U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- Crni gavran
- Kontakt:
Re: U-21,U-19,U-17
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
- Crni gavran
- Kontakt:
Ipak ovo je Albanija
Bravo Duljevicu, bio je skrt onom prilikom, sad se potpuno popravio, svaka cast.
Nadam se da ce biti bolje " Prvi se macici u vodu bacaju"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
brao!
- Goalgetter
- Kontakt:
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Atraktivni i efikasni smo pravo
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Zabijaju i Zmajići kao i Zmajevi uveliko što svakako raduje
Bez veze smo primili gol, a potpuno zaslužena pobjeda. Vidi se tu potencijal, ne kao naša generacija sa Vedom, Salihovićem and co, ali opet je dosta kvalitetna i jaka.
Mađarska je sljedeći protivnik i nadam se aBd nova pobjeda
Bice zanimljivo pratiti ovu generaciju mlade repke
Na kraju sta reci za ono malogradjansko skandiranje publike..Vjerovatno nista,sve su sami rekli kao i oni u Tuzli..Jadno..
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- ASD
- Kontakt:
Odlicno, skoro u svemu se slazemo.Cartman je napisao/la:Stvarno ne znam zasto je Duljevic bio na klupi, odlican igrac. On i Arezina imaju najveci potencijal po meni. Bevab ima fantasicnu kondiciju. Jedino me je Maletic malo razocarao, i donekle Hajrovic. Ovaj zadnji puno grijesi sa pasovima i ne izgleda mi bas jak fizicki, ali valjda ce bit bolje kad odigra nekoliko seniorskih utakmica. Grahovac nema neki ekstra kvalitet po meni, i kad se Besic vrati mogao bi mozda i na klupu. Ali njegovo iskustvo je vazno. Jos vrijedi spomenut Kovacevica koji je po meni bio bolji od Hajrovica. Naravno i Mesanovic vrlo dobar, mogao bi bit treci napadac A-repke sa svojom brzinom.
Duljevic mora imati mjesto u prvom timu.
Grahovac uopste nije zasluzio da bude u prvom timu, a kamoli kapiten.
Mesanovica u A Repku.
Kovacevic moze biti odlican stoper, mislim da je odlicno za nas sto je dobar tehnicar s obzirom da igra stopera.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a jbg skandiranje je realnost i u Tuzli, Zenici, Mostaru, Banja Luci, Sirokom Brijegu, Bijeljini ma u 80-90% drzave , i jbg svi nenormalni samo oni normalni il tu ima jos nesto. Smucilo se ljudima da ih zajebajes.
- Crni gavran
- Kontakt:
Mesanoviuc jeste brz, ali jos je zelen za treceg napadaca A repke jer nema neophodne rutine prije svega , ali mlad je i razvijace se. Treci napadac za repku? Po meni to su trenutno Ermin Zec ili Said Huseinovic. Ali ne bi Papetu da se mjesam u posao.Cartman je napisao/la:Stvarno ne znam zasto je Duljevic bio na klupi, odlican igrac. On i Arezina imaju najveci potencijal po meni. Bevab ima fantasicnu kondiciju. Jedino me je Maletic malo razocarao, i donekle Hajrovic. Ovaj zadnji puno grijesi sa pasovima i ne izgleda mi bas jak fizicki, ali valjda ce bit bolje kad odigra nekoliko seniorskih utakmica. Grahovac nema neki ekstra kvalitet po meni, i kad se Besic vrati mogao bi mozda i na klupu. Ali njegovo iskustvo je vazno. Jos vrijedi spomenut Kovacevica koji je po meni bio bolji od Hajrovica. Naravno i Mesanovic vrlo dobar, mogao bi bit treci napadac A-repke sa svojom brzinom.
