Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Da. Moze se i tako reci.kad_kako je napisao/la:Ali onda nisu instant navijaci, jer su tu konstantno ako izgubi...![]()
Ko ti kaze da je Federer u ovoj sezoni zemlje nezgodniji igrac od Ferreradarker10 je napisao/la:Toliko puta vidjeno.Izbaci realno jaceg protivnika i odmah izgubi u sljedecem kolu od slabijeg.U 9 od 10 slucajeva je tako.
You gotta be fucking kiddin' me.Federer da je u ne znam kakvoj formi dobio bi Ferrera.Valjda ovo Tsonga dobije,Ferrer nema apsolutno nikakve sanse protiv Nadala,Tsonga i ima neku samo zbog publike.MaGiCa je napisao/la:Ko ti kaze da je Federer u ovoj sezoni zemlje nezgodniji igrac od Ferreradarker10 je napisao/la:Toliko puta vidjeno.Izbaci realno jaceg protivnika i odmah izgubi u sljedecem kolu od slabijeg.U 9 od 10 slucajeva je tako.![]()
Bas naprotiv.
Federer je Federer. Nema tu kakav je na kojo podlozi, on je favorit kao i Nole, Rafa prtiv bilo koga da igraju! Eh sad u kakvoj je formi to je druga pricaMaGiCa je napisao/la:Ko ti kaze da je Federer u ovoj sezoni zemlje nezgodniji igrac od Ferreradarker10 je napisao/la:Toliko puta vidjeno.Izbaci realno jaceg protivnika i odmah izgubi u sljedecem kolu od slabijeg.U 9 od 10 slucajeva je tako.![]()
Bas naprotiv.
darker10 je napisao/la: You gotta be fucking kiddin' me.Federer da je u ne znam kakvoj formi dobio bi Ferrera.
Gledajte deckici: u tenisu, kao i u boksu matchup je taj koji "radi" posao. Federer je neograniceno mnogo puta, kolicinski, procentualno...bolji igrac od Ferrera. Ali, kad Tsonga igra na sljaci, njemu je RF laganiji protivnik od Ferrera. Ferrer ne shankuje BH u homerunove, on ne poklanja poene i kao duracell zecic trci cela 3 sata ili vise, ako zatreba. To Federer u 2013oj nije u stanju da radi i zato je laganiji protivnik od Ferrera u ovoj sezoni sljake.Unofficialpage je napisao/la:Federer je Federer. Nema tu kakav je na kojo podlozi, on je favorit kao i Nole, Rafa prtiv bilo koga da igraju! Eh sad u kakvoj je formi to je druga prica
Ama covece, Federer>>>>>>>>>>Ferrer, ali je Ferrer "nezgodniji" igrac od Federera kao matchup na sljaci.kad_kako je napisao/la:Ako se ne varam Federer ima nesto kao 15-0 u medjusobnim duelima sa Ferrerom. Od toga sigurno 4-5 meceva na sljaci.
To sto ima dvoje djece ne znaci da je bolji teniserAA23 je napisao/la:@Paja
Nije najbolji, dok je babo tu, pa i poslije.
Iskreno me malo strah, ali malo.Vise bi volio da je Tsonga prosaoJohny je napisao/la:To sto ima dvoje djece ne znaci da je bolji teniserAA23 je napisao/la:@Paja
Nije najbolji, dok je babo tu, pa i poslije.![]()
Ferrer brutalno istukao Tsongu.Nevjerovatno igra od pocetka turnira , nije seta izgubio.
Koliko ce moci gosporadu Pariza , vidjet cemo...
haj ti nama brzu analizu makar prvog polufinalaformance je napisao/la:Ferrer ne može dobit Nadala taman da mu ovaj pokloni dva seta fore i brejk prednosti u trećem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.