FIFA/Coca-Cola World Ranking

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

schweinsteiger
Kontakt:

Re: FIFA/Coca-Cola World Ranking

Post Postao/la schweinsteiger » 10 jun 2013, 21:29

levat je napisao/la:
FliX je napisao/la:
Dado je napisao/la:Ako nemozemo doci do polufinala netrebamo ni ni ici u Brazil :mrgreen:
*ebo polufinale, daje dobit :mrgreen:
Mi da u finalu izgubimo od Brazila na penale, ovdje bi se neki obrušili na Papeta što nije poveo Kenu da skida penale.
Cuj Brazil u finalu :lol:
#miasanmia

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 10 jun 2013, 21:32

Genghis je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:ali ako mi pobijedimo slovacku oba puta i litvaniju a oni licht. i latviju mi bi trebali opet biti ispred njih??? ma ko ga hebe
Ukoliko ostvarimo te sve pobjede mi bi gotovo sigurno upali u top 10, jer tada će nam se brisati nekoliko loših rezultata iz 2010-e godine koja nam nije nikako valjala - porazi od franucske 0-2 ili remi protiv albanije, a isto tako mislim da još nisu izbrisani ni porazi od švedske i njemačke iz 2010 ... poenta je da nas očekuju "dobra vremena" s obzirom da ćemo na osnovu ovog našeg niza nepobjedivosti dugo ostati u vrhu.
e hebi ga sada , maloprije pises da ce nas prestici, pa sad opet da cemo biti ispred njih :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 10 jun 2013, 21:33

vrebac86 je napisao/la:
Genghis je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:ali ako mi pobijedimo slovacku oba puta i litvaniju a oni licht. i latviju mi bi trebali opet biti ispred njih??? ma ko ga hebe
Ukoliko ostvarimo te sve pobjede mi bi gotovo sigurno upali u top 10, jer tada će nam se brisati nekoliko loših rezultata iz 2010-e godine koja nam nije nikako valjala - porazi od franucske 0-2 ili remi protiv albanije, a isto tako mislim da još nisu izbrisani ni porazi od švedske i njemačke iz 2010 ... poenta je da nas očekuju "dobra vremena" s obzirom da ćemo na osnovu ovog našeg niza nepobjedivosti dugo ostati u vrhu.
e hebi ga sada , maloprije pises da ce nas prestici, pa sad opet da cemo biti ispred njih :mrgreen:
Pa prestiće nas sada, ali mi ćemo se vratiti ispred njih (ako ostvarimo dobre rezultate) već u augustu ili septembru, nadam se da ti je sad jasnije ?
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 10 jun 2013, 21:38

ja sam mislio da ti pises za kraj da ce biti ispred nas?? ovo u sada je nebitno, bitno je na kraju godine biti ipred vecine :D :D
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 10 jun 2013, 21:41

vrebac86 je napisao/la:ja sam mislio da ti pises za kraj da ce biti ispred nas?? ovo u sada je nebitno, bitno je na kraju godine biti ipred vecine :D :D
Eh to je jedna druga priča koja bi mogla imati izuzetno sretan završetak, ali prije nego što počnemo da slavimo, mislim da je realnije sačekati da se odigra još nekoliko naših utakmica, isto tako je bitno kako će neke druge reprezentacije igrati, ali imamo šansu da budemo u top 7 - nije velika, ali postoji.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 10 jun 2013, 22:43

Ev sad gledam na stranici Fife sljedeci mjesec kako ce izgledati ovak 3 rep 100% prelazimo po broju bodova(Svicarska,Rusia,Engleska) a Grci nas prestizu naravno jos tu ima prijateljskih i ima kup konfederacija al ove 3 100% idu iza BiH

Znaci iza sb imamo Engleze,Francuze,,Brazilce
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 10 jun 2013, 22:47

Znaci ipak napredujemo. Do kraja godine u TOP 10 :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 10 jun 2013, 22:54

Unofficialpage je napisao/la:Znaci ipak napredujemo. Do kraja godine u TOP 10 :D
Itekako treba razvalite Amerikance i 12 bodova dobiti i ulazimo
Columbia ako moze ,vala mozemo i mi
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 10 jun 2013, 23:39

Najgore je sto ce Slovacka,kako je krenula,do septembra pasti ispod 110. pozicije,pa smo svejedno **** :lol: :lol: :lol:

Koliko god ispadalo da je fifina ljestvica nebitna(al nije naravno) opet je merak vidjet ovako Bosnu 8-)
Sretno zmajevi!!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 10 jun 2013, 23:40

Slovacka je planirana za sada da bude 61. na rang listi kada budemo igrali protiv njih.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 10 jun 2013, 23:48

Ljubim te u tu matematicku, uštedi mi glavobolje i govana. Sportsport bih the trebao placati.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 11 jun 2013, 00:10

KEC je napisao/la:Ev sad gledam na stranici Fife sljedeci mjesec kako ce izgledati ovak 3 rep 100% prelazimo po broju bodova(Svicarska,Rusia,Engleska) a Grci nas prestizu naravno jos tu ima prijateljskih i ima kup konfederacija al ove 3 100% idu iza BiH

Postoji (poprilicna) sansa da nas Meksiko preskoci, ali i sansa (zaista mala) da mi preskocimo Italiju.

