ili ove što rušilac nosi, inače momak je legenda, mislima na Sea

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

http://www.pik" onclick="window.open(this.href);return false; . ba/artikal/3982620/pantalone-zara-man/Donnie Darko je napisao/la:Nosil iko tregere od vas?

samo sive kod mene..
  samo sive kod mene..
u Deichmannu crne 100 KM, al' čini mi se da naprijed nisu kožne...fixator je napisao/la:
kupio danas
sprotlife 149 km
EDIT> ima u importaneu iste ove 145 km - 15% popusta al nije bilo mog broja
toliko da znate da ih ima za nekih 125 km

Da.Donnie Darko je napisao/la:Nosil iko tregere od vas?

Ove druge bez konkurencije najljepse kopacke koje sam vidio u zadnjih godinu - dvije.alacious je napisao/la:Kad ovaj gore postavi već sliku kopački,jedne od ove dvoje moraju biti moje iduće:
ILI OVE:
u onom glavnom kod tržnice a ima i u skenderiji doljealan_kardec je napisao/la:super su. već duže vrijeme tražim bijele patike da kupim, a ove su po mom ukusu. U kojem sportlife-u si ih kupio?

No hard feeling
   No hard feeling  
Za ove bih guzice dao.adisice je napisao/la:odlične

A sad ako se vama ne svidja boja, bože moj, meni je vrh ba.
  A sad ako se vama ne svidja boja, bože moj, meni je vrh ba.  

Neki dan me sreća prosrala, 180 na Bingu dobio, reko odoh sebi kupit nešto odmah ako ne kupim znam se, popiću pare.Bosniacum Lilium je napisao/la:ODLICNE marsal

A nisu ni skupe 70 km u BinguMarsal je napisao/la:Za ove bih guzice dao.adisice je napisao/la:odlične

A ovo moje nisu ovakve boje, tj, jesu ali uživo to je više maskirno zelena boja.A sad ako se vama ne svidja boja, bože moj, meni je vrh ba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.