Sportski komentatori

BaDa12
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la BaDa12 » 09 jun 2013, 14:57

Što se mene tiče, Kemo je vrlo profesionalno ispratio ovaj, zamalo historijski, gol Edina. Sve taman kako treba. Draže mi je ovo čuti, nego da je nabrajao da ga ljubi mama Belma, tata ____, sestra Merima i cijela Bosna i Hercegovina.

Marjan je solidan, ali često ide na silu. A, pogotovo me iznervirao sad kad govori da "namjerno i u inat sve radi".
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 09 jun 2013, 15:02

SportKlub ima najjače komentatore. ;)
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jun 2013, 15:06

BaDa12 je napisao/la:Što se mene tiče, Kemo je vrlo profesionalno ispratio ovaj, zamalo historijski, gol Edina. Sve taman kako treba. Draže mi je ovo čuti, nego da je nabrajao da ga ljubi mama Belma, tata ____, sestra Merima i cijela Bosna i Hercegovina.

Marjan je solidan, ali često ide na silu. A, pogotovo me iznervirao sad kad govori da "namjerno i u inat sve radi".
Od tebe dosta,ovo uopste nije bio Kemo,nego Zoran Suko! Nemoj vise svega ti.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 09 jun 2013, 15:16

Sabinho je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:Što se mene tiče, Kemo je vrlo profesionalno ispratio ovaj, zamalo historijski, gol Edina. Sve taman kako treba. Draže mi je ovo čuti, nego da je nabrajao da ga ljubi mama Belma, tata ____, sestra Merima i cijela Bosna i Hercegovina.

:mrgreen: Totalno sam u drugom poslu trenutno, da na to ne obratih pažnju. I takav Šuko je bolji od preforsiranog Marjana, to je poenta.

A, nemoj s takvim tonom sa mnom, zemljače. ;)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 09 jun 2013, 15:25

Marjan je dobar komentator, ali pretjerivao je ovog puta sa pozdravljanjem i sl. Iako ima iritantan glas, meni bolje je slušati njega nego recimo Ahmetovića koji i kod najzanimljivije utakmice može napraviti da se osjećaš kao da si na mevludu. Ja padnem u depresiju nakon utakmica koje on prenosi.
Don't hate what you don't understand.

filip13

Post Postao/la filip13 » 09 jun 2013, 15:56

Sabinho je napisao/la:

:lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 jun 2013, 16:21

Marjan je živa enciklopedija. 8-)

Da se razumijemo, i sam sam mišljenja da često sili neke stvari i da pokušava "uvesti neki fazon". Al' ja bih radije slušao njega i kojekakve lekcije negoli se nervirao sa Ahmetovićem, Spahom, Šukom, Kristićem, Bilićem i Vugdalićem. :mrgreen:

Marjan je hiperaktivan lik. Ne šuti, jer ne umije. :lol: Ja mu to ne uzimam za zlo. Naravno, ne podržavam silna pozdravljanja tokom prijenosa, ali bolje i to nego muk. :lol:

Činjenica je da su Ahmetović i društvo u stanju pomiješati Younga i Carricka. Eto koliko su oni u stanju skoncentrisati se na prijenos, pripremiti se par sati prije ulaska u komentatorsku kabinu i kvalitetno odraditi 90 minuta. Što je najžalosnije, isti ti likovi su bezgrešni. Hej, pa zar je moguće da jedan komentator pogriješi?! :mrgreen: Znači, bude usporen snimak i jasno je da su pogriješili, ali oni ni mukajet. Zar je teško izviniti se? :roll:

U biti, mi nemamo dobrih komentatora. Ili, da se bolje izrazim, naše tv kuće nemaju. Avdić je na Areni, Radončić (rukomet) na AJB-u, a ne sjećam se šta je sa Majerom (košarka). :?

Nemaju vala ni Hrvati. Blažička (Formula 1) nema ni na mapi, Božo Sušec je odavno izgubio kompas, njegov sin nikad i nije bio dobar, Balog umrtvi utakmicu k'o Ahmetović... Koga bih tu mogao izdvojiti? Ćosića, Miću i Velu. S tim da Velu dugo nisam čuo. :?

SK i Arene imaju najbolje komentatore. Istina, i u njihovom žitu ima kukolja, ali ima i profesionalaca koji me baš "nafuraju" i natjeraju da ne promijenim kanal. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 jun 2013, 16:25

U komentarima Vlada Majera ćemo uživati u septembru sa Eurobasketa 8-) i dalje je na BHT 1, komentariso je ovu finalnu seriju Široki-Igokea iz Širokog utakmice, dobro je odradio i onaj Davis Cup iz Mostara ;)

Sve u svemu najkvalitetniji komentator na BHT-u
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jun 2013, 16:25

Zna li neko sta je sa Radoncicem?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 jun 2013, 16:27

Sabinho je napisao/la:Zna li neko sta je sa Radoncicem?
Prešao je na AJB.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 jun 2013, 16:27

