Samo koji mjesec u Kinu da ga malo ubrzajuBosnae84 je napisao/la:tehnicki odlican igrac.....obzirom da je zabio slovacima u prijateljskoj ne vidim razloga da to ne ponovi za par mjeseci
Haris Medunjanin
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- majstorija10
- Kontakt:

vehabija mode
Pa **** covjek nije bas brz nekako je logicno da bude jak na nogama sto i jestzizu1991 je napisao/la:Al kako ima jake noge, gledam na onim slikama na treningu, nisam ono prije primjetio.
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Nije mu stalo haman,treba ga isamarat
Treba ga malo na klupi ostaviti, nek odgleda koju tekmu, možda se uozbilji..ahmic je napisao/la:Nema smisla Harise,jbg zna koliko nam znaci to i zna da ga Susic gotivi i da igra u prvih 11,jbg i opustio se...
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
ko ne sluša, Seo će ga uhvatiti za uho, evo i slika koja to dokazuje:ahmic je napisao/la:Nema smisla Harise,jbg zna koliko nam znaci to i zna da ga Susic gotivi i da igra u prvih 11,jbg i opustio se...

Ne znam šta je Papetu što ga je kritikovo , ali mislim da je brada u pitanju !
Medo se bricno i spreman je za tekmu !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Golazo
[youtube][/youtube]
Bravo Harise.
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Zabi ga MedoHalix je napisao/la:Mislim da bi Medunjanin trebo poćet utakmicu u petak,nije bio loš protiv mlade a ima i dobru sezonu,trebo bi biti u svakom slućaju u prvom sastavu!!
Ne znam šta je Papetu što ga je kritikovo , ali mislim da je brada u pitanju !![]()
Medo se bricno i spreman je za tekmu !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Gol koji ce se vrtiti na svim sportskim kanalima dugo vremena.
Sjajna partija, dosljedna igracu utakmice.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
by Marjan
- el-fighter
- Kontakt:
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Alucard, aqarius, arabijskisupi, AzRimiRzA, bavarian_bk, BiH26, Bing [Bot], Blackwargreymon, boki86, Bordo10, bordobijeli, CAGarfia, Cautinho, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Daduli, delko, eaglebvb09, enobarca, exampLe., FCB1986, Fudo, General505, Google Adsense [Bot], guillermo, HalaMadrid, HariTz, harko35, Hrasno15, invincible1921, Jabroni, JimmyPage, kakarut, karajlo, koraj, lakilone, legendarnadruga, Lynx, MaroonBjelave, Marsiano, miki09, MikiPirs, mk1008, MokraKifla, Muumii, napoleon72, NEZALAGANJE, Poligon10, PSV, resko1, rio_Ferdy88, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, Shevko, signalidunapark, skoJaa, soccerfan, StevieG8, TefalTava, THEC, TofiTofita, ugursuz, unavita, Venom, VivaLaLiberta i 453 gosta.