NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 08 jun 2013, 17:32

ALBOX je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:
Kakve veze imaju navijači sa Malešićima ako je odgođena utakmica.. :lol:
odgođena utakmica ... :D :D :D :D
TOLIKO O PREMIER LIGASIMA koji nisu dosli na utakmicu kupa u Malesice ;)
Benjo DOBRO DOSLI NAZAD :D nadam se da u toku prvenstva nece biti opet za vas "odgodenih utakmica" :mrgreen:
I šta ako nismo došli u Malešiće.. kakve veze to ima stobom, i šta je tu smiješno ja ne vidim?
7aprildomemoj je napisao/la: A ti si to bio na nekoj domaćoj utakmici Bratstva pa znaš da oni navijaju ili ne navijaju. Džaba se provaljuješ dečko :mrgreen:

Izvini molim te, evo ima vas hiljada a ;)

slika
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 08 jun 2013, 17:56

pa benjo ima nas ko Srebrenik stanovnika :lol: :lol: :lol:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 08 jun 2013, 17:56

Meni je smijesno kada jedan BIVSSIIII (DA NAGLASIM) premijerligas ne moze
organizovati dolazak na kup utakmicu :D :D :D ne meni vec svima
al sta ces daleko je to ,pare se sje..le :lol: :lol: :lol:
Molim admina da nam benji otvori stranicu gradine :mrgreen:
CDOBRO DOSO BENJO I DUGO NAM OSTO :lol: :lol: :lol:

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 08 jun 2013, 18:52

Kad je Bratstvo igralo Međurepubličku ligu SFRJ (3 liga) vi ste tad igrali međuopštinsku ligu ( 4 ranga ispod) :lol: :lol:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 08 jun 2013, 18:54

Prije 100 godina? :D

Pozdravlja te evo Damir Smajlović, pita je li ga koji vaš igrač konačno stigao.. kaže ganjaju ga i sad a kod ona dva gola prošle sezone nije ga kamera mogla uhvatiti :mrgreen:

PS: Dosta je više što se mene tiče.. lijep pozdrav.. DA$$$$$$$$$$O LOPOVE :lol:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 08 jun 2013, 19:30

Dobro došli u čaršiju u idućoj sezoni :lol: :lol: :lol: A Damira je stigo Ado Husara :mrgreen:

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 08 jun 2013, 19:56

Vitez:Bratstvo 1:0

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 08 jun 2013, 20:00

7aprildomemoj je napisao/la:Dobro došli u čaršiju u idućoj sezoni :lol: :lol: :lol: A Damira je stigo Ado Husara :mrgreen:
hahahahhaahaha... aj uredu je ne moraš me više nasmijavati.. Pozz susjed, vidimo se u Gračanici ili Srebreniku u jednom fer i korektnom meču kao i prošle sezone :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 09 jun 2013, 16:58

Šta bi sa crnim89 :lol: :lol: :lol:

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 09 jun 2013, 21:03

DOOOOOBRA :lol: :lol: :lol:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 12 jun 2013, 11:00

Znal neko ko nam danas sudi protiv Malesica ???? :D
www.nkbratstvogracanica.com

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 12 jun 2013, 11:55

cesc4 je napisao/la:Znal neko ko nam danas sudi protiv Malesica ???? :D
Ma ko god sudio, Bratstvo pobjedjuje ;) ;)

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 12 jun 2013, 12:54

cesc4 je napisao/la:Znal neko ko nam danas sudi protiv Malesica ???? :D
MIrsad Halilović :lol: :lol: :lol:

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 12 jun 2013, 19:50

Kup utakmica polufinale TK-a Bratstvo-Mladost Malešići 1:0

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 12 jun 2013, 22:00

Znal neko kad se igra ovo finale protiv Slobode ? :D
www.nkbratstvogracanica.com

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 12 jun 2013, 22:06

7aprildomemoj je napisao/la:Dobro došli u čaršiju u idućoj sezoni :lol: :lol: :lol: A Damira je stigo Ado Husara :mrgreen:
:lol: :lol: joj sledeće sezone sve čaršije,ebo PL.. :lol: :lol:
OFK Gradina Srebrenik

Bratstvo81
Kontakt:

Post Postao/la Bratstvo81 » 14 jun 2013, 14:49

Bratstvo zavrsi na 5 mjestu sasvim solidno,po meni na ovu ekipu se reba pojacati u spicu najmanje 2 igraca jer mujkica kao da nije ni bilo u ovo drugom djelu vise golova od njega dali Kadic i Šuša,takodjer trebalo bi dovesti provjerenog golmana jer ovo sad u bratstvu ovi golmani koji brane najlosi od kako gledam bratstvo i naravno dovesti dobrog jednog ili dva vezna igraca ovo pola otpustiti sto nije potrebno nezz sta je sa Panticem pa covjek u ovom djelu nije odigro 3 od 15 utakmica ja njega i zaboravio,uglavom u odbrani smo standardno dobro tu su Šuša,Kadić,Efendic ono koji konstantno igraju dobro,vezni red Kadric,Timkov,Mevkic onako nekad ok nekad ispod prosjeka za napad sam reko ovu polusezonu smo bez napada igrali a o golmanima da ne pricam,sve u svemu ocekujem jace brtstvo na jesen sa 3 ili 4 svjeza pojacanja,ako ima ko vise info slobodno pisite manite se politike cito sam predhodne postove samo se raspravlja politicki niko ekipu ne spominje a valjda zato sluzi ovj forum.