Kad smo vec kod Zeca, zna li iko sta mu je sa onim burazom sto je dosao iz bugojanjske Iskre u Cesku. Meni se cini strasan napadac
Evo sad sam malo surfao:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
19 godina ima
- ASD
- Kontakt:
3 igraca je odlican broj, kasnije se mozda i poveca, duge su kvale.ultrasstyle_tz je napisao/la:nema ovdje puno materijala za A tim, u optimalnom slucaju max 2-3 igraca.
Naravno nisam mislio odma za Mesanovica, nego da vremenom moze to postat. Slazem se za Zeca. Husejinovic je malo druga pozicija.Crni gavran je napisao/la:Mesanoviuc jeste brz, ali jos je zelen za treceg napadaca A repke jer nema neophodne rutine prije svega , ali mlad je i razvijace se. Treci napadac za repku? Po meni to su trenutno Emin Zec ili Said Huseinovic. Ali ne bi Papetu da se mjesam u posao.Cartman je napisao/la:Stvarno ne znam zasto je Duljevic bio na klupi, odlican igrac. On i Arezina imaju najveci potencijal po meni. Bevab ima fantasicnu kondiciju. Jedino me je Maletic malo razocarao, i donekle Hajrovic. Ovaj zadnji puno grijesi sa pasovima i ne izgleda mi bas jak fizicki, ali valjda ce bit bolje kad odigra nekoliko seniorskih utakmica. Grahovac nema neki ekstra kvalitet po meni, i kad se Besic vrati mogao bi mozda i na klupu. Ali njegovo iskustvo je vazno. Jos vrijedi spomenut Kovacevica koji je po meni bio bolji od Hajrovica. Naravno i Mesanovic vrlo dobar, mogao bi bit treci napadac A-repke sa svojom brzinom.
Kad smo vec kod Zeca, zna li iko sta mu je sa onim burazom sto je dosao iz bugojanjske Iskre u Cesku. Meni se cini strasan napadac
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ozbiljno, momak je pokidao ove tri tekme.
-
bacelonafan
- Kontakt:
Duljevic i ostali iz Sarajeva su se vjerovatno fino osjecali haha kad A repka bude igrala isto uradite,da vidimo Dzeksonovu reakciju,kako vam je inace u 2 ligi,super je bez vas dabogda se nikad ne vratili od srca vam zelimultrasstyle_tz je napisao/la:nema ovdje puno materijala za A tim, u optimalnom slucaju max 2-3 igraca.
a jbg skandiranje je realnost i u Tuzli, Zenici, Mostaru, Banja Luci, Sirokom Brijegu, Bijeljini ma u 80-90% drzave , i jbg svi nenormalni samo oni normalni il tu ima jos nesto. Smucilo se ljudima da ih zajebajes.
Trenutno korisnika/ca: 1993Sajo1993, Alipasino, Alucard, AmorVincitOmnia, ANamelessGhoul, antibot, Bing [Bot], Blackwargreymon, Bosna2026, bosnas_, Bosnjo22, Confiance, costacurta08, dena24, denza, DjaniTarik, Edincapitano, ELDIABLO20, FerdinandF, Frankie, Fudo, GG3, Godfather, Google Adsense [Bot], grad-na-rijeci-sani, guillermo, Hajdeee, invincible1921, itatabisine, James1987, jasmin10, Kaunas, kontra, kouadio, kovacic, lakilone, ledesma, Lokomotifa, lol89, marlostanf1eld, Mocvara1991, MokraKifla, MostarReds22, Nakata, NebeskaSila96, Pact1921, Paromlinac, pinki, Principatus, prisonbreak, RacioEmocionalan, Ramirez, Rauber33, Rio12345, RobijasiZenica1988, rossonero85, rukometubih23, SanaBosna, Scholl, seha77, Shevko, Sheyi, Slobodanpad1945, smajke, StevieG8, Tracy3McGrady, USB, Venom, visarionovich, VivaLaLiberta, Wolffire, zaostrog, Zglavkar, Zona49 i 398 gostiju.