Eto prilike da se opet vratimo na 1 mjesto.Hrid sljedece kolo slobodan,dok Sask igra protiv Vrbanjuse

bili su krenuli u sezonu, medjutim nakon izvladjenja parova su odustali zašto neznam. e sad da li če se vratiti slijedeče sezone vidječemo ili su se ugasili totalno.Zel je napisao/la:Ne vidim sarajevski Partizan na tabeli, nije se valjda ugasio?
Kad se igraju utakmice kantonalne i u koje vrijeme, mislim uglavnom na one koje se igraju na Željinom pomoćnom, nekad sam mogao i uhvatiti koju utakmicu a sad uglavnom kad naletim budu treninzi...
znaci Sask - DobrinjaDesimaL je napisao/la:Sask Napredak - Hrid 2:2
Sask Napredak ostao na 1 poziciji
Malo se kupali sampanjcem![]()
http://fsks.ba/index.php/novosti/item/6 ... va-2012-13" onclick="window.open(this.href);return false;
u koliko sati je odigrana ova utakmica i ako moze sastav saska ako znas ??DesimaL je napisao/la:Sask - Dobrinja 3:0
Normalno da znamforza je napisao/la:u koliko sati je odigrana ova utakmica i ako moze sastav saska ako znas ??DesimaL je napisao/la:Sask - Dobrinja 3:0
malo se salim znam da je SASK apsolutni favoritDesimaL je napisao/la:U 2 utakmice koje su odigrane u ligi,Sask Napredak je potpuno unistio Hrid.
Tako da je Sask Napredak mali favorit u finalu.
Takodjer cestitam Hridu, no iskreno sam vise se nadao da ce SASK uci u drugu ligu. Jednostavno, uvjeren sam da bi SAŠK Napredak napravio bolji rezultat u toj ligi i mozda se opet vratio u prvu federalnu za koju godinu, dok za Hrid ne gajim tu nadu.DesimaL je napisao/la:Sask Napredak - Hrid 1:1 na penal 3:4
Cestitam hridu na ulasku u drugu ligu.
cuo sam da se hrid domogao nekih para malo i opstina ih gura pa tako nevjerujem da ce tek tako pasti u drugoj ligi.AnelZ je napisao/la:Takodjer cestitam Hridu, no iskreno sam vise se nadao da ce SASK uci u drugu ligu. Jednostavno, uvjeren sam da bi SAŠK Napredak napravio bolji rezultat u toj ligi i mozda se opet vratio u prvu federalnu za koju godinu, dok za Hrid ne gajim tu nadu.DesimaL je napisao/la:Sask Napredak - Hrid 1:1 na penal 3:4
Cestitam hridu na ulasku u drugu ligu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.