Sabinho je napisao/la:Zna li neko sta je sa Radoncicem?
Baca i dalje listiće nakon dnevnika :lol:

filip13

Post Postao/la filip13 » 09 jun 2013, 16:35

legenda reala je napisao/la:U komentarima Vlada Majera ćemo uživati u septembru sa Eurobasketa 8-) i dalje je na BHT 1, komentariso je ovu finalnu seriju Široki-Igokea iz Širokog utakmice, dobro je odradio i onaj Davis Cup iz Mostara ;)

tačno

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 09 jun 2013, 17:42

legenda reala je napisao/la:U komentarima Vlada Majera ćemo uživati u septembru sa Eurobasketa 8-) i dalje je na BHT 1, komentariso je ovu finalnu seriju Široki-Igokea iz Širokog utakmice, dobro je odradio i onaj Davis Cup iz Mostara ;)

kakvi su debili na BHT-u ne bi me cudilo da onaj hadalj Aleksandar Babic komentarise nase tekme :?
Vlado Majer i Edin Avdic dva daleko najbolja nasa kom. za kosarku (msm. da su prije radili zajedno NCAA :) )
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 jun 2013, 17:48

Navjerovatnije da će se mijenjait po jednu utakmicu Majer i Babić.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 jun 2013, 18:27

Neutral je napisao/la:Navjerovatnije da će se mijenjait po jednu utakmicu Majer i Babić.
A jednu doktor Belmin :mrgreen: :P

Iako Karamehmedović je meni jako moćan komentator za košarku, baš se ono uživi u utakmicu, on i Vlado za repku samo, ovaj Aco Babić je loš, mrtav nekakav
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

filip13

Post Postao/la filip13 » 09 jun 2013, 18:30

legenda reala je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Navjerovatnije da će se mijenjait po jednu utakmicu Majer i Babić.
A jednu doktor Belmin :mrgreen: :P

Iako Karamehmedović je meni jako moćan komentator za košarku, baš se ono uživi u utakmicu, on i Vlado za repku samo, ovaj Aco Babić je loš, mrtav nekakav

možda,ali je po znanju daleko,daleko slabii od majera

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 09 jun 2013, 19:52

Mislim da bi Marjan lupao manje gluposti da ima stručnog sukomentatora uz sebe. Onaj lik što je bio u studiju sad protiv Latvije, bivši igrač Sarajeva, čini se ok za tu funkciju. Ili Muhamed Konjić...
NAPRIJED NARODE!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 jun 2013, 20:16

Iako ne podnosim Marjana mislim da je Bilić ubjedljivo najlošiji u ovoj plejadi komentatora.Kao da si postavio Klingonca za mikrofon.Znači emocije nula.Hodža na dženazi unese više emocija od Bilića.

Tri jahača apokalipse Marjan - Vugdalić - Bilić. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 09 jun 2013, 21:18

Posto nema Bahe, nadam se da cete se sliozit da je Velid Spaho extra komentator, unese se :D Sjetite se samo lp Real-Dortmunt kako je covjek komentarisao finis utakmice, ono nikad niko ne moze ponoviti, pefekcija, kud ces dalje kad prenosi Ski Skokove ucini ti zanimljivije 638%. :D

Kemo Ahmetovic je jedino dobar kad bude gol pa ono: "Hohoho uhu ohoo" :lol:

Ovi ostali su isti, osim Debilić, on je ispod dna, mislim na Borisa.

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 09 jun 2013, 23:14

Nažalost imamo mi mnogo gore probleme od Marjana i naših komentatora a to je da još jedno yebeno veliko natjecanje tj. ovog puta SP 2014 u Brazilu ćemo gledati na državnoj televiziji sa "600x400" rezolucijom, 4:3 omjerom slike i "kvalitetom" iste kakva se viđa u "egzotičnim" zemljama tipa Zimbabve, Zambija, Malavi,Tanzanija...

Da stvar bude još gora, velike su šanse da će ta ista državna televizija po prvi puta prenositi svoju reprezentaciju na nekom velikom takmičenju te tako svima slati izuzetno nekvalitetan program koji će nažalost mnoge otjerati da svoju reprezentaciju koja po prvi puta igra na SP i stvara istoriju, gledaju po stranim televizijama. Bruka i sramota! Ovo važi i u slučaju da nismo na prvenstvu, pa pobogu 2014 je godina a oni nam za sva velika i najpopularnija takmičenja u svijetu (Olimpijske igre, SP, EP, Liga Prvaka itd...) daju kvalitet iz 80-ih kao da se nalazimo u Sjevernoj Koreji, kao da je našu zemlju progutala crna rupa pa nas izbacila u 2014 sa zaostalom tehnologijom iz 80-ih.. Prošlo EP sam morao gledati na ZDF-u i ARD-u jer signal koji daje BHT izgleda očajno pogotovo ko ima veće HD televizije, na njima se još bolje "vidi" sav jad i bijeda slike državne televizije...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.