FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
kod mene ti tece švabsko-spanska krv sto bi znacilo FCB-FCB 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
svaka cast taxtax je napisao/la: ako mislis na mene imas moje postove stare oko godinu gdje podrzavam bayern i simpatisem ga od ere kuffura i elbera to jest od neke 1996
lijep tebi pozdrav
ps:nisam mislio na tebe, ali eto odgovori ti usput
bravo majstore, osim Baye, koji je neprikosnoven u svemu, Barsa mi je veoma draga. tako da za tebe mogu reci...djesi bruderSaurman je napisao/la:kod mene ti tece švabsko-spanska krv sto bi znacilo FCB-FCB
@sarajlija
kesi te zube
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
My dream is to fly............
ROBBERY ist Zuruck...
Ako se vrate protiv Italijana, ulazem sve sto imam na nasu pobjedu.
Sa letecim medvjedicima, ima da haramo Torinom.......
Sa novim uspjesima, dolaze i novi navijaci.....
Za nekoliko sedmica pocece prelaziti na nasu stranu iz Reala i Uniteda.

ROBBERY ist Zuruck...
Ako se vrate protiv Italijana, ulazem sve sto imam na nasu pobjedu.
Za nekoliko sedmica pocece prelaziti na nasu stranu iz Reala i Uniteda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Spustite se malo !omerbavarac je napisao/la:My dream is to fly............![]()
![]()
![]()
![]()
ROBBERY ist Zuruck...
Ako se vrate protiv Italijana, ulazem sve sto imam na nasu pobjedu.![]()
![]()
![]()
Za nekoliko sedmica pocece prelaziti na nasu stranu iz Reala i Uniteda.![]()
![]()
Dobili smo jedan Hanover ,koji spada u osrednje klubove Bu-Li,jeste da je bila bolja igra od proslih utakmica ,ali opet malo sabura nebi bilo na odmet!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jarane, ovo sam sve rekao pod uslovom da se vrati Robbery.bavarian_bk je napisao/la:Spustite se malo !omerbavarac je napisao/la:My dream is to fly............![]()
![]()
![]()
![]()
ROBBERY ist Zuruck...
![]()
![]()
![]()
Dobili smo jedan Hanover ,koji spada u osrednje klubove Bu-Li,jeste da je bila bolja igra od proslih utakmica ,ali opet malo sabura nebi bilo na odmet!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ma nisu ni oni ,sad neznam ti ni ja ko ,ali nisu .omerbavarac je napisao/la:Jarane, ovo sam sve rekao pod uslovom da se vrati Robbery.bavarian_bk je napisao/la:Spustite se malo !omerbavarac je napisao/la:My dream is to fly............![]()
![]()
![]()
![]()
ROBBERY ist Zuruck...
![]()
![]()
![]()
Dobili smo jedan Hanover ,koji spada u osrednje klubove Bu-Li,jeste da je bila bolja igra od proslih utakmica ,ali opet malo sabura nebi bilo na odmet!![]()
Jesu dobri ,al da mogu donijeti sami prevagu ,nevrim u to!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Brate vjeruj..... Mogu donijeti prevagu, i to kakvu. Upamti, ako budu igrali, bicemo bolji za 60%, ako ne i vise. 
Pa kakav Hannover. Briga me za njih i ostale klubove, čak me briga za ove preostale 3 utakmice u Bundesligi. Ja hoću pobjedu u Torinu i sve ove tužne situacije u koje su me dovodili biti će im oprošteno.
Očekujem strašnu utakmicu, Juve ili Bayern će reći zbogom, nadam se Stara Dama jer je ostarila.
Očekujem strašnu utakmicu, Juve ili Bayern će reći zbogom, nadam se Stara Dama jer je ostarila.
Sjeca li se ko koji je sastav izasao protiv Lisabonskog Sportinga.....Mislim da sa takvom taktikom trebate igrati
Bez Bilala nema nista od toga...
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
- TheManiacs
- Kontakt:
