Latvija-Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

U Latviji ćemo:

1. Pobijediti
270
90%
2. Remizirati
10
3%
3. Izgubiti
19
6%

Ukupno glasova: 299

nedim1993
Kontakt:

Re: Latvija-Bosna i Hercegovina

Post Postao/la nedim1993 » 07 jun 2013, 22:30

pročitah 30 stranica ove teme :D. Očekivo sam onakve komentare od pojedinaca. sve su to stručnjaci. :lol: .
I kakva je to priča da smo u 1. bili toliko očajni ? :o
džekina šanse iz 4. minuta, golman nekako zakač , pjanićeva tik pored sastava, onda druga šansa pjanića kad je bio penal čist za bosnu, a kasnije opuca pa odbrani golman, Ibišivić glavom da je bio trunku prisebniji ko od šale pospremit u mrežu. i ne mogu više da se sjetim, al jednostavno nas sreća nije poslužila u prvom :? . E onda ono u drugom ona šugava stativa pa nevjerovatna odbrana golmana, počeo sam se smijat šta je ovo koji qrac više, i sreća Lula ga uvalja nekako. Opet od stativu :lol: . I onda naravno prepoznatljiva igra Bosne posle prvog gola. barem još 3 :mrgreen: .

A hajmo realno, il smo mi stvarno potcijenili kao i čitav svijet ove igrače Bosne (individualno osim par izuzetaka) pa ih nema uopšte u jačim timovima osim par njih a zaslužuju top timove, il su oni ustvari onako osrednja ekipa al nekako nevjerovatno uigrana? :mrgreen:
Vođa zna.

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 07 jun 2013, 22:33

badblueboylivno je napisao/la:Strašno!

Pet komada u drugom poluvremenu... samo se moralo otvoriti i dalje je protiv ovih amatera bilo lako...

Protiv Slovaka ćemo već osigurati SP, a onda oproštaj od domaće publike uz dvocifreni učinak protiv Lihtenštajna.
daj blue boy kakva je bila utakmica iz tvoje perspektive? :mrgreen:

volimo i Livno brate :D

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 07 jun 2013, 22:35

Po svemu sudeci Grcka dobija Litvaniju znaci , nama koliko toliko olaksica sto su Slovaci haman pa van utrke za Brazil ali to ne treba da nam opusti treba Slovake u oba meca pocastit sa 2-3 komada :)

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 07 jun 2013, 22:36

Litvanija - Grcka 0:1
Republika Zenica

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 07 jun 2013, 22:36

slika
1946

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 07 jun 2013, 22:37

Sakuragi je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Strašno!

Pet komada u drugom poluvremenu... samo se moralo otvoriti i dalje je protiv ovih amatera bilo lako...

Protiv Slovaka ćemo već osigurati SP, a onda oproštaj od domaće publike uz dvocifreni učinak protiv Lihtenštajna.
daj blue boy kakva je bila utakmica iz tvoje perspektive? :mrgreen:

volimo i Livno brate :D
Gledao sam samo do 75. minute... u prvom je falio gol, vidjela se ogromna razlika, nadmoć na terenu izraženija nego nadmoć na tribini danas što dovoljno govori, samo eto, Džeko maši ono što bi kod bilo kojeg vodstva lagano pogodio... prvi gol je prelomio sve, samo je bilo pitanje hoće li se doći do +20 gol-razlike... i na kraju se i dođe.

Da mi je dobit na lotu ili bingu, već bih potražio hotel u Brazilu. :mrgreen:
Hayley <3

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 jun 2013, 22:38

adisice je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Ovo je Latvija, ni blizu ozbiljne selekcije. BiH je uputila 28 šuteva protiv njih. Da je neko igrao sa foruma dobili bi ih opet.

Litvanija je jača od Latvije, Slovačka očajna iako po igračima kvalitetnija od Litvanije po igri to trenutno nije.

Svaka čaast Rahimiću, može on još potegnuti u nezahtjevnim utakmicama, ipak mu je 37 godina.

Kakvu sjajnu generaciju imamo, hvala Bogu.
kako nije ozbiljna a igrala na euru??

Kad je igrala na Euru ? :roll:

Uspoređuješ tu generaciju sa ovom sadašnjom.

