Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Monolog » 08 jun 2013, 14:03

Na neutralnom terenu (recimo Brazil), Papetova Bosna bi sigurno dobila i Srbiju i Hrvatsku. U kvalifikacijama to sigurno ne bi bio slučaj (vjerujem da bi i igrači više pažnje posvećivali dešavanjima na tribinama negoli taktičkim zamislima).

Jednostavno, od svih reprezentacija koje su nekoć činile Jugoslaviju, BiH je u ovom trenutku najbolja - igra ima glavu i rep, napad je potentan, odbrana na čelu sa Begovićem odlična, a sreda dovoljno izbalansirana. Po imenima to možda nije tako, ali po ostalim parametrima (najvažnija 2 su igra i rezultati) jeste.

U svakom slučaju, sinoć se moglo primijetiti koliko Modrić fali. Ne može njeg 200 Sammira zamijeniti. :mrgreen: No, bilo kako bilo, ubijeđen sam da će Hrvatska igrati u Brazilu. Ipak će u baražu biti nosioci, a to će im donijeti nekog, uvjetno rečeno, lakšeg protivnika. Sad, naravno da će se morati pripremiti za taj dvomeč, jer igrom koju su pokazali u dosadašnjem dijelu kvalifikacija nemaju šta tražiti ni u baražu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 08 jun 2013, 14:12

Sto zanci biti najbolja?

Pa tukli ste Latviju, ejj Latviju s pet komada, iamte drugu najlaksu skupinu i otic cete na SP. A nitko ne moze pretpostavit sta bi bilo da se sretnemo.

Uglavnom, mi mislim oda smo mi bolji, vi da ste vi i kraj price. Necemo se slozit nikada.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 jun 2013, 14:14

Pa ne znam, ja sam prije mislio da je Hrvatska najbolja (kada to jeste bio slučaj) i nije mi to bio problem napisati (pisao sam x puta). Eh, druga stvar je što je nekim problem priznati da je ovo najgora Hrvatska od osamostaljenja. Možda pretjerujem, ali igra ove Štimčeve Hrvatske je slabija od igre koju je Bilićeva nemotivisana Hrvatska prikazivala.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 jun 2013, 14:16

Eto najgora Hrvatska od osamostaljenja.Ja ću se ranit.Nekad se stvarno zapitam šta meni ovo sve treba...forum i ovakva sranja da čitam.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 08 jun 2013, 14:21

Pogledaj samo rezultate u ovim kvalifikacijama, pa ces vidjeti da su svaku dobili uvjerljivo. Samo sinoc je bilo ovo http://pokit.org/get/img/1c995854d2ad1f ... 7660b6.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Siguran sam da ni Argentina ni Brazil ne bi ovako uvjerljivo dobijali svoje protivnike. Ne, ne kazem da smo bolji od ove dvije reprezentacije, gluho bilo ali cinjenica je da meljemo. S druga strane, Hrvatska je u ovim kvalifikacijama imala dosta srece i tijesnih pobjeda koje nisu nezasluzene ali nisu ni priblizno uvjerljive, narocito igra.
Dakle, ako cemo gledati samo trenutne igre samo ove dvije reprezentacije onda se moze zakljuciti ko je bolji
15.10 - 15.06 ...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 jun 2013, 14:24

SiamoNoi je napisao/la:Eto najgora Hrvatska od osamostaljenja.Ja ću se ranit.Nekad se stvarno zapitam šta meni ovo sve treba...forum i ovakva sranja da čitam.
Pa rani se. Eto od 1996. jer da se ne lažemo, nisam pratio dešavanja u vašem fudbalu za vrijeme rata u BiH. Sad ti meni reci koja je to Hrvatska na terenu izgledala gore, nezainteresovanije i impotentnije od ove. Pa Barićeva Hrvatska je Barcelona za ovu sadašnju.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 jun 2013, 14:26

Barićeva Hrvatska.Nemoj molim te...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 jun 2013, 14:30

Pa dobro, momak. Izgleda da sam više ja pratio reprezentaciju Hrvatske od tebe. :roll: Al', eto ti si rekao svoje. :lol: Nema šta, Barićeva Hrvatska je igrala atomski fudbal i ubijala na terenu. Sjećam se tekme protiv Slovenije. Jedna riječ - Barcelona. :mrgreen:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 jun 2013, 14:31

A dosad sam bio uvjeren da si ozbiljan forumaš.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 jun 2013, 14:32

Pa i ja sam mislio da si u stanju pobiti me argumentima i napisati barem 2 rečenice, al' haman to nikad neću doživjeti. Jbg. :?

Dakle, tema je igra Hrvatske pod palicom svih dosadašnjih selektora. Slobodno napiši kako Štimčeva Hrvatska dere gu*ove, možda na kraju i sam povjeruješ u to. :mrgreen:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 jun 2013, 14:33

U najgorem slucaju po Hrvatsku je da ce igrati Baraz a tamo su sigurno nosioci.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 08 jun 2013, 14:37

Monolog je napisao/la:Pa i ja sam mislio da si u stanju pobiti me argumentima i napisati barem 2 rečenice, al' haman to nikad neću doživjeti. Jbg. :?