Rz88 je napisao/la:Pa kakav Hannover. Briga me za njih i ostale klubove, čak me briga za ove preostale 3 utakmice u Bundesligi. Ja hoću pobjedu u Torinu i sve ove tužne situacije u koje su me dovodili biti će im oprošteno.
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
TheManiacs je napisao/la:Rz88 je napisao/la:Pa kakav Hannover. Briga me za njih i ostale klubove, čak me briga za ove preostale 3 utakmice u Bundesligi. Ja hoću pobjedu u Torinu i sve ove tužne situacije u koje su me dovodili biti će im oprošteno.
![]()
![]()
odakle mi samo ta poređenja haha, i meni su bez veze ali eto ahahha. Od sada prelazim na epitete.
znaci Beckenbauer napusta Bayern nakon 15g,,,sa tekmom Bayern-Real.M..u aug.2010
Sine, da ti nisi Sabahudin Sasa Vugdalic ?Rz88 je napisao/la:TheManiacs je napisao/la:Rz88 je napisao/la:Pa kakav Hannover. Briga me za njih i ostale klubove, čak me briga za ove preostale 3 utakmice u Bundesligi. Ja hoću pobjedu u Torinu i sve ove tužne situacije u koje su me dovodili biti će im oprošteno.
![]()
![]()
odakle mi samo ta poređenja haha, i meni su bez veze ali eto ahahha. Od sada prelazim na epitete.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
sigurno jeeeeeeeeee :mrgreen:samo on more da tako provali 
Ljudi uredu sva ta optimističnost, ne smeta mi nimalo, samo nemoj u slučaju da izgubimo da opet počnete blatit Bayern!!!
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
svaka cast za postdavud87 je napisao/la:Ljudi uredu sva ta optimističnost, ne smeta mi nimalo, samo nemoj u slučaju da izgubimo da opet počnete blatit Bayern!!!
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
ARJEN ROBBEN, 25-godišnji nizozemski nogometni reprezentativac i ovosezonsko pojačanje minhenskog Bayerna, vratio se treninzima.
U ogledu Lige prvaka protiv Juventusa u Munchenu (0:0) Robben je ozlijedio koljeno, te je to bila još jedna potvrda nadimka "stakleni nogometaš" kojeg je odavno zavrijedio.
No, ovo su očigledno dobri dani za Bayern, koji je pobijedio u posljednja dva nastup (Maccabi u Ligi prvaka i Hannover u Bundesligi). Naime, Robben se u utorak vratio treninzima Bayerna i najava je da bi mogao zaigrati već u petak kada Bayern u 15. kolu domaćeg prvenstva igra protiv Borussije iz Mönchengladbacha.
U šest dosadašnjih nastupa u Bundesligi Robben je postigao tri pogotka, a gotovo je sigurno kako će zaigrati u Torinu narednog tjedna gdje će Bayern loviti pobjedu protiv Juventusa i plasman u osminu finala Lige prvaka
U ogledu Lige prvaka protiv Juventusa u Munchenu (0:0) Robben je ozlijedio koljeno, te je to bila još jedna potvrda nadimka "stakleni nogometaš" kojeg je odavno zavrijedio.
No, ovo su očigledno dobri dani za Bayern, koji je pobijedio u posljednja dva nastup (Maccabi u Ligi prvaka i Hannover u Bundesligi). Naime, Robben se u utorak vratio treninzima Bayerna i najava je da bi mogao zaigrati već u petak kada Bayern u 15. kolu domaćeg prvenstva igra protiv Borussije iz Mönchengladbacha.
U šest dosadašnjih nastupa u Bundesligi Robben je postigao tri pogotka, a gotovo je sigurno kako će zaigrati u Torinu narednog tjedna gdje će Bayern loviti pobjedu protiv Juventusa i plasman u osminu finala Lige prvaka

sjeca li se ko ovog majstora

kuffur i linke

jes bila gotivna ova generacija i ujedno meni najdraza
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
[youtube][/youtube]
lijepi elber
lijepi elber
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Kuffur ,Linke Zickler ,Jeremis ,Lizarazu ,Sagnol ,Tarnat ,Kahn ,Elber,Effenberg ...onaki igraca nema vise!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.