Usotalom nebitno, neka smo dobili, pet komada u jednom poluvremenu i bye bye Latvija. Slijedi Slovačka i tu očekujem aBd 3-4 komada jer jednostavno ne znamo drugačije. BiH je napadački jedna od najboljih timova u Evropi.

Imaš Pjanića, Misimovića, Ibiševića, Džeku, jednostavno moraš trpati nemilice svakoga. Zlatna generacija BiH.

darknes001
Kontakt:

Post Postao/la darknes001 » 07 jun 2013, 22:39

adisice je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Ovo je Latvija, ni blizu ozbiljne selekcije. BiH je uputila 28 šuteva protiv njih. Da je neko igrao sa foruma dobili bi ih opet.

Litvanija je jača od Latvije, Slovačka očajna iako po igračima kvalitetnija od Litvanije po igri to trenutno nije.

Svaka čaast Rahimiću, može on još potegnuti u nezahtjevnim utakmicama, ipak mu je 37 godina.

Ja kako ne mogu ovako ove tipove sto podcjenuju nasu ekipu, nece da priznaju da igramo lijepo i da deremo takozvane male reprezentacije sa hendikepom,nek je bolja Srbija, Hrvatska, Grcka itd
A mi 15 na fifinoj listi i ako ovako nastavimo do Brazila ce mo biti i u top 10, pa pogledajte kako dolazi do rezultata sto je osto Susic na klupi i sto covjek duze radi sa njima, svi znamo kako se na pocetku patili i igrali bez ideje,sad sve to ljepse izgleda i tecniji i ofazivnije, a jos imamo i mladu repku, pa koju su samo svjezinu unijeli Visca i Stevanovic, Kad pogledam samo Spahic i Miske sto su stariji ovo ostalo jos komotno moze igrati 4 do 5 god zajedno Rahimica ne racunam on ide u penziju, a i u mladoj ima strasnih igraca tako da cemo sve biti bolji i bolji i da sto duze Susic bude na klupi
Pa veceras sam gledao Hrvate kako se pate protiv skotske,ekipe koja nezna da osuta i da se krece po terenu, i njima hrvati gola ne mogu dati,i kad im pogledam igrace,pa jos malo pola ce ih u penziju ici, a i s ovim kiksom odose oni u baraz,kao i Crna gora, a svi znamo sta znaci baraz i igrati s jednim portugalom , tako da realno postoji sansa da mi jedini s balkana budemo u Brazilu, steta bi to bilo da jednu s hrvatima razbacimo,neka njima kovacica i halilovica imamo mi svog Pjanica 8-)

Halix
Kontakt:

Post Postao/la Halix » 07 jun 2013, 22:41

Halix je napisao/la:Ta će ba Latvija Razvalit čemo ih ko beba zvećku In sha Allah :mrgreen:
Protiv njih smo odigrali najbolju utakmicu imali najviše šuteva čak 20 (10 u okvir i 10 van) protiv Lichtensteina 13 (svi u okvir),a protiv Litvanije 8(6 po golu).
Što se tiće kornera ista prića protiv Lichtensteina 5,protiv Litvanije samo 3 a protiv Latvije čak 11 ! ;)
Oni su zenici sa ona 4 komada prošli ko maćija guza :D
Opet su dobro prošli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pod prečku u devet banki.... :)

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 07 jun 2013, 22:42

BOSNA i HERCEGOVINA 5:0

Srbija, Hrvatska, Crna Gora = 1:7

Aferim momčine!

p.s. Pokvari Kolarov statistiku u 87'

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 07 jun 2013, 22:43

Svaka cast momcima. Jos jedna prepreka je uspjesno predjena. Za mene pobjeda nijednog trenutka nije dosla u pitanje i bilo je samo pitanje kada cemo naceti Latvijce, ostalo je rutina. Danas su jednostavno svi bili na vrhuncu zadatka i pokazali su da zasluzuju najbolje navijace na svijetu.

Slovacka je pokazala da je jako nestabilna ekipa sa ovim remijem protiv Lihtenstajna, ali i tu moramo uci veoma oprezno. Grcka je dobila Litvaniju i sada tek pocinje trka za to prvo mjesto. Jasno je da nam trebaju 3 pobjede iz 4 utakmice kako bi bili sigurno u Brazilu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 07 jun 2013, 22:45

Neutral je napisao/la:
adisice je napisao/la:

Kad je igrala na Euru ? :roll:

Uspoređuješ tu generaciju sa ovom sadašnjom.

