je igrao neki drugi tim. Nesto je i do trenera jbemu. A i do vaseg golmana - strava branio :mrgreen:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 02 jun 2013, 18:34

Da, mene je malo Đuho iznenadio, iako je dobar trener. Imao je dovoljno vremena da pripremi ekipu od zadnje utakmice sa Primorjem, a i Partizan i Zvezda su ih čitali, bili brži u reagiranju. Nekako je Jug igrao malo staromodan vaterpolo.
Šteta, žao mi je Juga jer ih najviše simpatiziram u Hrv., al, nagodinu će valjda više ličiti na ekipu. Džaba kvalitetni pojedinci kad nema momčadi.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 jun 2013, 19:00

ASD je napisao/la:Koliki je kapacitet ovog bazena u Beogradu?
Oko 4500-5000 tesko ce ti to neko sa sigurnoscu moci reci. Zvanicna statistika pokazuje da je finale gledalo 5000. ;)

@lillard evo ja tebi sa sigurnoscu mogu reci da Jug igra ovako skoro celu sezonu. Nisam gledao te utakmice protiv Primorja medjutim gledao sam uzivo protiv Zvezde u grupnoj fazi,gledao i par puta u snimku,gledao i jos par utakmica Juga preko TV-a i to je potpuno ista igra nego ovde. Oni imaju strasnu ekipu ali nemaju igru. Evo sada uzmi snimak utakmice Crvena Zvezda- Jug (6:10) i videces da je Jug igrao gotovo istu igru,ali razlika je bila u Crvenoj zvezdi. Zvezda se tek skupila, fakticki prva prava utakmica za te momke i 4 razlike je bilo sasvim pristojno. Zatim nas je Jug dobio u Dubrovniku ponovo sa istom igrom u nebitnoj utakmici za oba tima. E onda je dosla ova prava utakmica,Zvezda znatno jaca,uigranija nakon osvojenog kupa i prvenstva Srbije i Jug je pukao. Kroz ova dva dana pokazali su jedan poprilicno jednodimenzionalan vaterpolo a Zvezda i donekle Partizan uspeli su upotpunosti da zaustave Ivovica. No kazem bavicu se time nesto kasnije.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 02 jun 2013, 19:10

Pa napisao sam da su bili odlicni protiv Primorja, ali sve je to do Đuhe.

Nije on trener za Jug, jednostavno, ako imas takvu ekipu, moras igrat puno, puno bolje. Sada je an upravi da odluci, ali mislim da ce trener otici. Jer ovo je bez obzira na tituli prvaka Hrvatske neuspjeh. Otici ce i poneki igraci, neko u mirovinu, a neki u drugi klub.

Pro Recco se vraca i sigurno ce bit strasno jaki, tu je i odlicno Primorje, pa Vasas, Zvezda, bit ce interesantno.

Nego hoce li Prlainovic ostat kod vas, nesto sam cuo da bi mogao put Rijeke?

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 02 jun 2013, 19:22

Lillard je napisao/la: Nego hoce li Prlainovic ostat kod vas, nesto sam cuo da bi mogao put Rijeke?
I ja sam isto cuo, cini mi se da je to rekao onaj komentator na HRT-u.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 jun 2013, 19:28

Il' ste pogresno culi il' je komentator pogresno razumeo. Pijetlovic bi mogao put Rijeke ali to je jos daleko od realizacije. Par dana dok se sve slegne i onda ce se videti sta dalje. Svaki od njih bi najvise voleo da ostane u klubu. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 03 jun 2013, 12:31

hm, hm sjeća li se ko onog polufinala nekad davno 2000 i neke u Dubrovniku kad je tamo neki Jug šampion bio a baš u tom polufinalu dobio Bečej, aktuelnog prvaka Evrope, kombinovani tim Srbije i Mađarske? e to je bila lakrdija... na kladari sam igrao čistog 1 jer sam vidio da protiv nas, Partizana uopšte nije neki tim, samo grupa volina koji se ispucavaju( ala Srbija u rukometu)... Nije mi jasno kako primorje izgubi prvenstvo... i da Radnički je po meni bolji...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.