Na stranu njegove igracke kvalitete . On jeste dobar napadac koji ima impresivnu statistiku zabijenih golova kada gledas koliko je vremena proveo na terenu . Ocigledno da mu ta uloga dzokera prija,nisam vidio da se nesto pretjerano bunio kod Fergia . Sada je pitanje kako bi se jedan takav napadac snasao u Atleticu . Na Calderonu treba da bude prakticno nosilac igre i najvacniji kotacic u ekipi,jos ce postojati odredjeni pritisak, jel,halo, dosao si da zamjenis najboljeg napadaca na svijetu. Jel to igrac koji se najbolje znalazi kao dzoker u stanju ? Pitanje je. Imaas primjera igraca koji bolje tako funksionisu u ulozi dzokera,kada mu das priliku od prve minute u vecini slucajeva zakaze. Zato ne treba rizikovati nista sa Chicaritom . To sto me iritira njegova faca i uopste facijalna ekspresija je licna stvar. Sta da ti kazem...Bolestan samrio_Ferdy88 je napisao/la:Zašto te iritira ponašanjem. On je naš najzahvalniji igrač , nikad se ne buni ako ne bude izostavljen iz tima, ne pravi ekscese i glupe poteze, kako na terenu tako i mimo njega, maximalno zalaganje kad god starta (iako to nije često) a zabio je 18 golova i ima 8 asista za prošlu sezonu. Dosta njih je došlo kad je ušao sa klupe i napravio preokret na terenujuznjak> je napisao/la: Chicharito 24 godina ,Boom u pocetku, ali kada vrijeme odmicalo vise je grijao klupu nego sto je igrao,vjerovatno se nije ni mogao izboriti za status prvotimca pored Van Persia i Ronneya,no likom i ponasanjem iritira me ,stoga mi je najmanje pozeljan fudbaler za Atletico.![]()
Slažem da vjerovatno nije taj kvalitet koji bi mogao nadomjestiti El Tigrea, ali je sigurno odličan kao druga, treća opcija, dakle neki back up, kao u Unitedu
soe je napisao/la:Izgleda da je poslana ponuda od 5 mil. eura za Dijega,takodjer po svemu sudeci Suarez napusta Liverpool e sad da li ce ga Atletico pokupiti vidjet cemo,licno sumnjam.
Pa premala ponuda. Jeste da mu je ostala jos godina dana ugovora,ali neka realna cijena koju ce WLF traziti je 10 do 12 miliona. Opet ,nije toliko problem u klubu koliko je u peseteru Diegu . Da je on htio da smanji platu davno bi bio igrac Atletica.