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 14 jun 2013, 16:09

Bratstvo81 je napisao/la:Bratstvo zavrsi na 5 mjestu sasvim solidno,po meni na ovu ekipu se reba pojacati u spicu najmanje 2 igraca jer mujkica kao da nije ni bilo u ovo drugom djelu vise golova od njega dali Kadic i Šuša,takodjer trebalo bi dovesti provjerenog golmana jer ovo sad u bratstvu ovi golmani koji brane najlosi od kako gledam bratstvo i naravno dovesti dobrog jednog ili dva vezna igraca ovo pola otpustiti sto nije potrebno nezz sta je sa Panticem pa covjek u ovom djelu nije odigro 3 od 15 utakmica ja njega i zaboravio,uglavom u odbrani smo standardno dobro tu su Šuša,Kadić,Efendic ono koji konstantno igraju dobro,vezni red Kadric,Timkov,Mevkic onako nekad ok nekad ispod prosjeka za napad sam reko ovu polusezonu smo bez napada igrali a o golmanima da ne pricam,sve u svemu ocekujem jace brtstvo na jesen sa 3 ili 4 svjeza pojacanja,ako ima ko vise info slobodno pisite manite se politike cito sam predhodne postove samo se raspravlja politicki niko ekipu ne spominje a valjda zato sluzi ovj forum.
Ispravka krivog navoda: Mujkić je i ove sezone ubjedljivo naš najbolji strijelac sa 11 golova :mrgreen: a peti je na listi strijelaca Prve lige FBiH. Po meni nama treba dobar golman, vezni igrač koji bi slao upotrebljive lopte Mujki i jedan špic napadač. Efendić nas najvjerojatnije napušta tako da i tu treba tražit alternativu. Eh sad, da možemo zadržat Efendića, vratit Rizvanovića i Trejića te dovest igrače na onim pozicijama koje sam ranije naveo bili bi najjači u ovoj ligi definitivno. Al ima ona stara: da je babi muda bila bi djed :mrgreen:

Bratstvo81
Kontakt:

Post Postao/la Bratstvo81 » 14 jun 2013, 16:19

7aprildomemoj je napisao/la:
Bratstvo81 je napisao/la:Bratstvo zavrsi na 5 mjestu sasvim solidno,po meni na ovu ekipu se reba pojacati u spicu najmanje 2 igraca jer mujkica kao da nije ni bilo u ovo drugom djelu vise golova od njega dali Kadic i Šuša,takodjer trebalo bi dovesti provjerenog golmana jer ovo sad u bratstvu ovi golmani koji brane najlosi od kako gledam bratstvo i naravno dovesti dobrog jednog ili dva vezna igraca ovo pola otpustiti sto nije potrebno nezz sta je sa Panticem pa covjek u ovom djelu nije odigro 3 od 15 utakmica ja njega i zaboravio,uglavom u odbrani smo standardno dobro tu su Šuša,Kadić,Efendic ono koji konstantno igraju dobro,vezni red Kadric,Timkov,Mevkic onako nekad ok nekad ispod prosjeka za napad sam reko ovu polusezonu smo bez napada igrali a o golmanima da ne pricam,sve u svemu ocekujem jace brtstvo na jesen sa 3 ili 4 svjeza pojacanja,ako ima ko vise info slobodno pisite manite se politike cito sam predhodne postove samo se raspravlja politicki niko ekipu ne spominje a valjda zato sluzi ovj forum.
Ispravka krivog navoda: Mujkić je i ove sezone ubjedljivo naš najbolji strijelac sa 11 golova :mrgreen: a peti je na listi strijelaca Prve lige FBiH. Po meni nama treba dobar golman, vezni igrač koji bi slao upotrebljive lopte Mujki i jedan špic napadač. Efendić nas najvjerojatnije napušta tako da i tu treba tražit alternativu. Eh sad, da možemo zadržat Efendića, vratit Rizvanovića i Trejića te dovest igrače na onim pozicijama koje sam ranije naveo bili bi najjači u ovoj ligi definitivno. Al ima ona stara: da je babi muda bila bi djed :mrgreen:

Ja govorim za mujkica u ovoj polusezoni a nije u cijeloj koliko je postigao golova,a sto se tice efendica trebali bi ga zadrzati a da dovedemo trejica i rizvu pa to je onda premier liga zamisli sastav Novi golman-Rizva-Šuša-Kadic-Efendic-Trejic-Kadric-Mousa-Novi vezni-Mujkic-Novi spic pa to bi bilo to ali zavisi sve od mogucnosti kluba.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.