VanjaC
Kontakt:

Post Postao/la VanjaC » 11 jun 2013, 00:13

ima da pobijemo spaniju jedno 7 - 0 u finalu

kolasinac 6 gola, i muamer tankovic penal

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 11 jun 2013, 00:14

KEC je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Znaci ipak napredujemo. Do kraja godine u TOP 10 :D

Kolumbia je trenutno prejaka, sastav I'm je boli glava, svakako su jaci od nas, nije mi bas jasno toliko podcjenjivanje istih osim ako smijem primjetiti da bas I ne pratis fudbal.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 11 jun 2013, 01:02

FliX je napisao/la:
KEC je napisao/la:Ev sad gledam na stranici Fife sljedeci mjesec kako ce izgledati ovak 3 rep 100% prelazimo po broju bodova(Svicarska,Rusia,Engleska) a Grci nas prestizu naravno jos tu ima prijateljskih i ima kup konfederacija al ove 3 100% idu iza BiH

Postoji (poprilicna) sansa da nas Meksiko preskoci, ali i sansa (zaista mala) da mi preskocimo Italiju.
Brate italiju ne mos ni da hoces nekom matematikom oni imaju sigurno 1005 bodova za slijedece sabiranje(oduzimanje) tako da ako nista bi ce nam u blizini ... :twisted:

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 11 jun 2013, 01:15

Nakamura je napisao/la:
FliX je napisao/la:

Brate italiju ne mos ni da hoces nekom matematikom oni imaju sigurno 1005 bodova za slijedece sabiranje(oduzimanje) tako da ako nista bi ce nam u blizini ... :twisted:
Oni imaju igrat 4 tekme do naredne liste.. i eventualni bodovni saldo im poprilicno varira. Mogu imati maksimalno (ako sve pobijede) 1226 bodova, do minimalno (ako sve izgube) 897 bodova.
4 Iduce tekme su.. Haiti, Japan, Meksiko, Brazil..

Emir000
Kontakt:

Post Postao/la Emir000 » 11 jun 2013, 01:32

VanjaC je napisao/la:ima da pobijemo spaniju jedno 7 - 0 u finalu

kolasinac 6 gola, i muamer tankovic penal
Aferim momcino momak ce zabiti sva golova glavurdom

sejodz
Kontakt:

Post Postao/la sejodz » 11 jun 2013, 03:36

99 posto da ćemo završiti na jedanaestom mjestu, jer će nas samo Grčka od reprezentacija iza nas prestići. Znači u tom slučaju preskačemo sigurno Englesku, Ekvador, Rusiju i Švicarsku, dok su velike šanse da preskočimo i Obalu Slonovače 8-)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jun 2013, 03:56

KEC je napisao/la:
Ma ja ba,Kolumbija jedino jaka u proizvodnji Koka...kole
BTW Ziku ovog Kolumbicara kraj naseg selektora na mom avataru.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zon

Post Postao/la Zon » 11 jun 2013, 04:19

Ukoliko Ekvador ne pobijedi Argentinu i ukoliko Obala Slonovace ne uzme naredne tri tekme (dvije prijateljske protiv Gane i kvalifikaciona utakmica), mogli bismo i njih preci.

Dakle, prelazimo Svicu, Rusiju i Englesku, te mozda Ekvador i Obalu Slonovace, dok ce nas preci Grcka, te mozda Meksiko.

Tako da bismo mjesec august mogli docekati na poziciji 11-14 !!!

To nije ni toliko bitno (jer je nemoguce da budemo medju 7 do SP-a), bitno je ovo:

http://www.world-results.net/uefa/ranking_2013.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Da ostanemo 9 u Evropi. A tu cemo, kad ostanemo ispred Grcke aBd, i ostati. U prevodu, bicemo u prvom sesiru na izvlacenju grupa za kvalifikacije za EURO 2016. A s obzirom da ce 24 repke igrati na tom turniru, ogromna je vjerovatnoca da cemo debitovati i na EURO-u ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 7 gostiju.