iz kojih gradova Tuzle i Zenice,pa znas li ti da u TK vise Sarajevo i Zeljo imaju navijaca nego Sloboda,Zivinice svi Sarajevo Zeljo u Lukavcu ima klub isto pa navijaju al dosta nasih navijaca,takodje Srebrenik itd itd tako da prica nidje veze Gracanica takodje cijela zapitajte se sto bjeze od vasWisey je napisao/la:A što se Sarajlije malo ne zapitaju zašto ih raja iz drugih gradova, blago rečeno, ne voli ?
Ja nisam ni iz Tuzle, ni iz Zenice, mislim da nam ne treba to skandiranje na utakmicama reprezentacije, ali i Zeničani i Tuzlaci su ljudine za jedan dosta velik broj 'građana' glavnog nam grada. Normalno, nek se ne uvrijede oni koji ne spadaju u tu ekipu.
btw sretno momcima
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: U-21,U-19,U-17
svaka cast kralju za ovaj iphone link bas si me pocastioBiHSoccer je napisao/la:Stream ovde - http://goo.gl/A9EZN" onclick="window.open(this.href);return false;
Funkcionise i na Iphones :ugeek:
ako bude ovako nesto u buducnosti samo stavljaj

- Crni gavran
- Kontakt:
Uglavnom reprezentacija ima potencijal, bice jos nasih talenata dok kvalifikacije budu tekle.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Mrze me i pljuju jer sam tu, rođen u Sarajevu 

- Crni gavran
- Kontakt:
Primitivci i komleksasi iz svih sredina,sasvim nebitno odakle ste, gdje ste rodjeni, za koga navijate itd...., ucinite nesto humano, plemenito i pametno kako za sebe tako i za vasu okolinu : UBITE SE 

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Evo sto ja kritkujem bekove...Nedopustivo je da se jedna ovakva situaciju upropasti...Uzas!
- Crni gavran
- Kontakt:
Ako ovako budemo igrali sa Spanijom, ja ocekujem rukometni rezultat
Ipak ovo je Albanija
Bravo Duljevicu, bio je skrt onom prilikom, sad se potpuno popravio, svaka cast.
Nadam se da ce biti bolje " Prvi se macici u vodu bacaju"

Ipak ovo je Albanija

Bravo Duljevicu, bio je skrt onom prilikom, sad se potpuno popravio, svaka cast.
Nadam se da ce biti bolje " Prvi se macici u vodu bacaju"
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 11 jun 2013, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zasluzena pobjeda!Idemo dalje! 

bravo Duljevicu odlicna utakmica u neki 35 minuta
brao!
brao!
- Goalgetter
- Kontakt:
Jako dobra utakmica nasih. Bravo za Vladu Jagodica, bravo momci. Samo tako nastavite!!! 

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Zmajevi 5 komada,Zmajići 4 komada.
Atraktivni i efikasni smo pravo
Atraktivni i efikasni smo pravo

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Stvarno ne znam zasto je Duljevic bio na klupi, odlican igrac. On i Arezina imaju najveci potencijal po meni. Bevab ima fantasicnu kondiciju. Jedino me je Maletic malo razocarao, i donekle Hajrovic. Ovaj zadnji puno grijesi sa pasovima i ne izgleda mi bas jak fizicki, ali valjda ce bit bolje kad odigra nekoliko seniorskih utakmica. Grahovac nema neki ekstra kvalitet po meni, i kad se Besic vrati mogao bi mozda i na klupu. Ali njegovo iskustvo je vazno. Jos vrijedi spomenut Kovacevica koji je po meni bio bolji od Hajrovica. Naravno i Mesanovic vrlo dobar, mogao bi bit treci napadac A-repke sa svojom brzinom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Grahovac nestao u 2 poluvremenu
Zabijaju i Zmajići kao i Zmajevi uveliko što svakako raduje
Bez veze smo primili gol, a potpuno zaslužena pobjeda. Vidi se tu potencijal, ne kao naša generacija sa Vedom, Salihovićem and co, ali opet je dosta kvalitetna i jaka.
Mađarska je sljedeći protivnik i nadam se aBd nova pobjeda

Zabijaju i Zmajići kao i Zmajevi uveliko što svakako raduje

Bez veze smo primili gol, a potpuno zaslužena pobjeda. Vidi se tu potencijal, ne kao naša generacija sa Vedom, Salihovićem and co, ali opet je dosta kvalitetna i jaka.
Mađarska je sljedeći protivnik i nadam se aBd nova pobjeda

