NBA History
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA History
ali se ne gleda samo NBA učinak, nego cjelokupna karijera. ja nabrojah trojicu igrača i trojicu trenera koji su ušli, a nikada nisu igrali i trenirali u NBA. ima ih još koji nikad nisu igrali ili trenirali pa su ušli u Naismithov Basketball hall of fame. u prvoj generaciji 1959, osim Mikana koji je igrao u NBA, svi ostali nisu čak ni igrali u NBA, a samo mislim Walter Kennedy je imao veze sa NBA kao osnivač.
Hill o kojem smo počeli priču će ući, jer je imao briljantnu NCAA karijeru i jer je imao odličan početak NBA karijere. možda je bolje bilo da si napisao "kad je ušao Ralph Sampson, ući će i Hill"...
Hill o kojem smo počeli priču će ući, jer je imao briljantnu NCAA karijeru i jer je imao odličan početak NBA karijere. možda je bolje bilo da si napisao "kad je ušao Ralph Sampson, ući će i Hill"...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
U Hall of Fame ne ulaze samo oni koji su ostvarili uspjeh u NBAu. Ima masa trenera koji su radili u NCAAu pa su ušli u HOF.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
znamo da ne ulaze ali vidite da pise "kada bi gledali samo nba" 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
ovo pišefilip13 je napisao/la:LenBias je napisao/la:
zanimljiv clanak vezan za Hillakoji je vas odgovor na anketi?
ako su snpr. abonis i petrović ušliu hall of fame ne vidim zbog čega ne bi hill ušao

Pasha je napisao/la:ali se ne gleda samo NBA učinak, nego cjelokupna karijera. ja nabrojah trojicu igrača i trojicu trenera koji su ušli, a nikada nisu igrali i trenirali u NBA. ima ih još koji nikad nisu igrali ili trenirali pa su ušli u Naismithov Basketball hall of fame. u prvoj generaciji 1959, osim Mikana koji je igrao u NBA, svi ostali nisu čak ni igrali u NBA, a samo mislim Walter Kennedy je imao veze sa NBA kao osnivač.
ili k.c. jones
mislim na ovo:Pasha je napisao/la:ovo pišefilip13 je napisao/la:LenBias je napisao/la:
zanimljiv clanak vezan za Hillakoji je vas odgovor na anketi?
ako su snpr. abonis i petrović ušliu hall of fame ne vidim zbog čega ne bi hill ušao
filip13 je napisao/la:gledajući nba učinak moglo bi se raspravljati zaslužuju li sabonis i petrović ulazak u hall of fame
ja i jesam reagovao na prvi odgovor, odnosno ovo šta sam boldirao i zacrvenio. tako da sam dao objašnjenje na to.
a također sam dao u jednom drugom svom postu bolje poređenje, "ako je ušao Ralph Sampson, ući će i Hill".
a također sam dao u jednom drugom svom postu bolje poređenje, "ako je ušao Ralph Sampson, ući će i Hill".
Pasha je napisao/la:ja i jesam reagovao na prvi odgovor, odnosno ovo šta sam boldirao i zacrvenio. tako da sam dao objašnjenje na to.
da malo cjepidlačim,ako je ušao npr. worthy mislim da i hill zaslužuje
pa ne bih se baš složio. Worthy-jeva karijera kao izuzetno bitnog člana LA Showtimea i osvajača NBA titula, pa čak i osvajača MVP finala, je gledajući samo NBA karijeru dosta uspješnije od Sampson-ove, kao i i Hill-ove. a još kad dodaš i osvojenu NCAA titulu sa North Carolina-om...
Pasha je napisao/la:pa ne bih se baš složio. Worthy-jeva karijera kao izuzetno bitnog člana LA Showtimea i osvajača NBA titula, pa čak i osvajača MVP finala, je gledajući samo NBA karijeru dosta uspješnije od Sampson-ove, kao i i Hill-ove. a još kad dodaš i osvjenu NCAA titulu sa North Carolina-om...
sampson je imao slabiju karijeru,njega su baš povrede sjebale ,čak i više nego hilla,ali mislim da je hill imao bolju karijeru nego worthy,tu su negdje
čekaj, je li ti gledaš statističke brojke ili cjelokupni doprinos ekipi?
ako ćemo gledati statističke brojke Hill je u prvim godinama karijere imao dosta bolju karijeru. Worthy je igrao kratko, mislim samo 10 godina, ali u tih 10 godina je osvojio 3 titule, a uz to bio i MVP finala jednom.
ako ćemo gledati statističke brojke Hill je u prvim godinama karijere imao dosta bolju karijeru. Worthy je igrao kratko, mislim samo 10 godina, ali u tih 10 godina je osvojio 3 titule, a uz to bio i MVP finala jednom.