Dakle, tema je igra Hrvatske pod palicom svih dosadašnjih selektora. Slobodno napiši kako Štimčeva Hrvatska dere gu*ove, možda na kraju i sam povjeruješ u to. :mrgreen:
Laki je malo nervozan. :D
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 jun 2013, 14:41

Monolog je napisao/la:Pa i ja sam mislio da si u stanju pobiti me argumentima i napisati barem 2 rečenice, al' haman to nikad neću doživjeti. Jbg. :?
Nema smisla argumentirano na ovakve gluposti.Imam pametnijeg posla trenutno.
Također nikad nisam napisao da "Štimčeva igra dere guzove" kao što ovdje želiš sugerirat.I tebe očito neki kompleksi deru.Kažem ja...nije ti to dobro.
Toliko od mene na ove klaunske postove.

Kako god...kbk kako će se plasirat na prvenstvo ako se plasiraju.Tamo to obično bude druga priča i nema veze s igrama u kvalifikacijama.Isto sam govorio i kad je Bilić usrao protiv Grčke pa smo morali u dodatne,isto kažem i sada.

Što se tiče ovih BiH forumaša,jedino mogu reć da mi je velika želja da se u Brazilu sretnemo u grupi.Pa da vidimo tko je trenutno bolji.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 08 jun 2013, 14:45

Lillard je napisao/la:Sto zanci biti najbolja?

Pa tukli ste Latviju, ejj Latviju s pet komada, iamte drugu najlaksu skupinu i otic cete na SP. A nitko ne moze pretpostavit sta bi bilo da se sretnemo.

Uglavnom, mi mislim oda smo mi bolji, vi da ste vi i kraj price. Necemo se slozit nikada.
Sjecas li se ove grupe za Euro 2012, nemate nam sta reci, vozdrica.
slika
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 08 jun 2013, 14:47

Tad ih je Gruzija nabila. :lol:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 jun 2013, 14:48

Nitko nije niti tvrdio da je ta grupa teška.Ne vidim u čemu je problem.
Nego,zar nemate svoju temu?Čemu tolika potreba ovdje trolat?

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 08 jun 2013, 14:50

@ SiamoNoi
Ja ti kazem da idete direktno,u oktobru se vidimo i vratimo na ovu stranicu,ipak neka bude onako sa Dzekom,dosta vam ba trece mjesto.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 08 jun 2013, 14:55

Hrvati govore imamo najlaksu skupinu nije nam tesko, srbi govore da cemo biti topovska hrana ostalima u Brazilu. Da se razumijemo, ne govore svi ali ima pojedinaca. Dotad
slika

Trolamo zato sto nas prozivate i sto nam je ceif
15.10 - 15.06 ...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 jun 2013, 14:57

SiamoNoi je napisao/la: Nema smisla argumentirano na ovakve gluposti.Imam pametnijeg posla trenutno.
Također nikad nisam napisao da "Štimčeva igra dere guzove" kao što ovdje želiš sugerirat.I tebe očito neki kompleksi deru.Kažem ja...nije ti to dobro.
Toliko od mene na ove klaunske postove.
U pravu si. Nema smisla argumentovano odgovarati. Bolje biti klaun poput tebe. Inače, što se tiče kompleksa - pa uglavnom tu riječ koriste oni koji su u biti kompleksaši.

Čekao sam da napišeš kad je Hrvatska izgledala ovako bezidejno i ne dobih odgovor. To dovoljno govori ko je ovdje troll i ko piše klaunske postove.

Al', eto svi koji su objektivni su kompleksaši. Haj' nek' ti bude ako ćeš tako lakše zaspati.

Štimčev atomski fudbal :!:

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 08 jun 2013, 15:06

Jucer je Škotska satrala, mozda je statistika bila na nasoj strani ali ono na terenu sto su pokazali je sramota. Mozemo pricati da je Sammir odigrao katastrofalno i da je on krivac za propustenu sansu i sta ti ja znam sto nije centimetar nize nabacio Mandukicu i sto smo opcenito lose igrali. Ponovo kao i u Dinamu Sammir ce pokupiti kritike za losu igru Kovacica npr. Ono sto me iritira kod izbornika je sto se zna da je Strinic los i ofanzivno i defanzivno (kada te skot predribla onda je to cinjenica) + sto je radio preglupe prekrsaje u opasnoj zoni iskljucivo zbog nemoci. Na klupi nemamo nikoga osim tog Milica pa se pitam zasto mu ne dat priliku pa ako kiksa pozvat onog Pamica itd itd dok ne naletimo na nekog tko moze barem defanzivno odigrat solidno. Uveo je Radosevica, Sammira, Kovacica, Vidu, Andrijasevica, a Strinic ima ocito zacementirano mjesto u 11.

Stimac je zasluzio cistu 1-icu za izmijene i opcenito vodjenje utakmice prije i za vrijeme. Bilic mi je bio iritiantan zato sto nije bio nikakav autoritet, a Stimac je barem djelovao kao jedan, a ispada da je ovo jos jedan izbornik prijatelj sa igracima.

Nista nije izgubljeno cilj je plasirat se na SP, cesto smo igrali u klalifikacijama pa i onda kada smo bili treci smo jedva otisli tako da ne treba dramatizirati odmah. Stimac tempira formu za SP :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.