Bratstvo81 je napisao/la:Bratstvo zavrsi na 5 mjestu sasvim solidno,po meni na ovu ekipu se reba pojacati u spicu najmanje 2 igraca jer mujkica kao da nije ni bilo u ovo drugom djelu vise golova od njega dali Kadic i Šuša,takodjer trebalo bi dovesti provjerenog golmana jer ovo sad u bratstvu ovi golmani koji brane najlosi od kako gledam bratstvo i naravno dovesti dobrog jednog ili dva vezna igraca ovo pola otpustiti sto nije potrebno nezz sta je sa Panticem pa covjek u ovom djelu nije odigro 3 od 15 utakmica ja njega i zaboravio,uglavom u odbrani smo standardno dobro tu su Šuša,Kadić,Efendic ono koji konstantno igraju dobro,vezni red Kadric,Timkov,Mevkic onako nekad ok nekad ispod prosjeka za napad sam reko ovu polusezonu smo bez napada igrali a o golmanima da ne pricam,sve u svemu ocekujem jace brtstvo na jesen sa 3 ili 4 svjeza pojacanja,ako ima ko vise info slobodno pisite manite se politike cito sam predhodne postove samo se raspravlja politicki niko ekipu ne spominje a valjda zato sluzi ovj forum.
Ispravka krivog navoda: Mujkić je i ove sezone ubjedljivo naš najbolji strijelac sa 11 golova

a peti je na listi strijelaca Prve lige FBiH. Po meni nama treba dobar golman, vezni igrač koji bi slao upotrebljive lopte Mujki i jedan špic napadač. Efendić nas najvjerojatnije napušta tako da i tu treba tražit alternativu. Eh sad, da možemo zadržat Efendića, vratit Rizvanovića i Trejića te dovest igrače na onim pozicijama koje sam ranije naveo bili bi najjači u ovoj ligi definitivno. Al ima ona stara: da je babi muda bila bi djed

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]