Pasha je napisao/la:čekaj, je li ti gledaš statističke brojke ili cjelokupni doprinos ekipi?
i jedno i drugo,zato i kažem da su tu negdje
možemo mi ovako u nedogled.
moje mišljenje je da je Worthy-jeva karijera veća od Hillove, a da su Hillova i Sampsonova karijera tu negdje. ti misliš drugačije.
znači stvar ličnog ubjeđenja...
moje mišljenje je da je Worthy-jeva karijera veća od Hillove, a da su Hillova i Sampsonova karijera tu negdje. ti misliš drugačije.
izjednacit karijeru igraca kao sto je worthy i hilla je bezobrazno u najmanju ruku, spletom okolnosti je worthy za njega na kraju krajeva institucija i pojam u kosarci, ne moze se misljenje zasnovati na "sta bi bilo kad bi bilo" kao sto to radi ogromna vecina na ovom forumu, mogu i ja sada napisati da je t-mac bolji od kobea jer je eto imao veci potencijal a to sto se on raspao rano a ovaj se naosvajao trofeja u medjuvremenu to macku o rep znaci?
urazumite se malo ljudi kada pisete neke stvari, cuj worthy i hill, molim vas nemojte takvih stvari 

Pasha je napisao/la:možemo mi ovako u nedogled.
molje mišljenje je da je Worthy-jeva karijera veća od Hillove, a da su Hillova i Sampsonova karijera tu negdje. ti misliš drugačije.
ništa ne fali malo raspravljati
LenBias je napisao/la:izjednacit karijeru igraca kao sto je worthy i hilla je bezobrazno u najmanju ruku, spletom okolnosti je worthy za njega na kraju krajeva institucija i pojam u kosarci, ne moze se misljenje zasnovati na "sta bi bilo kad bi bilo" kao sto to radi ogromna vecina na ovom forumu, mogu i ja sada napisati da je t-mac bolji od kobea jer je eto imao veci potencijal a to sto se on raspao rano a ovaj se naosvajao trofeja u medjuvremenu to macku o rep znaci?urazumite se malo ljudi kada pisete neke stvari, cuj worthy i hill, molim vas nemojte takvih stvari
za hilla je institucija u košarci,bar je to moje mišljenje,npr. magic,bird,worthy nije taj nivo nikada bio da bi on za jednog hilla bio institucija,worthy ima tri titule prvaka,svaka čast,hill je više puta izabran u najbolje petorke lige,tako da su po meni oni tu negdje,i ne možeš poređenje njih dvojice izjednačavati sa poređenjem bryanta i mcgradya,niđe veze je to
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Hvala ti za ovaj klip @rio....Kakav covjek i velicina,nevezano za kosarkaski teren gdje je bio superzvijezda...Cijenim ljudske kvalitete prije svega,a ovaj covjek je definitivno uzor kakvih je sve manje!
worthy je bio MVP finala u showtime eri. ako ti je to slabo, ne znam onda sta je veliko...filip13 je napisao/la:LenBias je napisao/la:izjednacit karijeru igraca kao sto je worthy i hilla je bezobrazno u najmanju ruku, spletom okolnosti je worthy za njega na kraju krajeva institucija i pojam u kosarci, ne moze se misljenje zasnovati na "sta bi bilo kad bi bilo" kao sto to radi ogromna vecina na ovom forumu, mogu i ja sada napisati da je t-mac bolji od kobea jer je eto imao veci potencijal a to sto se on raspao rano a ovaj se naosvajao trofeja u medjuvremenu to macku o rep znaci?urazumite se malo ljudi kada pisete neke stvari, cuj worthy i hill, molim vas nemojte takvih stvari
za hilla je institucija u košarci,bar je to moje mišljenje,npr. magic,bird,worthy nije taj nivo nikada bio da bi on za jednog hilla bio institucija,worthy ima tri titule prvaka,svaka čast,hill je više puta izabran u najbolje petorke lige,tako da su po meni oni tu negdje,i ne možeš poređenje njih dvojice izjednačavati sa poređenjem bryanta i mcgradya,niđe veze je to
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
KK_Bosna je napisao/la:worthy je bio MVP finala u showtime eri. ako ti je to slabo, ne znam onda sta je veliko...filip13 je napisao/la:LenBias je napisao/la:izjednacit karijeru igraca kao sto je worthy i hilla je bezobrazno u najmanju ruku, spletom okolnosti je worthy za njega na kraju krajeva institucija i pojam u kosarci, ne moze se misljenje zasnovati na "sta bi bilo kad bi bilo" kao sto to radi ogromna vecina na ovom forumu, mogu i ja sada napisati da je t-mac bolji od kobea jer je eto imao veci potencijal a to sto se on raspao rano a ovaj se naosvajao trofeja u medjuvremenu to macku o rep znaci?urazumite se malo ljudi kada pisete neke stvari, cuj worthy i hill, molim vas nemojte takvih stvari
ko je rekao da je slabo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.