Ne znam o kojim momcima iz Srbije pises... Ja gledam eurosport nemacki i engleski i to je sramota sto cine.Miske10 je napisao/la:Ma pusti,prikazivace kad budu morali.Nije to samo ova utakmica protiv Latvije nego sa rijetko koje nase utakmice prikazu pregled.Da ti budem iskren,ne znam odabiru li to oni momci sa Eurosporta iz Srbije,ne bi me cudilo da su oni razlog za to.cole-ch je napisao/la:Bravo Bosanci! Cestitka od srca!
Svet ste zaludeli trpanjem protivnika.
Iako se recimo eurosport pravi lud.., bez brige, svet vrlo dobro zna za Vase rezultate/uspehe.
Sinoc sam namerno gledao pregled kvalifikacija za SP na eurosportu, u nadi da ce pokazati i Zmajeve... No nista od toga. Sramno je bilo gledati neke kilave utakmice tipa: Grcka-Litvanija, Albanija-Norveska, Italija-Ceska, a ne videti totalni fudbal, 5 ekstra gola i 20 sansi iz meca Bosne.
Srami se Evropo. Mimo Vase volje, Bosna ce vas predstavljati u Brazilu.
Za nepoverovati je da najubojitija repka nema svoje tri minute ni kada se igra krnje kolo. Ej, pokazuju Jermeniju, Litvaniju, Grcku, Norvesku... komediju, a da ne pokazu bar na tren golcinu Harisovu.