Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
- Cautinho
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Hocu da instaliram windows ultimate,a ne mogu da se snadjem,pa ako moze u pp neki download...
Keep walking.
Imal kakav način da online prebacim neke stvari s moba na racunar 
slabo slabo. jedino ako si kakav hakerEdinho992 je napisao/la:Imal kakav način da online prebacim neke stvari s moba na racunar
Vođa zna.
Samsung OmniaCautinho je napisao/la:Dropbox?kakav je mobilni?
Slucajno sam polio sok po tastaturi od laptopa i neke mi tipke ne rade , jel imo neko slicnih problema , ili je dohakano ??
- Amoxicillin
- Kontakt:
dohakanoFrankie je napisao/la:Slucajno sam polio sok po tastaturi od laptopa i neke mi tipke ne rade , jel imo neko slicnih problema , ili je dohakano ??
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Kako me nece ovo strašno, i sad donjeo od drugarice USB kabal i neće, traži neku instalaciju pa koji **** više, a hitno mi treba da prebacim neke slike s moba 
- Ponos Torina
- Kontakt:
ako znas otvoriti tastaturu n alaptopu lagano odsaravi sve,skini plasticni okvir,onda odvoji cip tastature od laptopa i to fino obrisi i fenom osusi pa ponovo vrati sve na svoje mjesto mozda ce se vratiti u normalu cijela tastatura,ako nista bar si pokusao spasiti sebi 60-70 km za novu tastaturuFrankie je napisao/la:Slucajno sam polio sok po tastaturi od laptopa i neke mi tipke ne rade , jel imo neko slicnih problema , ili je dohakano ??
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
osušila je se ona prirodno dosad xDPonos Torina je napisao/la:ako znas otvoriti tastaturu n alaptopu lagano odsaravi sve,skini plasticni okvir,onda odvoji cip tastature od laptopa i to fino obrisi i fenom osusi pa ponovo vrati sve na svoje mjesto mozda ce se vratiti u normalu cijela tastatura,ako nista bar si pokusao spasiti sebi 60-70 km za novu tastaturuFrankie je napisao/la:Slucajno sam polio sok po tastaturi od laptopa i neke mi tipke ne rade , jel imo neko slicnih problema , ili je dohakano ??sretno imas na youtube tutorial kako se to radi,nije nista komplikovano sami pazi da sta ne slomis..sretno
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- Ponos Torina
- Kontakt:
zalijepila se sigurno

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ako koristis ubuntu mozes preko ubuntu one prebaciti, ali nezz mozes li naci taj program za omniu, znam da za android ima.Edinho992 je napisao/la:Kako me nece ovo strašno, i sad donjeo od drugarice USB kabal i neće, traži neku instalaciju pa koji **** više, a hitno mi treba da prebacim neke slike s moba
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Evo ti tutorijal,a download imas gdje god ti srce pozeli pogotovo ako koristis torrent-e....Cautinho je napisao/la:Hocu da instaliram windows ultimate,a ne mogu da se snadjem,pa ako moze u pp neki download...
[youtube][/youtube]
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Hvala ,sada mi samo 2 tipke ne rade al nema veze to ,da ne kupujem drugu djabeadisice je napisao/la:osušila je se ona prirodno dosad xDPonos Torina je napisao/la:ako znas otvoriti tastaturu n alaptopu lagano odsaravi sve,skini plasticni okvir,onda odvoji cip tastature od laptopa i to fino obrisi i fenom osusi pa ponovo vrati sve na svoje mjesto mozda ce se vratiti u normalu cijela tastatura,ako nista bar si pokusao spasiti sebi 60-70 km za novu tastaturuFrankie je napisao/la:Slucajno sam polio sok po tastaturi od laptopa i neke mi tipke ne rade , jel imo neko slicnih problema , ili je dohakano ??sretno imas na youtube tutorial kako se to radi,nije nista komplikovano sami pazi da sta ne slomis..sretno
Kada pokrenem igru izbaci mi error:

Ovaj NET Framework, zadnja mi je verzija, a i igra nije najnovija

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Neki programi igre zahtjevaju net framework 2.0 ili 3.0, a na nekim OS ako imas 4.0, podrska za dva prijasnja nije ukljucena(na win8 npr. sam ja morao da strihiram(ne sjecam se gdje) 2.0 i 3.0, da bi radili), pa ti je to mozda problem.
Ja imam i 2.0 i 3.0 i 3.5 i 4 i 4 extended
Mada ne da mi se handriti sa ovim, nek se goni u pm
Call the coroner!
Ali jesu li ti aktivirani??Puma je napisao/la:Ja imam i 2.0 i 3.0 i 3.5 i 4 i 4 extended![]()
Ja nisam mogao koristiti pokit(zahtjeva 2.0) a imao sam 4.0 koja sadrzi 2.0 i 3.0, vidi jesu li ti aktivirani svi, ovako http://support.microsoft.com/kb/2785188" onclick="window.open(this.href);return false;
- moustapha
- Kontakt:
Klikni na Details da vidimo malo vise detalja. Ovako mozemo samo nagadjati.Puma je napisao/la:Kada pokrenem igru izbaci mi error:
#divovi
- Amoxicillin
- Kontakt:
Ma nema tu puno filozofije. Deinstaliraj sve netframework-e, pa idi instaliraj onda lagano od 1.0, 1.1, 2.0...sve do maximalno, kol'ko ih ima već' xd
ja to odaberem manualno preko automatic updates-a
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.