adisice je napisao/la:Neutral je napisao/la:Ovo je Latvija, ni blizu ozbiljne selekcije. BiH je uputila 28 šuteva protiv njih. Da je neko igrao sa foruma dobili bi ih opet.
Litvanija je jača od Latvije, Slovačka očajna iako po igračima kvalitetnija od Litvanije po igri to trenutno nije.
Svaka čaast Rahimiću, može on još potegnuti u nezahtjevnim utakmicama, ipak mu je 37 godina.
Kakvu sjajnu generaciju imamo, hvala Bogu.
kako nije ozbiljna a igrala na euru??
Ja kako ne mogu ovako ove tipove sto podcjenuju nasu ekipu, nece da priznaju da igramo lijepo i da deremo takozvane male reprezentacije sa hendikepom,nek je bolja Srbija, Hrvatska, Grcka itd
A mi 15 na fifinoj listi i ako ovako nastavimo do Brazila ce mo biti i u top 10, pa pogledajte kako dolazi do rezultata sto je osto Susic na klupi i sto covjek duze radi sa njima, svi znamo kako se na pocetku patili i igrali bez ideje,sad sve to ljepse izgleda i tecniji i ofazivnije, a jos imamo i mladu repku, pa koju su samo svjezinu unijeli Visca i Stevanovic, Kad pogledam samo Spahic i Miske sto su stariji ovo ostalo jos komotno moze igrati 4 do 5 god zajedno Rahimica ne racunam on ide u penziju, a i u mladoj ima strasnih igraca tako da cemo sve biti bolji i bolji i da sto duze Susic bude na klupi
Pa veceras sam gledao Hrvate kako se pate protiv skotske,ekipe koja nezna da osuta i da se krece po terenu, i njima hrvati gola ne mogu dati,i kad im pogledam igrace,pa jos malo pola ce ih u penziju ici, a i s ovim kiksom odose oni u baraz,kao i Crna gora, a svi znamo sta znaci baraz i igrati s jednim portugalom , tako da realno postoji sansa da mi jedini s balkana budemo u Brazilu, steta bi to bilo da jednu s hrvatima razbacimo,neka njima kovacica i halilovica imamo mi svog Pjanica