Latvija-Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

U Latviji ćemo:

1. Pobijediti
270
90%
2. Remizirati
10
3%
3. Izgubiti
19
6%

Ukupno glasova: 299

cole-ch
Kontakt:

Re: Latvija-Bosna i Hercegovina

Post Postao/la cole-ch » 08 jun 2013, 23:37

Miske10 je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:Bravo Bosanci! Cestitka od srca!

Svet ste zaludeli trpanjem protivnika.
Iako se recimo eurosport pravi lud.., bez brige, svet vrlo dobro zna za Vase rezultate/uspehe.
Sinoc sam namerno gledao pregled kvalifikacija za SP na eurosportu, u nadi da ce pokazati i Zmajeve... No nista od toga. Sramno je bilo gledati neke kilave utakmice tipa: Grcka-Litvanija, Albanija-Norveska, Italija-Ceska, a ne videti totalni fudbal, 5 ekstra gola i 20 sansi iz meca Bosne.
Srami se Evropo. Mimo Vase volje, Bosna ce vas predstavljati u Brazilu.
Ma pusti,prikazivace kad budu morali.Nije to samo ova utakmica protiv Latvije nego sa rijetko koje nase utakmice prikazu pregled.Da ti budem iskren,ne znam odabiru li to oni momci sa Eurosporta iz Srbije,ne bi me cudilo da su oni razlog za to.
Ne znam o kojim momcima iz Srbije pises... Ja gledam eurosport nemacki i engleski i to je sramota sto cine.
Za nepoverovati je da najubojitija repka nema svoje tri minute ni kada se igra krnje kolo. Ej, pokazuju Jermeniju, Litvaniju, Grcku, Norvesku... komediju, a da ne pokazu bar na tren golcinu Harisovu.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 jun 2013, 23:41

Na iskustvo iznudio crveni karton. E svašta ćeš pročitati na ovom forumu.
Vi se uhvatili ko pijan plota nekih smiješnih fraza koje samo pišu hejteri onoga što predstavlja Zahirović.
Kako vas nije stid ? Momak je odigrao pola kvalifikacija od prve do zadnje minute, i sada vi nakon
što je u jednoj utakmici Rahimić dobio prednost ispred Zahirovića, vi generala kujete u zvijezde, a
jedva ste dočekali priliku da popljujete Zahirovića.

Što nije igrao Rahimić u nama svima najjačoj utakmici kvalifikacija protiv Grčke ? Bio je spreman, zašto
sjedio na klupi ? Samo izmišljate neke glupe fraze da biste dokazali nešto u što niti sami ne vjerujete.
Svaki, ama baš svaki igrač posluži svojoj svrsi u utakmici, i ja, koji sam bio protiv stavljanja Rahimića
u prvih 11 protiv Latvijaca sam shvatio da ovisi od suparničke reprezentacije i njihove igre biranje profila
igrača na određenoj poziciji u timu.

Ajd što mrzite, al da imate argumente za te svoje fraze, njegove greške koje su neposredno ili posredno
dovele do toga da smo primili gol razumio bih. Momak ono što se od njega traži jako dobro odrađiva i nema
razloga da svoje frustracije prema njemu iznova i iznova pokazujete ničim izazvani.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 08 jun 2013, 23:45

Sazrili smo maksimalno.Kad se sjetim one tuge,bojkota igrača,navijača,poraza od Moldavije na polupraznom Koševu,poraza od Rumunije u tmurno jesenje veče pred 3.000 gledalaca...konačno imamo ozbiljnu reprezentaciju.Reprezentaciju koju svak gleda sa respektom.Gotovo sam uvjeren da ćemo na SP-u(idemo valjda bemu miša)ostaviti zapažen dojam.SP je prava prilika.Tu je lakše igrati nego na EP-u.Izuzmemo li Brazil i Argentinu,teško da ima nekih jačih reprezentacija iz ostatka Svijeta.Afrikanci su skloni oscilacijama i nemaju zajedništvo u ekipi,azijati se mogu dobiti.Uz malo sreće u ždrijebu,prolazimo skupinu a nakon toga sve je moguće.Nije ovo nikakvo euforično razmišljanje već realan optimizam.Pokazali smo da možemo ravnopravno igrati sa Španijom,Francuskom,Grčkom,Njemačkom...Ljeto 2014 će biti dobro ljeto.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 09 jun 2013, 00:21

cole-ch je napisao/la:
Miske10 je napisao/la:

Iako se recimo eurosport pravi lud.., bez brige, svet vrlo dobro zna za Vase rezultate/uspehe.
Sinoc sam namerno gledao pregled kvalifikacija za SP na eurosportu, u nadi da ce pokazati i Zmajeve... No nista od toga. Sramno je bilo gledati neke kilave utakmice tipa: Grcka-Litvanija, Albanija-Norveska, Italija-Ceska, a ne videti totalni fudbal, 5 ekstra gola i 20 sansi iz meca Bosne.
Ma pusti,prikazivace kad budu morali.Nije to samo ova utakmica protiv Latvije nego sa rijetko koje nase utakmice prikazu pregled.Da ti budem iskren,ne znam odabiru li to oni momci sa Eurosporta iz Srbije,ne bi me cudilo da su oni razlog za to.
Ne znam o kojim momcima iz Srbije pises... Ja gledam eurosport nemacki i engleski i to je sramota sto cine.
Za nepoverovati je da najubojitija repka nema svoje tri minute ni kada se igra krnje kolo. Ej, pokazuju Jermeniju, Litvaniju, Grcku, Norvesku... komediju, a da ne pokazu bar na tren golcinu Harisovu.
Prijatelju,ja gledam Eurosport na koje su komentatori neki momci iz Srbije,zato pitam a tebi svaka cast na korektnosti.

