Ovaj NET Framework, zadnja mi je verzija, a i igra nije najnovija
Moderator/ica: insider

Ali jesu li ti aktivirani??Puma je napisao/la:Ja imam i 2.0 i 3.0 i 3.5 i 4 i 4 extended![]()
Mada ne da mi se handriti sa ovim, nek se goni u pm
Klikni na Details da vidimo malo vise detalja. Ovako mozemo samo nagadjati.Puma je napisao/la:Kada pokrenem igru izbaci mi error:
Ovaj NET Framework, zadnja mi je verzija, a i igra nije najnovija

Ništa jarane, nikakav browser.neo je napisao/la:Pokazi procese. Moguce browser.
Imas 34 aktivna procesa. Kliknes to dugme "**** Monitor", odaberes tab "CPU" i pregledas koji proces ti uzima najveci procenat resursa procesora.mandraX je napisao/la:Opet ja.![]()
Ne znam stvarno do čega je ovo, nigdje ništa u proccesima, ne radi ništa, taman formatir'o komp, prije toga 3 procesora promjenio, drugi hard disk probao, al' ništa...
Nema šanse da padne ispod 80, a najčešće je na 100% rada.![]()
Help![]()
Hvala ,sada mi samo 2 tipke ne rade al nema veze to ,da ne kupujem drugu djabeFrankie je napisao/la:osušila je se ona prirodno dosad xDPonos Torina je napisao/la:ako znas otvoriti tastaturu n alaptopu lagano odsaravi sve,skini plasticni okvir,onda odvoji cip tastature od laptopa i to fino obrisi i fenom osusi pa ponovo vrati sve na svoje mjesto mozda ce se vratiti u normalu cijela tastatura,ako nista bar si pokusao spasiti sebi 60-70 km za novu tastaturuFrankie je napisao/la:Slucajno sam polio sok po tastaturi od laptopa i neke mi tipke ne rade , jel imo neko slicnih problema , ili je dohakano ??sretno imas na youtube tutorial kako se to radi,nije nista komplikovano sami pazi da sta ne slomis..sretno
Upravo, vazno je da klikneš na opciju "Show processes from all users" da vidiš sve. Meni se znalo dešavati zbog daemon toolsaBlackRiver je napisao/la: Imas 34 aktivna procesa. Kliknes to dugme "**** Monitor", odaberes tab "CPU" i pregledas koji proces ti uzima najveci procenat resursa procesora.
Ako tu ne vidis problem, moguce je da imas virus. Znam da kazes da si formatirao disk, ali vrlo vjerovatno da si formatirao sam C particiju, a D (ili neku drugu) nisi dirao.
brzina je dobra, skidanje sa torrenta isto tako. Ono sto ja radim da popravim jeste da iskljucim onaj kabl iz modema, sacekam par minuta da se ohladi pa ukljucim, nakon toga mi bude oko 45dBmV i nakon 15-20 minuta ode preko 50.anonimni je napisao/la:Može biti, modem, mrežna kartica možda nije uredu, ako nije to, onda je do HS-a
Je li ti normalna brzina na speedtestu i na torrentima?
trazio sam jednom zamjenu, na sto su oni odgovorili da novi modem moram platiti, mislim da to nema logike, jer modem nisam ja pokvario i da to treba dati HS kompanija, kod njih sam i kupio ovaj modem.neo je napisao/la:Do modema je, trazi zmajenu modema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.