blazz ko je zasluzan za atmosferu na utakmicama Bosne krajem 70-tih i tokom 80-tih, kada su Hz napravljene '87blazz je napisao/la:ako pričamo o pravim navijačkim skupinama najzaslužniji za onu atmosferu od prije par godina su upravo Horde Zla
to sad najviše i treba Bosni a ne ovi što dođu na utakmicu sa košpicama i zjevaju pa na forumu kažu ja sam navijač Želje
mislim i ja nisam navijač valjda znam šta je razlika i ko pravi atmosferu
zato je uprava kiksala sa pričom kako svi trebaju navijati za Bosnu umjesto da su one najzaslužnije(Horde Zla) priznali kao svoje navijače i posvetili im određenu pažnju
koliko sam upoznat bivši direktor se prije par godina nije baš najbolje proslavio na njihovom forumu
i još da dodam kako sigurno ovi što navijaju za Želju nebi prestali navijati za Bosnu jer u košarci izuzev Bosne nema više niti jedan klub uspješan u Sarajevu
u najgorem slučaju željovci čekati na nekog novog Maravića![]()
igrao je Željezničar Sarajevo(Mlada Bosna) jugoslovensku prvu ligu 60-tih al uglavnom sredinom 70-tih
cinjenica stoji da je KK Bosna kosarkaski klub i nema veze sa fudbalom i da ga zato ne treba povezivati uopste neki fudbalskim navijackim skupinama, vazno je da se samo navija