Cestitke Vladi i momcima na potpuno zasluzenoj pobjedi.. Razlika u kvaliteti je bila vise nego evidentna i to na kraju govori i rezultat..Od igraca svakako treba izdvojti Hajrovica,Bevaba,Cajica,Arezinu,Duljevica i Mesanovica..Ovi momci mogu u buducnosti pomoci i A timu..Svakako da tu treba dodati jos i Kvesica,Besica i Zolotica kad se oporave..
Bice zanimljivo pratiti ovu generaciju mlade repke
Na kraju sta reci za ono malogradjansko skandiranje publike..Vjerovatno nista,sve su sami rekli kao i oni u Tuzli..Jadno..
Bice zanimljivo pratiti ovu generaciju mlade repke

Na kraju sta reci za ono malogradjansko skandiranje publike..Vjerovatno nista,sve su sami rekli kao i oni u Tuzli..Jadno..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Odlicna igra, sve cestitke selektoru Jagodicu! Arezina najaci igrac, pa ko da ga je Misimovic pravio, samo da je malo brzi nebi mu bilo kraja. Polako se pocinje sastavljati prva postava, u buduce Duljevic od pocetka umjesto Jevtica i to bi bilo to.
- ASD
- Kontakt:
Odlicno, skoro u svemu se slazemo.Cartman je napisao/la:Stvarno ne znam zasto je Duljevic bio na klupi, odlican igrac. On i Arezina imaju najveci potencijal po meni. Bevab ima fantasicnu kondiciju. Jedino me je Maletic malo razocarao, i donekle Hajrovic. Ovaj zadnji puno grijesi sa pasovima i ne izgleda mi bas jak fizicki, ali valjda ce bit bolje kad odigra nekoliko seniorskih utakmica. Grahovac nema neki ekstra kvalitet po meni, i kad se Besic vrati mogao bi mozda i na klupu. Ali njegovo iskustvo je vazno. Jos vrijedi spomenut Kovacevica koji je po meni bio bolji od Hajrovica. Naravno i Mesanovic vrlo dobar, mogao bi bit treci napadac A-repke sa svojom brzinom.
Duljevic mora imati mjesto u prvom timu.
Grahovac uopste nije zasluzio da bude u prvom timu, a kamoli kapiten.
Mesanovica u A Repku.
Kovacevic moze biti odlican stoper, mislim da je odlicno za nas sto je dobar tehnicar s obzirom da igra stopera.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nema ovdje puno materijala za A tim, u optimalnom slucaju max 2-3 igraca.
a jbg skandiranje je realnost i u Tuzli, Zenici, Mostaru, Banja Luci, Sirokom Brijegu, Bijeljini ma u 80-90% drzave , i jbg svi nenormalni samo oni normalni il tu ima jos nesto. Smucilo se ljudima da ih zajebajes.
a jbg skandiranje je realnost i u Tuzli, Zenici, Mostaru, Banja Luci, Sirokom Brijegu, Bijeljini ma u 80-90% drzave , i jbg svi nenormalni samo oni normalni il tu ima jos nesto. Smucilo se ljudima da ih zajebajes.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Crni gavran
- Kontakt:
Mesanoviuc jeste brz, ali jos je zelen za treceg napadaca A repke jer nema neophodne rutine prije svega , ali mlad je i razvijace se. Treci napadac za repku? Po meni to su trenutno Ermin Zec ili Said Huseinovic. Ali ne bi Papetu da se mjesam u posao.Cartman je napisao/la:Stvarno ne znam zasto je Duljevic bio na klupi, odlican igrac. On i Arezina imaju najveci potencijal po meni. Bevab ima fantasicnu kondiciju. Jedino me je Maletic malo razocarao, i donekle Hajrovic. Ovaj zadnji puno grijesi sa pasovima i ne izgleda mi bas jak fizicki, ali valjda ce bit bolje kad odigra nekoliko seniorskih utakmica. Grahovac nema neki ekstra kvalitet po meni, i kad se Besic vrati mogao bi mozda i na klupu. Ali njegovo iskustvo je vazno. Jos vrijedi spomenut Kovacevica koji je po meni bio bolji od Hajrovica. Naravno i Mesanovic vrlo dobar, mogao bi bit treci napadac A-repke sa svojom brzinom.
Kad smo vec kod Zeca, zna li iko sta mu je sa onim burazom sto je dosao iz bugojanjske Iskre u Cesku. Meni se cini strasan napadac
Evo sad sam malo surfao:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
19 godina ima
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 11 jun 2013, 20:09, ukupno mijenjano 3 puta.
- ASD
- Kontakt:
3 igraca je odlican broj, kasnije se mozda i poveca, duge su kvale.ultrasstyle_tz je napisao/la:nema ovdje puno materijala za A tim, u optimalnom slucaju max 2-3 igraca.

kako nema materijala za A-tim, pa Mesanovica Pape komotno moze pozvati kao treceg napadaca kada ne bude potreban mladoj repci, Kovacevic odlican al ga hebe sto imamo previse igraca na stoperskoj poziciji u A-timu, Bevab moze odmah u A-tim mi svakako nemamo klasicnog ljevog beka.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], Mow, Scholl i 28 gostiju.