Usotalom nebitno, neka smo dobili, pet komada u jednom poluvremenu i bye bye Latvija. Slijedi Slovačka i tu očekujem aBd 3-4 komada jer jednostavno ne znamo drugačije. BiH je napadački jedna od najboljih timova u Evropi.

Imaš Pjanića, Misimovića, Ibiševića, Džeku, jednostavno moraš trpati nemilice svakoga. Zlatna generacija BiH.
pa grčka je se patila sa njima a mi smo ih razvalili :D
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 07 jun 2013, 22:46

ODLIČNO 0-5

Malo me je začudilo što je na poluvremenu bilo "samo" 0-0 očekivao sam "brat bratu" jedno 0-2 na poluvremenu, ali eto.Sve je dobro što se dobro svrši. :D
Možda da nije bio onaj crveni karton možda i nebi bilo ovako teško prvopolvrijeme, jer su se nakon crvenog Litvanci povukli i napravili bunker pred svojim golom. Možda da su Litvanci nastavili da igraju svoju igru sa dva napadača možda bi smo u prvom polvrmenu uspjeli zabit jedno 2-3 gola, ali i isfulali smo jedno 3-4 100% prilike. :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 jun 2013, 22:46

Grčka dobila na strani sa 1:0. Udarci 4, u okvir 4 :lol: Litvanija 5 šuta, 1 u okvir. Nevjerovatno da se ova ekipa pati protiv svakog protivnika :mrgreen:

Jedva čekam natpise uoči dvomeča sa Slovačkom "Historijski dvomeč" . U nas je svaka utakmica najvažnija u kvalifikacijama.

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 07 jun 2013, 22:51

Ljudi, postali smo sila. Zreli smo za Svjetsko, da zreliji ne možemo biti. Ovo do kraja sve treba potrati, nema pardona ni sekunde.
Danas se vidjela razlika između nas i npr. Hrvata, ozbiljnost, pristup, igra u skladu s tim i logično pravi rezultat nije mogao izostati. 8-)

Mogu misliti ludila u Rigi trenutačno, neka i treba tako..

Rentiranrentan
Kontakt:

Post Postao/la Rentiranrentan » 07 jun 2013, 22:54

Đavo nas je večeras pustio na miru. Pustio je na miru moju, tvoju i našu Bosnu krstjansku da uz pomoć križa pobjedi 5-0 bezbožne sovjetizirane Latvijanere.

Hvala ti Bože, hvala i papi Franji, hvala Vatikanu, Monaku i Francuskoj i cijeloj katoličkoj i krstjanskoj Evropi koja je bila uz našu Bosnu večeras. Hvala i svetom Franji Asiškom, nositelju zlatnih ljiljanja i ljubljenom svecu.

Naši apostoli Džeko i Vedo i Pjanić Miro. (fra Franko)

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 07 jun 2013, 22:54

Rentiranrentan je napisao/la:Đavo nas je večeras pustio na miru. Pustio je na miru moju, tvoju i našu Bosnu krstjansku da uz pomoć križa pobjedi 5-0 bezbožne sovjetizirane Latvijanere.

Hvala ti Bože, hvala i papi Franji, hvala Vatikanu, Monaku i Francuskoj i cijeloj katoličkoj i krstjanskoj Evropi koja je bila uz našu Bosnu večeras. Hvala i svetom Franji Asiškom, nositelju zlatnih ljiljanja i ljubljenom svecu.

Allahu Ekber brate.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 jun 2013, 22:57

Rentiranrentan je napisao/la:Đavo nas je večeras pustio na miru. Pustio je na miru moju, tvoju i našu Bosnu krstjansku da uz pomoć križa pobjedi 5-0 bezbožne sovjetizirane Latvijanere.

Svaka cast brate krstjanski, fakat si orginalan. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 07 jun 2013, 22:58

De ti nama reci kakvo je misljenje tih fratera tvojih o ogromnim brazilskim guzovima?
1946

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 jun 2013, 23:03

[youtube][/youtube]

SAMBA, SAMBA :!: 8-)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.