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 09 jun 2013, 00:24

zizu1991 je napisao/la:Na iskustvo iznudio crveni karton. E svašta ćeš pročitati na ovom forumu.
Vi se uhvatili ko pijan plota nekih smiješnih fraza koje samo pišu hejteri onoga što predstavlja Zahirović.
Kako vas nije stid ? Momak je odigrao pola kvalifikacija od prve do zadnje minute, i sada vi nakon
što je u jednoj utakmici Rahimić dobio prednost ispred Zahirovića, vi generala kujete u zvijezde, a

Što nije igrao Rahimić u nama svima najjačoj utakmici kvalifikacija protiv Grčke ? Bio je spreman, zašto
sjedio na klupi ? Samo izmišljate neke glupe fraze da biste dokazali nešto u što niti sami ne vjerujete.
Svaki, ama baš svaki igrač posluži svojoj svrsi u utakmici, i ja, koji sam bio protiv stavljanja Rahimića
u prvih 11 protiv Latvijaca sam shvatio da ovisi od suparničke reprezentacije i njihove igre biranje profila

Ajd što mrzite, al da imate argumente za te svoje fraze, njegove greške koje su neposredno ili posredno
dovele do toga da smo primili gol razumio bih. Momak ono što se od njega traži jako dobro odrađiva i nema
razloga da svoje frustracije prema njemu iznova i iznova pokazujete ničim izazvani.
Ne znam zasto ti je problem to,ja tako mislim i to je to.Zahirovic nema kvalitet za takvu reprezentaciju kakva smo mi.I da,na iskustvo nad nekim drugim onaj faul ne bi bio ni zuti karton.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 jun 2013, 00:29

Tako je, na iskustvo je postavio nogu da mu je zašivaju pored terena, postavio ju je milimetarski tačno da start i ozlijeda izgledaju dovoljno gadno, ali da ipak može nastaviti uz liječničku pomoć utakmicu bez problema.
Nemoj da me zayebavaš. :lol:

Baš me čudi što je on odigrao pola kvalifikacija od prve do posljednje minute. Sigurno nije Pape imao pored sebe
stručnjaka kao što si ti da mu kaže da ovaj ništa ne valja.

jbmilan
Kontakt:

Post Postao/la jbmilan » 09 jun 2013, 00:33

Rahimic je igrao od prve minute iz istog(slicnog) razloga zasto je Visca (a i Stevanovic) usao u igru prvi ;)
Amicci Di Nessuno

Vječna Ljubav Čeličnog Grada

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 09 jun 2013, 00:36

rahimic je isto tako mogao dobiti crveni nakon 2 minute, kad je zgazio latvijca kao sto je to onaj iz zrinjskog uradio zoloticu. sigurno na iskustvo ;)

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 09 jun 2013, 00:40

Miske10 je napisao/la:

Ti momci su legende i da je do njih garant bi prenosili cijelu tekmu :mrgreen:
Sve na eurosportu se montira u centrali koja je u Parizu a ostali ubacuju samo komentatore.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jun 2013, 00:46

dino-92 je napisao/la:rahimic je isto tako mogao dobiti crveni nakon 2 minute, kad je zgazio latvijca kao sto je to onaj iz zrinjskog uradio zoloticu. sigurno na iskustvo ;)
Sta ima kakav si? Albanija,Bjelorusija i sad Latvija.Dobise crvene kartone zahvaljujuci kome?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 jun 2013, 00:47

Sabinho je napisao/la:
dino-92 je napisao/la:rahimic je isto tako mogao dobiti crveni nakon 2 minute, kad je zgazio latvijca kao sto je to onaj iz zrinjskog uradio zoloticu. sigurno na iskustvo ;)
Sta ima kakav si? Albanija,Bjelorusija i sad Latvija.Dobise crvene kartone zahvaljujuci kome?
Bjelorusija radi Dzeke ;) . Albanije se ne sjecam.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jun 2013, 00:48

Goalgetter je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Bjelorusija radi Dzeke ;) . Albanije se ne sjecam.
Dva su dobili jarane,a nad Dzekom je bio drugi zuti ;)

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 09 jun 2013, 00:49

vrebac86 je napisao/la:
TMovac je napisao/la:
sedra je napisao/la:Upravo sad ugleda negdje da je onaj pobjegulja Seferovic zabio za Svicarce. :geek: :o
Al haj sretno mu bilo,samo da pokupimo ove ostale sto trebaju da srede papire :D
Ja gledao tekmu i navijao za Gruziju,volio bih da Albanci zeznu Svicarce i odu direkt u Brazil,a onda dabogda Svica u barazu izvukla Portugal

