FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Saurman » 30 nov 2009, 23:43

kod mene ti tece švabsko-spanska krv sto bi znacilo FCB-FCB :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 nov 2009, 23:50

tax je napisao/la: ako mislis na mene imas moje postove stare oko godinu gdje podrzavam bayern i simpatisem ga od ere kuffura i elbera to jest od neke 1996
lijep tebi pozdrav
svaka cast tax :P , jos malo, tj. koja godina i tu je to negdje otkada volimo/simpatisemo ovog velikana :D
ps:nisam mislio na tebe, ali eto odgovori ti usput 8-)
Saurman je napisao/la:kod mene ti tece švabsko-spanska krv sto bi znacilo FCB-FCB :D
bravo majstore, osim Baye, koji je neprikosnoven u svemu, Barsa mi je veoma draga. tako da za tebe mogu reci...djesi bruder :D

@sarajlija
kesi te zube :mrgreen: jos malo, a onda vi trazite nekakav spektakl ala getafe ;) , ako i to mozete sebi priustiti :D
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 nov 2009, 23:52

My dream is to fly............ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ROBBERY ist Zuruck...
Ako se vrate protiv Italijana, ulazem sve sto imam na nasu pobjedu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sa letecim medvjedicima, ima da haramo Torinom.......
Sa novim uspjesima, dolaze i novi navijaci.....
Za nekoliko sedmica pocece prelaziti na nasu stranu iz Reala i Uniteda. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 30 nov 2009, 23:55

omerbavarac je napisao/la:My dream is to fly............ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ROBBERY ist Zuruck...
Ako se vrate protiv Italijana, ulazem sve sto imam na nasu pobjedu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Za nekoliko sedmica pocece prelaziti na nasu stranu iz Reala i Uniteda. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Spustite se malo !
Dobili smo jedan Hanover ,koji spada u osrednje klubove Bu-Li,jeste da je bila bolja igra od proslih utakmica ,ali opet malo sabura nebi bilo na odmet!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 nov 2009, 23:57

bavarian_bk je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:My dream is to fly............ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ROBBERY ist Zuruck...
Spustite se malo !
Dobili smo jedan Hanover ,koji spada u osrednje klubove Bu-Li,jeste da je bila bolja igra od proslih utakmica ,ali opet malo sabura nebi bilo na odmet!
Jarane, ovo sam sve rekao pod uslovom da se vrati Robbery. :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 01 dec 2009, 00:00

omerbavarac je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:
ROBBERY ist Zuruck...
Spustite se malo !
Jarane, ovo sam sve rekao pod uslovom da se vrati Robbery. :mrgreen: :mrgreen:
Ma nisu ni oni ,sad neznam ti ni ja ko ,ali nisu .
Jesu dobri ,al da mogu donijeti sami prevagu ,nevrim u to! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 dec 2009, 00:04

Brate vjeruj..... Mogu donijeti prevagu, i to kakvu. Upamti, ako budu igrali, bicemo bolji za 60%, ako ne i vise. ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 dec 2009, 00:07

Pa kakav Hannover. Briga me za njih i ostale klubove, čak me briga za ove preostale 3 utakmice u Bundesligi. Ja hoću pobjedu u Torinu i sve ove tužne situacije u koje su me dovodili biti će im oprošteno.

Očekujem strašnu utakmicu, Juve ili Bayern će reći zbogom, nadam se Stara Dama jer je ostarila.

Nade
Kontakt:

Post Postao/la Nade » 01 dec 2009, 00:34

Sjeca li se ko koji je sastav izasao protiv Lisabonskog Sportinga.....Mislim da sa takvom taktikom trebate igrati :lol:

:roll: Bez Bilala nema nista od toga...
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 01 dec 2009, 00:38

Rz88 je napisao/la:Pa kakav Hannover. Briga me za njih i ostale klubove, čak me briga za ove preostale 3 utakmice u Bundesligi. Ja hoću pobjedu u Torinu i sve ove tužne situacije u koje su me dovodili biti će im oprošteno.

Očekujem strašnu utakmicu, Juve ili Bayern će reći zbogom, nadam se Stara Dama jer je ostarila.

:lol: :lol: :lol:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 dec 2009, 00:46

TheManiacs je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:Pa kakav Hannover. Briga me za njih i ostale klubove, čak me briga za ove preostale 3 utakmice u Bundesligi. Ja hoću pobjedu u Torinu i sve ove tužne situacije u koje su me dovodili biti će im oprošteno.

odakle mi samo ta poređenja haha, i meni su bez veze ali eto ahahha. Od sada prelazim na epitete. :mrgreen:

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 01 dec 2009, 11:20

znaci Beckenbauer napusta Bayern nakon 15g,,,sa tekmom Bayern-Real.M..u aug.2010

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 01 dec 2009, 11:49

Rz88 je napisao/la:
TheManiacs je napisao/la:

odakle mi samo ta poređenja haha, i meni su bez veze ali eto ahahha. Od sada prelazim na epitete. :mrgreen:
Sine, da ti nisi Sabahudin Sasa Vugdalic ? :mrgreen:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 01 dec 2009, 11:51

sigurno jeeeeeeeeee :mrgreen:samo on more da tako provali :D

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 01 dec 2009, 16:31

Ljudi uredu sva ta optimističnost, ne smeta mi nimalo, samo nemoj u slučaju da izgubimo da opet počnete blatit Bayern!!!
VOLIM BAYERN ;-)

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 01 dec 2009, 16:38

davud87 je napisao/la:Ljudi uredu sva ta optimističnost, ne smeta mi nimalo, samo nemoj u slučaju da izgubimo da opet počnete blatit Bayern!!!
VOLIM BAYERN ;-)
svaka cast za post ;)
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 01 dec 2009, 16:57

ARJEN ROBBEN, 25-godišnji nizozemski nogometni reprezentativac i ovosezonsko pojačanje minhenskog Bayerna, vratio se treninzima.

U ogledu Lige prvaka protiv Juventusa u Munchenu (0:0) Robben je ozlijedio koljeno, te je to bila još jedna potvrda nadimka "stakleni nogometaš" kojeg je odavno zavrijedio.

No, ovo su očigledno dobri dani za Bayern, koji je pobijedio u posljednja dva nastup (Maccabi u Ligi prvaka i Hannover u Bundesligi). Naime, Robben se u utorak vratio treninzima Bayerna i najava je da bi mogao zaigrati već u petak kada Bayern u 15. kolu domaćeg prvenstva igra protiv Borussije iz Mönchengladbacha.

U šest dosadašnjih nastupa u Bundesligi Robben je postigao tri pogotka, a gotovo je sigurno kako će zaigrati u Torinu narednog tjedna gdje će Bayern loviti pobjedu protiv Juventusa i plasman u osminu finala Lige prvaka

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 01 dec 2009, 20:25

slika
sjeca li se ko ovog majstora
slika
slika
kuffur i linke
slika
slika
slika
slika

jes bila gotivna ova generacija i ujedno meni najdraza
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 01 dec 2009, 20:33

[youtube][/youtube]
lijepi elber
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 01 dec 2009, 20:35

Kuffur ,Linke Zickler ,Jeremis ,Lizarazu ,Sagnol ,Tarnat ,Kahn ,Elber,Effenberg ...onaki igraca nema vise! :( :( :(

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.