Eto prilike da se opet vratimo na 1 mjesto.Hrid sljedece kolo slobodan,dok Sask igra protiv Vrbanjuse
Kantonalna liga Sarajevo
Re: Kantonalna liga Sarajevo
Hrid - Vrbanjusa 1:1
Eto prilike da se opet vratimo na 1 mjesto.Hrid sljedece kolo slobodan,dok Sask igra protiv Vrbanjuse
Visca el Barça ! Mes que un club !
Ne vidim sarajevski Partizan na tabeli, nije se valjda ugasio?
Kad se igraju utakmice kantonalne i u koje vrijeme, mislim uglavnom na one koje se igraju na Željinom pomoćnom, nekad sam mogao i uhvatiti koju utakmicu a sad uglavnom kad naletim budu treninzi...
Kad se igraju utakmice kantonalne i u koje vrijeme, mislim uglavnom na one koje se igraju na Željinom pomoćnom, nekad sam mogao i uhvatiti koju utakmicu a sad uglavnom kad naletim budu treninzi...
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
bili su krenuli u sezonu, medjutim nakon izvladjenja parova su odustali zašto neznam. e sad da li če se vratiti slijedeče sezone vidječemo ili su se ugasili totalno.Zel je napisao/la:Ne vidim sarajevski Partizan na tabeli, nije se valjda ugasio?
U ligi B vec se zna ko prolazi.
Jug dobio Saobracajca 2:0 i tim porazom je bilo sve gotovo.
Vrbanjusa - Sask Napredak 2:4
Konacno smo se vratiti na 1 mjestu.
Sljedece sedmince derbi
,a ujedno ce se odluciti ko ce biti 1 ko 2.
Sask Napredak - Hrid
Sask Napredku odgovara nerijeseno i pobjeda dok Hridu samo pobjede moze pomoci da se vrate na 1 mjestu.
Jug dobio Saobracajca 2:0 i tim porazom je bilo sve gotovo.
Vrbanjusa - Sask Napredak 2:4
Konacno smo se vratiti na 1 mjestu.
Sljedece sedmince derbi
Sask Napredak - Hrid
Sask Napredku odgovara nerijeseno i pobjeda dok Hridu samo pobjede moze pomoci da se vrate na 1 mjestu.
Sask Napredak - Hrid 2:2
Sask Napredak ostao na 1 poziciji
Malo se kupali sampanjcem
http://fsks.ba/index.php/novosti/item/6 ... va-2012-13" onclick="window.open(this.href);return false;
Malo se kupali sampanjcem
http://fsks.ba/index.php/novosti/item/6 ... va-2012-13" onclick="window.open(this.href);return false;
znaci Sask - DobrinjaDesimaL je napisao/la:Sask Napredak - Hrid 2:2
Malo se kupali sampanjcem![]()
Iskra - Hrid
hinale Sask - Hrid
Za 2 dana se igraju prve utakmice,dok je revans 01/02.06.

Finale se igra 8.6,ali jos nisam upucen na kojem ce se stadionu odrzati finale.

Finale se igra 8.6,ali jos nisam upucen na kojem ce se stadionu odrzati finale.
Hrid - Iskra 3 - 0 po ovom ispade da je ova grupa jača. znaći finale je Hrid - SAŠK. bit če interesatno
u koliko sati je odigrana ova utakmica i ako moze sastav saska ako znas ??DesimaL je napisao/la:Sask - Dobrinja 3:0
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Normalno da znamforza je napisao/la:u koliko sati je odigrana ova utakmica i ako moze sastav saska ako znas ??DesimaL je napisao/la:Sask - Dobrinja 3:0
Utakmica je odigrana u subotu u 17:30
Sastav
Besić,Kovačević,Dizdarević,Kasapović,Vukas(Ja
Đedovic
8.6. finale Hrid - Sašk. Isrka - Hrid je bilo 1-1 i ukupnim rezultatom 1-4 Hrid je prošao dalje. svaka čast objema ekipama na dobroj sezoni i neka pobjedi bolji u finalu a to je Hrid.
U 2 utakmice koje su odigrane u ligi,Sask Napredak je potpuno unistio Hrid.
Tako da je Sask Napredak mali favorit u finalu.
malo se salim znam da je SASK apsolutni favoritDesimaL je napisao/la:U 2 utakmice koje su odigrane u ligi,Sask Napredak je potpuno unistio Hrid.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Finale se igra u nedelju u 17:30 na stadionu u Hadzicima.
Sask Napredak - Hrid 1:1 na penal 3:4
Cestitam hridu na ulasku u drugu ligu.
Takodjer cestitam Hridu, no iskreno sam vise se nadao da ce SASK uci u drugu ligu. Jednostavno, uvjeren sam da bi SAŠK Napredak napravio bolji rezultat u toj ligi i mozda se opet vratio u prvu federalnu za koju godinu, dok za Hrid ne gajim tu nadu.DesimaL je napisao/la:Sask Napredak - Hrid 1:1 na penal 3:4
cuo sam da se hrid domogao nekih para malo i opstina ih gura pa tako nevjerujem da ce tek tako pasti u drugoj ligi.AnelZ je napisao/la:Takodjer cestitam Hridu, no iskreno sam vise se nadao da ce SASK uci u drugu ligu. Jednostavno, uvjeren sam da bi SAŠK Napredak napravio bolji rezultat u toj ligi i mozda se opet vratio u prvu federalnu za koju godinu, dok za Hrid ne gajim tu nadu.DesimaL je napisao/la:Sask Napredak - Hrid 1:1 na penal 3:4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.