Sto se Rahimica tice treba otici u Brazil da se covjek oprosti kako treba,ali mi nebi igrao duze od 10-15 minuta po tekmi.Ono uvodio bi zadnjih 15 minuta kada budemo zatvarali tekmu pri vodstvu od 2:0,a forsirao bi malog Zolu na njegovom mjestu ili Besica.Svaka cast Zahi al po meni ova 2 imaju veci potencijal,mladji su,a nisu nista losiji od Zahe kvalitetom
neka ta dva iduce kvalifikacije iznesu na ledima , pa neka igraju onda Euro!
Nisam rekao da ni on ne treba ici u Brazil,ali smatram da su ova 2 kvalitetnija od Zahe i momci su zaslužili da se lagano uvode u A tim,Besic je lagano dobivao priliku,nadam se da ce je i Zola dobiti kada se oporavi i vrati u formu.Svakom treba odati priznanje (po zaslugama),ali nikome ne smije biti mjesto zagarantovano.Svi se za njega trebaju izboriti i zasluziti ga.Isto sad da Dzeko predze u Chelsea i da mu Murinjo kaze halali Dzeksone al ma kako dobro radio i trudio se ne mozes u prvu postavu,jer ono znas Tores je tu duze i zaduzio nas je jeb.ga mora igrati ma u kakvoj formi da je.I kako onda motivirati igraca da radi jos bolje,da se jos vise trudi,a ovog drugog da se ne opusti i da kaze hebe mi se ja imam zagarantovano mjesto.

@Sabinho mislio sam na Kipar a napisao Gruziju,lapsus je.bga
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 jun 2013, 00:49

Baš gledam ima možda 20 - ak minuta na FIFA - inoj stranici da vidim ima li izvještaj sa naše utakmice sa Latvijom.
Znači samo golovi, i statistika su postavljeni. Ko je igrao, kada su golovi pali, izmjene i sastavi. Katastrofa.

Niti jedan članak o našoj pobjedi ja nisam našao. Ako sam pogrešno vidio, neka me neko slobodno uputi na taj članak i postavi link.

Sabinho je napisao/la:zahvaljujuci kome?
Zahvaljujući neopreznosti svojih igrača.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 jun 2013, 00:51

Sabinho je napisao/la: Dva su dobili jarane,a nad Dzekom je bio drugi zuti ;)
Onda oke, mislio sam da si na drugi zuti mislio.

Dobro, sigurno tu ima i doza iskustva, ali ne vidim neki prevelik uticaj Rahimica. Protiv Latvije je odigrao sasvim solidno, par puta sa svojom rutinom lukavo ukrao lopte Latvijcima.

@Zizzu1991

Postavili su na Njemackoj verziji kratak clanak, da je Bosna na putu za SP, i naveli strijelce i kratak izvjestaaj utakmice.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jun 2013, 00:55

Pricajte sta hocete,Rahimic je jedan od temelja ove danasnje reprezentacije,i sigurno da jos uvijek moze biti od velike koristi na terenu ;) Prije godinu dana je bio standardan u reprezentaciji,nije igrao u klubu i svi su mu klicali,medjutim evo vrsni poznavatelji se sad probudise i pocese pametovati.Samo nastavite,svejedno vase misljenje nece imati prevelik znacaj kad Pape bude sastavljao tim. RAHIMICU CARE!!!

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 09 jun 2013, 01:11

Sabinho je napisao/la:
cuj zahvaljujuci kome? ispade da je rahimic trazio da ga latvijac polomi. samo sam rekao da smo zbog njegove sporosti mogli ostati sa igracem manje odma na pocetku utakmice.
moze proci protiv latvije gdje se 90 minuta igra u njihovij polovini. a kako ce to izgledati protiv malo jacih reprezentacija ostaje da vidimo. da makar povremeno dobija minute u cska nebi imao nista protiv. rekao bi i tamo mu vjeruju da moze pomoci u nekim situacijama, pa nek igra i kod nas. ovako ga nerado gledam kod nas.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 jun 2013, 01:13

zizu1991 je napisao/la:Na iskustvo iznudio crveni karton. E svašta ćeš pročitati na ovom forumu.

Bravo ljudino.

Previše se ovdje pljuje Zahirović, naravno bez potrebe.
Ne daj Bože da igra u Želji, poredili bi ga ovdje sa Yayom sad.

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 09 jun 2013, 01:19

stvarno,meni Zahirović dobar,pričajte šta hoćete ;)
sad smo se nešto digli jer smo pred Brazilom,ali nismo mi repka koja ima toliki kapacitet igrača da uzimamo ili odbacujemo takve kao Zahirović pogotovo jer nikad nije razočaraoa možda jest bio malo lošiji nekad,ali dobar. :mrgreen:

Fergie
Kontakt:

Post Postao/la Fergie » 09 jun 2013, 03:37

[youtube][/youtube]

Sad cu da razbijem staklo :lol: :lol:
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.