Samo koji mjesec u Kinu da ga malo ubrzajuBosnae84 je napisao/la:tehnicki odlican igrac.....obzirom da je zabio slovacima u prijateljskoj ne vidim razloga da to ne ponovi za par mjeseci

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Samo koji mjesec u Kinu da ga malo ubrzajuBosnae84 je napisao/la:tehnicki odlican igrac.....obzirom da je zabio slovacima u prijateljskoj ne vidim razloga da to ne ponovi za par mjeseci
Pa **** covjek nije bas brz nekako je logicno da bude jak na nogama sto i jestzizu1991 je napisao/la:Al kako ima jake noge, gledam na onim slikama na treningu, nisam ono prije primjetio.
Treba ga malo na klupi ostaviti, nek odgleda koju tekmu, možda se uozbilji..ahmic je napisao/la:Nema smisla Harise,jbg zna koliko nam znaci to i zna da ga Susic gotivi i da igra u prvih 11,jbg i opustio se...
Nije mu stalo haman,treba ga isamarat
ko ne sluša, Seo će ga uhvatiti za uho, evo i slika koja to dokazuje:ahmic je napisao/la:Nema smisla Harise,jbg zna koliko nam znaci to i zna da ga Susic gotivi i da igra u prvih 11,jbg i opustio se...
Nije mu stalo haman,treba ga isamarat
Zabi ga MedoHalix je napisao/la:Mislim da bi Medunjanin trebo poćet utakmicu u petak,nije bio loš protiv mlade a ima i dobru sezonu,trebo bi biti u svakom slućaju u prvom sastavu!!
Ne znam šta je Papetu što ga je kritikovo , ali mislim da je brada u pitanju !![]()
Medo se bricno i spreman je za tekmu !
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Proximic i 13 gostiju.